March 17, 20205 yr Ne razumem šta se postiže zabranom kretanja samo za starije osim kršenja konstitucionalnih prava.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 17, 20205 yr 2 minutes ago, mlatko said: Ne razumem šta se postiže zabranom kretanja samo za starije osim kršenja konstitucionalnih prava. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Sve mora da prodje njihove filtere, ovo je priprema, vrse se analize, sve se postize, za sada, njih sto se tice, nije to iskrena briga kao mi sto imamo, gleda se uticaj/posledice/procenti, pre nego pocne a u stvari mora se potpuno zabraniti vecini, bice, kada krene a nadamo se da nece, nicim izazvani se nadamo svi Danas dosta bolje, po meni, salteri desetkovali al se krecu po prodavnicama
March 17, 20205 yr 9 minutes ago, Goranz said: Da, Karić se od jutros verovatno samoizolovao ispred TVa. sad kad mu pukne pred očima, ceo novi svet, car, cara, caru
March 17, 20205 yr 29 minutes ago, slepa živana said: ne znam otkud ovo dudi. na vestima ide da je brnabić jutros na pinku ponovo apelovala na penzose da ne izlaze. trebalo bi da je i dalje samo preporuka. a što se roditelja tiče, ne znam šta da se radi... moja majka isto, sve sam joj objasnila, sve da da da, i jutros išla u apoteku... što kaže forumaš, mi smo im rekli, ne znam šta više može da se učini. da ih vežemo sigurno ne možemo. ma nekima nema sanse objasniti mojima saljem sva moguca sranja i preporuke,ali su i dalje laganica cale visi sa ekipom svako vece ja sam rekao da sam ih upozorio i da je sva zajebancija njihova odgovornost realno,vise od ovoga ne mogu uraditi
March 17, 20205 yr 7 minutes ago, mlatko said: Ne razumem šta se postiže zabranom kretanja samo za starije osim kršenja konstitucionalnih prava. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Moja komšinica 80 god. inače vrhunski neurolog koja je čitav radni vek provela u urgentnom centru i koja se trenutno bavi privatnom praksom, juče mi reče da je ova zabrana kretanja starijih klasična diskriminacija i da ona nikada u životu nije fasovala grip Sve ovo uz ogradu da je uvek bila malo opičena ( ima opstruktivnu bolest pluća i prži 2 pakle pljuga dnevno)
March 17, 20205 yr 1 minute ago, ubibobi said: Moja komšinica 80 god. inače vrhunski neurolog koja je čitav radni vek provela u urgentnom centru i koja se trenutno bavi privatnom praksom, juče mi reče da je ova zabrana kretanja starijih klasična diskriminacija i da ona nikada u životu nije fasovala grip Sve ovo uz ogradu da je uvek bila malo opičena ( ima opstruktivnu bolest pluća i prži 2 pakle pljuga dnevno) Zamisli sada kako je biti oženjen neurologom...
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, Ravanelli said: "moja majka isto, sve sam joj objasnila, sve da da da, i jutros išla u apoteku... što kaže forumaš, mi smo im rekli, ne znam šta više može da se učini. da ih vežemo sigurno ne možemo." ma nekima nema sanse objasniti mojima saljem sva moguca sranja i preporuke,ali su i dalje laganica cale visi sa ekipom svako vece ja sam rekao da sam ih upozorio i da je sva zajebancija njihova odgovornost realno,vise od ovoga ne mogu uraditi Stvarno tesko drzati ove stare pod kontrolom. I moj otac - Žrtva dva infrakta počeo malo da se šeta po gradu posle bajpasa (što je super), ali ni ovih dana ne odustaje, šalje mi slike praznog grada i tako
March 17, 20205 yr 4 minutes ago, Ayatollah said: Zamisli sada kako je biti oženjen neurologom... Brt šta da ti kažem,ova je saranila dva muža
March 17, 20205 yr Šalje mi kolega konv sa prijateljem Kinezem, koji provodi dobar deo vremena u Srbiji, vratio se u Kinu pre nedelju dana ... Kaže mu kako se tamo gomila ljudi raspituje kako da pomogne Srbiji, da pošalju pare, u fazonu, više treba njima pomoć nego Italijanima. Nije se zajebavao. Možda nam se ipak isplati Tomino prijateljstvo sa žutim ljudima. Edited March 17, 20205 yr by zgembo
March 17, 20205 yr 1 minute ago, zgembo said: Šalje mi kolega konv sa prijateljem Kinezem, koji provodi dobar deo vremena u Srbiji, vratio se u Kinu pre nedelju dana ... Kaže mu kako se tamo gomila ljudi raspituje kako da pomogne Srbiji, da pošalju pare, u fazonu, više treba njima pomoć nego Italijanima. Nije se zajebavao. Možda nam se ipak isplati Tomino prijateljstvo sa žutim ljudima. treba ga glasati
March 17, 20205 yr Just now, 3opge said: treba ga glasati Kao i 2012. što smo zapušili nos i glasali, slažem se.