March 17, 20205 yr Sad mi je lakše. Mislio sam da se tripujem što ne idem. Preskačem teretanu do daljnjeg...Au Hamlete kakvo tripovanje, iskreno ne verujem da si uopšte razmišljao o tome. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
March 17, 20205 yr To misliš u povoljnijem slučaju da respiratora bude in the first place. Vrlo sam osetljiva na uoravo ovu temu iz porodićnih razloga iako mislim da ne treba biti ličan jer je situacija loša opšte gledano. Za moje bližnje je ovaj virus kao kuga - ako ga dobiju šanse preživljavanja praktično ne postoje. U tom smislu mislim da je najracionalnije da se odjavim sa foruma na neko vreme i da čitam strogo informativne sadržaje negde drugde.I kod mene takođe, keva ako zakači ne verujem da bi pretekla.Juče mi srce stalo, na jedan telefonski poziv... ... Shiit has hit the fan...
March 17, 20205 yr 5 minutes ago, dùda said: pa slušala jutros na radiju, vlada donela uredbu nigde na netu ne nalazim uredbu kojom se ograničava kretanje starijima od 65 (preporuke naravno postoje) ja prekjuče sa mojima dogovorio da ne smeju da izlaze, da ću da ih snabdevam, plaćam račune... sve je jasno i OK dogovoreno.... danas zovem da pitam kako su i šta treba, kad ono dobro smo, majka jutros svratila do apoteke po lekove, otac bio do samiške da kupi hleb
March 17, 20205 yr Author 13 minutes ago, Frile said: nigde na netu ne nalazim uredbu kojom se ograničava kretanje starijima od 65 (preporuke naravno postoje) ja prekjuče sa mojima dogovorio da ne smeju da izlaze, da ću da ih snabdevam, plaćam račune... sve je jasno i OK dogovoreno.... danas zovem da pitam kako su i šta treba, kad ono dobro smo, majka jutros svratila do apoteke po lekove, otac bio do samiške da kupi hleb Nema jos uvek te naredbe,... planiraju je mozda za veceras... to je samo bilo upozorenje "ako se ne smanji broj starijih osoba... blabla'... onda cemo ograniciti izlazenje uz kaznu od 150.000 dinara" https://www.blic.rs/vesti/drustvo/situacija-sa-koronom-se-komplikuje-brnabicne-iskljucujem-mogucnost-da-veceras-ipak/e3vngzv
March 17, 20205 yr 10 minutes ago, Aleksija said: bogami i kod nas grad bas primetno opusteo u odnosu na juce ... valjda ce doci iz dupeta u glavu. od kuce do posla nisam videla 5 ljudi, a namerno sam pesacila tih pola sata. fizicka aktivnost ce biti veliki problem. nocas nestajalo struje u celom gradu, ljudi poceli da se prisecaju bombardovanja... sve je manje zajebantskog raspolozenja. ja sam, za razliku od okoline koja se tek suocava, jedno 3-4 nedelje u prednosti sa informacijama, pa mi je lakse. potpuno u skladu sa ocekivanjima, oni sto su mi se smejali pre 7 dana sada me ubedjuju da je opasno i da se ne zezam i da su oni oduvek pricali... Primirili su se ljudi prilično zbog vanrednog stanja, nestanka namirnica, razmišljanja kako će da finansijski preguraju naredne mesece... 93 all over again. Deluje mi da starije više brine ta restrikcija kretanja i kazna od 150 hiljada zbog šetnje nego virus, juče su samo o tome pričali.
March 17, 20205 yr 13 minutes ago, Frile said: nigde na netu ne nalazim uredbu kojom se ograničava kretanje starijima od 65 (preporuke naravno postoje) ja prekjuče sa mojima dogovorio da ne smeju da izlaze, da ću da ih snabdevam, plaćam račune... sve je jasno i OK dogovoreno.... danas zovem da pitam kako su i šta treba, kad ono dobro smo, majka jutros svratila do apoteke po lekove, otac bio do samiške da kupi hleb ne znam otkud ovo dudi. na vestima ide da je brnabić jutros na pinku ponovo apelovala na penzose da ne izlaze. trebalo bi da je i dalje samo preporuka. a što se roditelja tiče, ne znam šta da se radi... moja majka isto, sve sam joj objasnila, sve da da da, i jutros išla u apoteku... što kaže forumaš, mi smo im rekli, ne znam šta više može da se učini. da ih vežemo sigurno ne možemo.
March 17, 20205 yr Slusate ove na B92? Tacno ce sve one strane firme koje su dosle zbog subvencija ovde sa odu.Uzas.
March 17, 20205 yr Evo večeras, AV i brbala objavljuju nove mere...Ni dan bez zapomaganja kako ih narod "ne sluša" ... Shiit has hit the fan...
March 17, 20205 yr 11 minutes ago, Bogotac said: Slusate ove na B92? Tacno ce sve one strane firme koje su dosle zbog subvencija ovde sa odu.Uzas. ?
March 17, 20205 yr 6 minutes ago, April said: Vrhunska učiteljica srpskog za V raz Sent from fav toy padeži. mogla bi i srpska elita malo da obnovi.
March 17, 20205 yr Vrhunska učiteljica srpskog za V razSent from fav toyE jeste, sad gledao... ... Shiit has hit the fan...