March 17, 20205 yr Pošta, obaveštenje od jutros: Quote Поштовани корисници, Обавештавамо вас да се у шалтер салама пошта ограничава број корисника на број активних шалтера. Молимо вас да у пошти држите одстојање од најмање једног метра. У случају гужве, молимо вас да сачекате на отвореном, придржавајући се препоручене удаљености. Поступајмо одговорно. Хвала на разумевању. Takođe, pošte će od sutra raditi sa smanjenim kapacitetom i redukovanim radnim vremenom: -radno vreme pošta koje regularno rade čitav dan (pre i popodne) biće redukovano na 10-17 časova, -radno vreme pošta koje rade u jednoj smeni (npr. 8-15 časova) ostaje nepromenjeno (može se menjati ukoliko bude problema sa organizacijom rada), -radno vreme pošta koje inače rade subotom, ili nedeljom redukovano je na 10-14 časova. Pošte/šalteri koje rade u objektima posebne namene (MUP, organi uprave i sl.) radiće u skladu sa radnim vremenom tih objekata, ili će biti privremeno zatvorene, ukoliko se i ti objekti budu zatvarali. Valjda će neko ovo i objaviti korisnicima, pišem na osnovu izvora iz Pošte.
March 17, 20205 yr Ja bio u katastru jutros, stoji obaveštenje da se sva komunikacija odvija digitalnim putem. Baš da vidim i to, kapiram da ću se osećati kao NASA kad primi neki signal iz svemira ako mi katastar odgovori.
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:30, ZerrorR said: Jel tabanaju poštari i dalje? #pitamzatastu Da, meni jutros ostavio čestitku na vratima.
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:30, ZerrorR said: Jel tabanaju poštari i dalje? #pitamzatastu Da. Ovaj naš je bio juče da donese ćaletu penziju. Sve regularno, bez maske i na 2 m
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:30, ZerrorR said: Jel tabanaju poštari i dalje? #pitamzatastu Da. Država je zainteresovana da se isplata penzija organizuje na domu za sve korisnike penzija (i one koji penziju primaju preko tekućeg računa). Meni (sa uvođenjem vanrednog stanja) stigla maska za mobilni naručena iz GB još pre 40 dana
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:21, napadaj said: Ja bio u katastru jutros, stoji obaveštenje da se sva komunikacija odvija digitalnim putem. Baš da vidim i to, kapiram da ću se osećati kao NASA kad primi neki signal iz svemira ako mi katastar odgovori. Јел си пробао да отвориш налог на електронском шалтеру РГЗ за адвокате?
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:30, ZerrorR said: Jel tabanaju poštari i dalje? #pitamzatastu da, nama bio danas
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 12:51, Nikodije said: obaska sto imas ljude od 80 godina koji su zdraviji od nekih koji imaju 60. sve su to neke polumere u situaciji kada kafici rade punom parom, a ispred shisha u goce delceva stoji regularna masa od 20-ak ljudi, i slicno.ajebiga, treba da bude organizovana neka sluzba da rastera. i neka se zove policija sent from bubamoto
March 17, 20205 yr On 17. 3. 2020. at 14:35, Hamlet Strašni said: Јел си пробао да отвориш налог на електронском шалтеру РГЗ за адвокате? Ma to imam, nego mi je trebao lični kontakt da poguram nešto da reše što brže.
March 17, 20205 yr Author On 17. 3. 2020. at 14:38, mraki said: da, nama bio danas Bio meni juce. zena kod kuce milion posto, a on ostavio obavestenje u sanducetu! Mrzi ga da koristi lift