Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, Milosh76 said:

Bio meni juce. zena kod kuce milion posto, a on ostavio obavestenje u sanducetu!

Mrzi ga da koristi lift

Pa to je ova nova dostava bez kontakta...:dry:

8 minutes ago, ZSNj said:

Pa da, to je sad jako bitno.

Jednoj celoj porodici egzistencija zavisi od toga.

Dobio u kombinatu ausvajs za dolazak i dlazak sa posla....
Tako da, jasan je pravac...

... Shiit has hit the fan...

U nas maxi koji radi 24h skratio rad sa 8-21. 

@Frank Pembleton  znaci, policajski cas ?

i u naš isto

53 minutes ago, napadaj said:

Ja bio u katastru jutros, stoji obaveštenje da se sva komunikacija odvija digitalnim putem. Baš da vidim i to, kapiram da ću se osećati kao NASA kad primi neki signal iz svemira ako mi katastar odgovori.

Meni danas rekli iz Privrednog suda u Požarevcu da im umesto podneska napišem mejl, a oni će ga odšatmpati i staviti u predmet! Sad, jeste obaveštenje o plaćenoj taksi, ali su mi opet olakšali život da ne moram da idem u poštu zbog toga.

18 minutes ago, napadaj said:

Jednoj celoj porodici egzistencija zavisi od toga.

Znam. I ja se bavim tim poslom. Kad god odem u katastar uvek je pun i svima egzistencija zavisi od toga ili se bar tako ponasaju. I svi potezemo veze, zato sto je bas nama bitnije nego drugima.

3 minutes ago, renne said:

i u naš isto

Koji je taj tvoj? 

1 minute ago, Ayatollah said:

Meni danas rekli iz Privrednog suda u Požarevcu da im umesto podneska napišem mejl, a oni će ga odšatmpati i staviti u predmet! Sad, jeste obaveštenje o plaćenoj taksi, ali su mi opet olakšali život da ne moram da idem u poštu zbog toga.

Taj sud je vrlo dobar. Ne znam da li je i dalje Siniša Nedeljković predsednik, ali sam sa njim imao sjajna iskustva i u predmetima u kojima je sudio i u nekoliko situacija kada je postupao kao predsednik suda. Pravi gospodin, svako ročište s njim je bilo zadovoljstvo.

1 minute ago, Valkyrie said:

Koji je taj tvoj? 

pa kao i tvoj, fontana

To je moj, prestani da dolaziš da mi pelješiš Maksi, idi kod Carine, bliži ti je :lolol:  :lolol:

Edited by Valkyrie

ne mogu, udavi me šefica jasna kad god se pojavim pa izbegavam

Kako treba jebati mater ovima kad se zavrsi ovo sranje. Prodavacice u maksiju nemaju maske, nemaju nikakvu zastitu. 

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Kako treba jebati mater ovima kad se zavrsi ovo sranje. Prodavacice u maksiju nemaju maske, nemaju nikakvu zastitu. 

I ti si naivan, izacice dramoser sa saopstenjem da su krivi untrasnji i spoljasni neprijatelji i cao djaci.

Kod nas u Jagodini, rukavice koriste u skoro svim prodajnim objektima, no maski nema. Kako za radnike u lokalima, tako i po apotekama, za siroke narodne mase.:dry:

Zabranio kevi izlazak do daljneg, cale jos uvek nije spreman ni da pokusa (imao je slog prosle zime). Ovo sto oni prikazuju na televiziji, kako se zastititi, je skoro nemoguce odraditi u unutrasnjosti.