April 14, 20205 yr Pustiće malo penzionere sledeće nedelje Quote "Tražimo način kako da omogućimo penzionerima da izađu bar 3 puta nedeljno, ali za to moramo da odvojimo po 8 sati", rekao je on. Kako je naveo, želi da izdvoji po 8 sati dnevno za izlazak penzionera, ali ne smeju da budu u kontaktu sa drugima u vreme policijskog časa. "Sledeće nedelje maksimalno pola sata šetnje, i to 300 metara od kuće", najavio je Vučić. Pričaće i sa patrijarhom oko nedelje, nova žarišta ... Edited April 14, 20205 yr by zgembo
April 14, 20205 yr masala premalo se o tome govori, a za starije ljude ovo je jako opasno suludo je da ih toliko dugo drze zatvorene
April 14, 20205 yr 36 minutes ago, steins said: Dobro Daj tvoj plan da vidimo kako ćemo Послато са Mi 9T помоћу Тапатока to je već malo teže.. treba pronaći jel smo za ukidanje policijskih časova jer vučić diktator ili smo za produženje policijskih časova jer narod stoka... da li se ljutimo zbog represivnih mera ili se ljutimo što situacija odmah nije shvaćena ozbiljno.. da li je dobro kad pada broj zaraženih na nekom nivou ili to nije dobro jer to onda znači da prikrivaju broj mrtvih recimo.. mogao bih ovako do sutra ali neke poente preterane nema.. ono što se nekako nameće ko zaključak jeste da i pored svih zamerki koje ljudi sa pravom svakodnevno ovde iznose od kad ja znam za ovaj forum dosta ljudi misli da ovde i nije tako loše čim očekuje neku fantastično dobru reakciju ove države, čim nas porede sa slovencima i čude se čudom svaki bogovetni dan kad u javnost procuri neko sranje ili što oni misle da je sranje.. pojma nemam gde neki ljudi žive ali se stiče utisak da su pali sa marsa.
April 14, 20205 yr Quote Produženo radno vreme povodom uskrsa Kompanija Mercator-S je sa 323 maloprodajna objekta jedan od najvećih trgovinskih lanaca na tržištu Srbije. Zato IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi imaju važnu ulogu u redovnom snabdevanju kupaca svim potrebnim namirnicama. Povodom pripreme za proslavu Uskrsa, koji se po julijanskom kalendaru obeležava u nedelju 19. aprila, odabrane IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi produžili su svoje radno vreme. Zato će u utorak 14. aprila i sredu 15. aprila odabrane 192 IDEA, Roda i Mercator prodavnice raditi produženo, odnosno do 17 časova.
April 14, 20205 yr ljudi, mante vise s Konom, jel poltron ili nije... to je sta je, taj nam je kakav nam je, i nece ga menjati iskreno, meni se ne dopada previse. ne zato sto mislim da je SNS kadar(realno, zabole me), vec zato sto nista nije uradjeno na vreme i sve sto radimo ukazuje da radimo pogresno. imali smo podatke, videli sta se desava u Italiji, i opet nismo bili spremni. eo razmisljam sta je to Kon uradio toliko dobro? da li imamo outbreak? ocigledno da da, u Nisu i okolini situacija je katastrofalna. znaci to nije sprecio. da li imamo najrestrektivnije mere u okruzenju, koje su istovremeno najmanje ucinkovite? imamo. pred svaki vikend guzve su nesnosne, posle vikenda jednako lose. sta god da je namera bila sa policjskim satom, omasena je. da li im je trebalo mesec dana da donesu uredbu o dozvoli izlaska deci sa posebnim potrebama? jeste. kao lekare, treba da ih je sramota, sve tamo, sto su trebala pitanja novinara da bi neko o tome razmislio. da li postoji ista uredba za dijabeticare? naravno da ne. da li je makar kultivisao kretena i ubedio ga da je opasno da sada vodi kampanju? ne samo da nije, vec ga podrzava u "gradjani su krivi za sve" mantri. tako da, do sada od Konovih velikih uspeha i supervelike strucnosti, cini mi se da je uspeo da ubedi Vucica da psi moraju ipak da pisaju. od ostalih mera, ja ne znam sta su mogli da urade a da bude gore? da nas zatvore na mesec dana,zabrane bacanje smeca i usput ukinu toplu vodu? pa dobro, to imaju u onim torovima za stoku sto su pravili po sajmovima, model made in China at its best. sreca te nemamo dovoljno policije, vec bi upadali po stanovima i otimali ljude... mozda on radi najbolje sto zna, ali rezultati pokazuju da to jednostavno nije dovoljno dobro.
April 14, 20205 yr 38 minutes ago, Ravanelli said: lepo što je ozdravio, ali nema baš mnogo muškaraca koji su ovolike pič... ovoliko pričaju o svojim devojkama It’s even worse. to mu je žena. ontopic- sad tek slušam psihopatu u dnevniku. on tek ide da kleči pred patrijarhom i nema nameru da hapsi sveštena lica u nedelju. I am puzzled - je l idemo u crkvu oli jok? i deca sa autizmom, kako on reče zapravo mogu u bilo koje vreme da izađu, a ne samo od 18-20h. to su u međuvremenu promenili. Edited April 14, 20205 yr by pt 2.0
April 14, 20205 yr a tek je ovo fejk priča izmišljena kao neki sukob sa ko zna koliko strana, nama su crkve inače krcate kad je uskrs, ljudi idu na liturgije, žive takoreći asketskim životom. how yes no Edited April 14, 20205 yr by theanswer
April 14, 20205 yr Ovdje neko nekog jebe, zavodi se sve veća represija, čuj sad će puštati penzionere kao kučiće, a rezultati nam najgori od sve djece. Iako smo najviše sloboda ukinuli u regionu, opet imamo najgore statistike. Znači da fali još nepoznatih u jednačini tipa kad je zapravo zaista virus ušao u državu, koliko su doprinijeli skupovi po Krušiku i ona silna skupljanja potpisa, kakvo je stanje u radnim kolektivima glede opreme, zaštite, zašto rade oni koji ne bi trebalo da rade, zašto se mijenjaju politike i protokoli na svaka dva dana, zašto se ovoliko malo testira, zašto nam je zdravstveni sistem ovoliko kolabirao (broj zdravstvenih radnika koji su oboljeli i za koje se sumnja je jeziv), znači sve pitanja koja bi pokazala koliki smo kerov penis od države i koliko nas vode nesposobni diletanti, a zapravo se sav odgovor (i struke i vlasti)sve svodi na cijeđenje suve drenovine. Dodatno zavrćeš uši ljudima koji ionako ne izlaze, ili ako izlaze izlaze što moraju, malo u prodavnicu, malo u šetnju da ne bi flipnuli, malo da prošetaju životinje. Baš me zanima koliki je to procenat stanovništva i koliki je njihov udio u svom ovom raspadu, jer je nevjerovatno da je jedini odgovor na sav ovaj haos "pritisni raju". Mislim da tu ima lufta još par procenata da se nešto poboljša ovim mjerama, a da smo popucali na skroz drugim šavovima. edit: sad vidim da je frik nešto slično napisao dok sam i ja čaršafirao. P. S. U Poslanici Irinejovoj za Vaskrs se poziva na "aktivno učešće u liturgijama", zato će ići klečanje.
April 14, 20205 yr 5 minutes ago, freakns said: ljudi, mante vise s Konom, jel poltron ili nije... to je sta je, taj nam je kakav nam je, i nece ga menjati iskreno, meni se ne dopada previse. ne zato sto mislim da je SNS kadar(realno, zabole me), vec zato sto nista nije uradjeno na vreme i sve sto radimo ukazuje da radimo pogresno. imali smo podatke, videli sta se desava u Italiji, i opet nismo bili spremni. eo razmisljam sta je to Kon uradio toliko dobro? da li imamo outbreak? ocigledno da da, u Nisu i okolini situacija je katastrofalna. znaci to nije sprecio. da li imamo najrestrektivnije mere u okruzenju, koje su istovremeno najmanje ucinkovite? imamo. pred svaki vikend guzve su nesnosne, posle vikenda jednako lose. sta god da je namera bila sa policjskim satom, omasena je. da li im je trebalo mesec dana da donesu uredbu o dozvoli izlaska deci sa posebnim potrebama? jeste. kao lekare, treba da ih je sramota, sve tamo, sto su trebala pitanja novinara da bi neko o tome razmislio. da li postoji ista uredba za dijabeticare? naravno da ne. da li je makar kultivisao kretena i ubedio ga da je opasno da sada vodi kampanju? ne samo da nije, vec ga podrzava u "gradjani su krivi za sve" mantri. tako da, do sada od Konovih velikih uspeha i supervelike strucnosti, cini mi se da je uspeo da ubedi Vucica da psi moraju ipak da pisaju. od ostalih mera, ja ne znam sta su mogli da urade a da bude gore? da nas zatvore na mesec dana,zabrane bacanje smeca i usput ukinu toplu vodu? pa dobro, to imaju u onim torovima za stoku sto su pravili po sajmovima, model made in China at its best. sreca te nemamo dovoljno policije, vec bi upadali po stanovima i otimali ljude... mozda on radi najbolje sto zna, ali rezultati pokazuju da to jednostavno nije dovoljno dobro. + 1 u svim merama je previse vucica, a nedovoljno razuma/struke.
April 14, 20205 yr 6 minutes ago, James Marshall said: Ovdje neko nekog jebe, zavodi se sve veća represija, čuj sad će puštati penzionere kao kučiće, a rezultati nam najgori od sve djece. Iako smo najviše sloboda ukinuli u regionu, opet imamo najgore statistike. Znači da fali još nepoznatih u jednačini tipa kad je zapravo zaista virus ušao u državu, koliko su doprinijeli skupovi po Krušiku i ona silna skupljanja potpisa, kakvo je stanje u radnim kolektivima glede opreme, zaštite, zašto rade oni koji ne bi trebalo da rade, zašto se mijenjaju politike i protokoli na svaka dva dana, zašto se ovoliko malo testira, zašto nam je zdravstveni sistem ovoliko kolabirao (broj zdravstvenih radnika koji su oboljeli i za koje se sumnja je jeziv), znači sve pitanja koja bi pokazala koliki smo kerov penis od države i koliko nas vode nesposobni diletanti, a zapravo se sav odgovor (i struke i vlasti)sve svodi na cijeđenje suve drenovine. Dodatno zavrćeš uši ljudima koji ionako ne izlaze, ili ako izlaze izlaze što moraju, malo u prodavnicu, malo u šetnju da ne bi flipnuli, malo da prošetaju životinje. Baš me zanima koliki je to procenat stanovništva i koliki je njihov udio u svom ovom raspadu, jer je nevjerovatno da je jedini odgovor na sav ovaj haos "pritisni raju". Mislim da tu ima lufta još par procenata da se nešto poboljša ovim mjerama, a da smo popucali na skroz drugim šavovima. edit: sad vidim da je frik nešto slično napisao dok sam i ja čaršafirao. P. S. U Poslanici Irinejovoj za Vaskrs se poziva na "aktivno učešće u liturgijama", zato će ići klečanje. Uprkos ogromnoj količini zaštitne opreme koja ulazi u zdravstvenu ustanovu u kojoj radim, rečeno je da za nas u administraciji nema maski i rukavica i da ih kupimo sami. Na stranu što dolazimo besmisleno na posao. Sada smo se podelili , pa radimo naizmenično, svaki drugi dan. Znam da za svakog od nas u administraciji imaju po 5 sns gnjida koje bi zaposlili sa radošču što se rešavaju nekoga ko je za njih ostatak bivšeg režima. Teško zlo upravlja ovom zemljom.
April 14, 20205 yr 33 minutes ago, freakns said: ljudi, mante vise s Konom, jel poltron ili nije... to je sta je, taj nam je kakav nam je, i nece ga menjati iskreno, meni se ne dopada previse. ne zato sto mislim da je SNS kadar(realno, zabole me), vec zato sto nista nije uradjeno na vreme i sve sto radimo ukazuje da radimo pogresno. imali smo podatke, videli sta se desava u Italiji, i opet nismo bili spremni. eo razmisljam sta je to Kon uradio toliko dobro? da li imamo outbreak? ocigledno da da, u Nisu i okolini situacija je katastrofalna. znaci to nije sprecio. da li imamo najrestrektivnije mere u okruzenju, koje su istovremeno najmanje ucinkovite? imamo. pred svaki vikend guzve su nesnosne, posle vikenda jednako lose. sta god da je namera bila sa policjskim satom, omasena je. da li im je trebalo mesec dana da donesu uredbu o dozvoli izlaska deci sa posebnim potrebama? jeste. kao lekare, treba da ih je sramota, sve tamo, sto su trebala pitanja novinara da bi neko o tome razmislio. da li postoji ista uredba za dijabeticare? naravno da ne. da li je makar kultivisao kretena i ubedio ga da je opasno da sada vodi kampanju? ne samo da nije, vec ga podrzava u "gradjani su krivi za sve" mantri. tako da, do sada od Konovih velikih uspeha i supervelike strucnosti, cini mi se da je uspeo da ubedi Vucica da psi moraju ipak da pisaju. od ostalih mera, ja ne znam sta su mogli da urade a da bude gore? da nas zatvore na mesec dana,zabrane bacanje smeca i usput ukinu toplu vodu? pa dobro, to imaju u onim torovima za stoku sto su pravili po sajmovima, model made in China at its best. sreca te nemamo dovoljno policije, vec bi upadali po stanovima i otimali ljude... mozda on radi najbolje sto zna, ali rezultati pokazuju da to jednostavno nije dovoljno dobro. teška srca moram da se složim sa dobrim delom posta, iako sam do danas bio donekle pozitivan glede stručnog štaba i gotivio kona dobrano, ali rezultati su katastrofa mere su postavljene tako da smo trebali da budemo na niskim dvocifrenim brojevima, kao komšiluk koji je isto imao 2 week notice i zaista sam verovao da ovo sve ide na neki dobar skori ishod ,umesto toga mi rokamo 400+ slučajeva po danu i lideri u regionu smo još i po broju umrlih problem je naravno u realizaciji svih mera i očigledno da državni aparat čini brdo nesposobnih mandrila loše su organizovali testiranje i izgubili su oko 10 dana dok nisu krenuli sa masovnim testiranjem imali su onaj blamantan sms i onu konferenciju za štampu od 2 minuta ljude na sajmovima i privremenim bolnicama tretiraju kao magarce, onda zbog toga ljudi neće ni da se testiraju i dolaze im kasno da bi ih mogli spasiti ili ostaju kući i povećavaju mogućnost da prenesu virus dalje kriv im je mile™ prekasno zatvaranje kafića i kladara (podsetio me braca) mere se menjaju šizofrenim tempom (te kučići mogu, te ne mogu) suviše su dozvlili politici da se umeša u ovo. u hrvatskoj i pubcisvpskoj ni ne vidiš političare jbt sam sistem je na više mesta katastrofa (ono objašnjenje da ako pacijent promeni lokaciju gube trag je smehotresna) govedo nestorović i dalje figurira po televizijama struka je nažalost usrala motku dok gledam kako to izgleda u pubcisvpskoj i hrvatskoj dođe mi žao. vidi se da ima sistem, nema panike, dramljenja, funkcionišu stvari, jednostavno, a rezultati su očigledni... Edited April 14, 20205 yr by Ravanelli
April 14, 20205 yr a sramno prekasno zatvaranje kafića ste već zaboravili... Edited April 14, 20205 yr by braca
April 14, 20205 yr i kladionica. to sa kaficima je bas bilo bizarno, nisu hteli da zatvore u subotu nego kad prodje vikend. i ono obrazlozenje.
April 14, 20205 yr 3 minutes ago, Ravanelli said: teška srca moram da se složim sa dobrim delom posta, iako sam do danas bio donekle pozitivan glede stručnog štaba i gotivio kona dobrano, ali rezultati su katastrofa mere su postavljene tako da smo trebali da budemo na niskim dvocifrenim brojevima, kao komšiluk koji je isto imao 2 week notice i zaista sam verovao da ovo sve ide na neki dobar skori ishod ,umesto toga mi rokamo 400+ slučajeva po danu i lideri u regionu smo još i po broju umrlih problem je naravno u realizaciji svih mera i očigledno da državni aparat čine dosta nesposobnih mandrila loše su organizovali testiranje i izgubili su oko 10 dana dok nisu krenuli sa masovnim testiranjem imali su onaj blamantan sms i onu konferenciju za štampu od 2 minuta ljude na sajmovima i privremenim bolnicama tretiraju kao magarce, onda zbog toga ljudi neće ni da se testiraju i dolaze im kasno da bi ih mogli spasiti ili ostaju kući i povećavaju mogućnost da prenesu virus dalje kriv im je mile™ mere se menjaju šizofrenim tempom (te kučiću mogu, te ne mogu) suviše su dozvlili politici da se umeša u ovo. u hrvatskoj i pubcisvpskoj ni ne vidiš političare jbt sam sistem je na više mesta katastrofa (ono objašnjenje da ako pacijent promeni lokaciju gube trag je smehotresna) govedo nestorović i dalje figurira po televizijama struka je nažalost usrala motku dok gledam kako to izgleda u pubcisvpskoj i hrvatskoj dođe mi žao. vidi se da ima sistem, nema panike, dramljenja, funkcionišu stvari, jednostavno, a rezultati su očigledni... gledajuci sa strane, sve sto si napisao je tacno, ali nema sve istu tezinu i u makedoniji se cine greske, ne toliko velike kao u srbiji, verovatno se cine i drugde, ali osnovna razlika je transparentnost i komunikacija nista nije u srbiji toliko zajebano kao sto je zajebana komunikacija i politiziranje svake jebene konferencije za stampu. to je ono sto bi razjebalo svaki sistem, ma kako on dobar bio mozda sam pristrasan posto pickoustog ne mogu da smislim, ali ne moze se obracati delu stanovnistva, ne moze se deliti stanovnistvo, ne moze se napadati nekog ... a svi su u istim govnima struka u srbiji nije imala sansu
April 14, 20205 yr 39 minutes ago, freakns said: eto razmisljam sta je to Kon uradio toliko dobro? Isto sto i 02.02.2010 ponudio ostavku koja je odbijena.