April 14, 20205 yr Ne do kad radnje rade, ako sam ja zakljucan. Znam da je bila i prica cetvrtak do utorka, pa petak od 13 do utorka. Alo reko dal ima zvanicno, ili moramo da zapratimo Kona koji ce na fb do da saopsti i da izbrise nakon 30min Edited April 14, 20205 yr by Bambula
April 14, 20205 yr kad pominjete taj merkator ovde kod mene u lookalu, sve sto radi, redovi ispred jedino jedan market, nema nikakvih ogranicenja, ostavljeno na slobodnu volju gradjaninu/seljaku ne idem vec neko vreme, ali "vri kao u kosnici" taj poslednji put kad sam usao, ajde sto se svi sudaraju i ja kao ajde sad kad sam vec usao i shvatio sta se desava, treba mi mleko, jogurt, virsle "- protrcacu negde oko tih virsli, a izmedju rafa i frizidera nema ni pola metra, nagna me neka gospodja (ubedjen sam 65+), baci me na raf sa ledja, laktom onako opusteno u prolazu eto mene na kasi ubrzo, kad ona iza ledja, cima me rukom "jel mozete da me pustite imam samo nesto..." iako i ja imam samo mleko i jogurt, posto sam od jebenih virsli posle bacnja u konopce odustao "mars u picku materinu" nesnosni smo ocu reci, ne mozemo mi bez "mera" nazalost Edited April 14, 20205 yr by pbg12345
April 14, 20205 yr 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: @Nikodije idi u merkator, novi, i ne obaziri se na gužvu na ulazu. puštaju po 30ak u cugu. ja sam danas uz nestvaran red na ulazu, uspeo da obavim kupovinu za 45 min. doduše nisam uzimao meso. tu se isto čekalo eh da i brza kasa tu nema reda Kretao sam par puta u Merkator u poslednje dve nedelje, ali svaki put bih odustao. Ponestaje mi mesa, u Merkatoru je najbolje, ali stvarno ne mogu da budem pod maskom i u rukavicama minimum 45 minuta, izgoreo bih. Edited April 14, 20205 yr by Nikodije
April 14, 20205 yr 19 minutes ago, Caligula said: Cekaj bre, poredis podguzne muve sa covekom koji se jedini nije smejao na onoj konferenciji? On je prvo ostavkom pa je zacudo odmah uvedena zabrana skola i vrtica. Pa je prestao da preti. Pa je JAVNO rekao da je drzava obecala 3X vise testova pa to nije ispunila. Pa ga sad pritisao balavi da se izadje bradonjama iz SPC u susret pa opet pretnja ostavkom. Ti to ladno poredis sa ovima kojima je Beba govorio kad da ponude ostavke i kad da se predomisle. Pa jebote. Baš ću da verujem da je je Kon nudio ostavku, otrčao na Pink (koji je li ne uređuje isti taj Beba) da raširi vest o tome i time naterao Vučića da protiv svoje volje odbije SPC, a onda sa Srpskim telegrafom utvrdio da su se organizovani kritičari udružili sa virusom protiv njega i njegovog vrhovnog komadanta. Kao što rekoh, stručnost bilo koga ne čini manjim poltronom, tako je da upravo sam sebe svrstao u istu kategoriju sa tim podguznim muvama. Edited April 14, 20205 yr by Barrister
April 14, 20205 yr Ma da, u svim zemljama iz dana u dan sve više krešu radno vreme radnji praveći nesnosne gužve i zatvorili su pijace i to tako mora jer strukaTM. Isto tako nije pametno da se uvede obavezno pokrivanje lica jer strukaTM. DobroDaj tvoj plan da vidimo kako ćemoПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 14, 20205 yr Zena prevodilac za gluvoneme na RTS-u.Prevodi Vucica i slaze tugaljive face sve vreme.
April 14, 20205 yr Kako će se šetati kerovi za Uskrs, zna li se? Ako će im davati neki izlaz- kupujem jednog, dva komada, neće se baci...
April 14, 20205 yr 50 minutes ago, mraki said: Od narativa po kom je postavljanje pitanja i pozivanje na odgovornost nedozvoljeno ponašanje. Dakle, da se ogradi od tvoje interpretacije necega sto nije rekao. Sto ga nisi pitao, mozda bi se covek i ogradio.
April 14, 20205 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Kako će se šetati kerovi za Uskrs, zna li se? Ako će im davati neki izlaz- kupujem jednog, dva komada, neće se baci... kao i do sada
April 14, 20205 yr Svaka čast na organizaciji vlastima i kriznom štabu, u Leskovcu polovinu svih obolelih čine zdravstveni radnici. Quote Tiodorović: Radnici Infektivnog u Leskovcu zaraženi koronom zbog nekorišćenja opreme Autor:B. Stamenković Skoro svi zaposleni na Infektivnom odeljnju u Leskovcu pozitivni su na virus korona, a iako su nadležni u Opštoj bolnici govorili da imaju dovoljno zaštitne opreme, epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da je njeno neadekvatno korišćenje u početku epidemije dovelo do oboljevanja zdravstvenih radnika. Sedam zdravstvenih radnika na ovom odeljenju ima koronu, a od posledica virusa preminula je bivša načelnica. Na odeljenju su posle rezultata testiranja na virus ostala da rade 2 lekara i 2 sestre, a u međuvremenu je odeljenje reorganizovano - spojeno sa Grudnim, čiji načenik sada upravlja i jednim i drugim. Epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da je do oboljevanja zdravstvenih radnika na ovom odeljenju došlo zato što u početku lekari nisu koristili zaštitnu opremu ili su je koristili nedovoljno. Zaštitna oprema nije korišćena ili nije korišćena dovoljno i to je dalo strašan rezultat, da nam je naša koleginica infektolog umrla. Sedmoro njih je pozitivno i obolelo i to je samo još jedan dokaz koliko je važno da zdravstveni radnici koriste zaštitnu opremu - rekao je Tiodorović. Na konferenciji Kriznog štaba, dok je odgovarao na pitanja novinara poslata mejlom, rekao je i da zaštitne opreme ima dovoljno na svim odeljenjima koja primaju pacijente sa simptomima sličnim koroni. Podsetimo, polovina ukupnog broja obolelih u Leskovcu jesu zdravstveni radnici - njih 49 ima potvrđen virus korona, od čega su 24 lekara, 17 medicinskih tehničara, 5 vozača, 2 servirke i 1 spremačica. Osim radnika na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Leskovcu, na koronu su pozitivni i radnici Doma zdravlja. https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Tiodorovic-Radnici-Infektivnog-u-Leskovcu-zarazeni-koronom-zbog-nekoriscenja-opreme.sr.html Edited April 14, 20205 yr by vememah
April 14, 20205 yr 2 hours ago, steins said: Predrag Kon je naš najbolji epidemiolog. Boljeg nemamo. To nam je što nam je. I nije on čovek kriv što je srpsko društvo oštro podeljeno na dve grupe budala - onih koji ližu i onih koji pljuju kašike. Уз сво дужно поштовање, и не улазећи у улогу Предрага Кона у вези са овом пандемијом, рећи да је он наш најбољи епидемиолог је претенциозно у најмању руку. Србија има много озбиљнијих епидемиолога од Кона и ДКТ, али они нису ни државни ни партијски људи па нису истакнути у први план.
April 14, 20205 yr 49 minutes ago, vememah said: lepo što je ozdravio, ali nema baš mnogo muškaraca koji su ovolike pič... ovoliko pričaju o svojim devojkama Edited April 14, 20205 yr by Ravanelli
April 14, 20205 yr 11 minutes ago, harper said: Dakle, da se ogradi od tvoje interpretacije necega sto nije rekao. Sto ga nisi pitao, mozda bi se covek i ogradio. Ma da, sve je to samo moja interpretacija. Imamo konferenciju bez novinara, hajku na svakoga ko se usudi postaviti smisleno pitanje i ekipu koja hvali Vučića. Ne bih se dalje vrteo u krug, rekao sam već sve što sam imao na temu...
April 14, 20205 yr 51 minutes ago, Nikodije said: ali stvarno ne mogu da budem pod maskom i u rukavicama minimum 45 minuta, izgoreo bih. ah onda izvinite na uznemiravanju