Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, gospa buba said:

ovo poslednje pogotovo.

mislim, ako pusti liturgije, shto je onda zakljuchao katolike :dry:

sent from bubamoto

ja ne vidim nikakvo opravdanje ali baš nikakvo

ako se to desi, biće to onda svinjarija neviđena

ali, što moj muž kaže, sumnjivo mu što to iz crkve uopšte traže, jer se zna da se to sve korodinira, dakle ne pitaju slučajno 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, Malvo said:

Ovo je odvratno iz svakog mogućeg ugla. Da li kao dezerter (ej, čovek vojno lice), da li kao glavni epidemiolog koji uredno prima platu sve dok ne dođe virus i napravi epidemiju, da li kao kao pion u Vučićevoj neprekidnoj PR šahovskoj partiji, da li kao stručnjak koji je pravio pogrešne procene i sad više neće da se igra, da li kao ozbiljan i mator čovek koji se ponaša kao uvređena šiparica...

apsolutno

čuj, napadi po društvenim mrežama :isuse:

ja ne vidim nikakvo opravdanje ali baš nikakvo
ako se to desi, biće to onda svinjarija neviđena
ali, što moj muž kaže, sumnjivo mu što to iz crkve uopšte traže, jer se zna da se to sve korodinira, dakle ne pitaju slučajno 
oni kao pitaju on ih kao pusti

sent from bubamoto

1 minute ago, gospa buba said:

oni kao pitaju on ih kao pusti

sent from bubamoto

tako nešto

znachi videcemo koliki je shef shef :s_w:

sent from bubamoto

9 minutes ago, Malvo said:

Ovo je odvratno iz svakog mogućeg ugla. Da li kao dezerter (ej, čovek vojno lice), da li kao glavni epidemiolog koji uredno prima platu sve dok ne dođe virus i napravi epidemiju, da li kao kao pion u Vučićevoj neprekidnoj PR šahovskoj partiji, da li kao stručnjak koji je pravio pogrešne procene i sad više neće da se igra, da li kao ozbiljan i mator čovek koji se ponaša kao uvređena šiparica...

U situaciji gde mora da se bori protiv politikanata umesto protiv virusa, i na kraju kad treba da trpi optužbe poput tvojih - i treba da da ostavku. Nema tu posla za njega, ima toliko njih koji se smatraju bolje upućenim i stručnijim.

Edited by Frile

dobro, kon menja misljenje minimum 4 puta nedeljno, kapiram da ce se vratiti.

3 minutes ago, Frile said:

U situaciji gde mora da se bori protiv politikanata umesto protiv virusa, i na kraju kad treba da trpi optužbe poput tvojih - i treba da da ostavku. Nema tu posla za njega, ima toliko njih koji se smatraju bolje upućenim i stručnijim.

ok. ali onda se kaže tačno zašto odlazi

a ne ovo. pa juče se saznalo za gerontološki u nišu. kad je to pre stiglo da ga toliko ljudi optuži ?

minhauzenovska laž. jako smrdi ova priča sa konom.

Edited by dùda

5 minutes ago, Frile said:

Vojno lice, glavni epidemiolog, mnogogodišnji primalac plate iz državnog budžeta. 

Nisam ga ništa napadao pre ove objave, ali za ovu objavu je zaslužio kofu pljuvačine: da li kao dezerter, ili Vučićeva pudlica, ili mentalno labilan lik na vrlo odgovornoj poziciji.

Ako pristaje da igra Vučićevu farsu protiv lizanja kašike, onda je na sve to i čovek bez integriteta.

Edited by Malvo

Oh kako li će samo DJV opet da priča o hejterima sa interneta i sa tajkunskih medija koji su stalnim kritikovanjem oterali Kona...

Ko kec na desetku da vlast može da kaže "pomrećete ko pacovi, a krivi ste sami, jer ste vi, baš VI SVI oterali njega"

u ovoj zemlji nishta nije ono shto se vidi. chak ni predsednikove suze. ako ima da to nije jasno, ne znam shta jeste.

100% nestor pobedijo!

sent from bubamoto

evo priča Gorica da je otišla na Konov profil na fb i da nema takvog teksta ostavketm

ed.

više verujem u neke druge razloge, verovatno mu se ovo podmeće

Edited by dùda

Dobro, nije on jedini valjda, ima tu jos neki strucnjak da se nadje. Koga nema bez njega se mora, teraj dalje. 

Popizdija nam ćaća..

Nije mu Usnija dao dovoljno veliki cvarak i Konara rece putuj psihopato.

Svakako se nije uklapao u ostale prisutne.

Sad ce Alek sve morati sam.

Vrnuce se kada ga pozovu da zaboravi na hejter koji unistavaju srbiju. Dobice ce cin general-majora ako ne bas i vojvode. Mada, GC u Nisu moze biti samo izgovor za opsti haos u pozadini koji traje od februara. Lepo se povuce jer zna da je haos i skine odgovornost sa sebe.

Background Picker
Customize Layout