Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

9 minutes ago, Filozof manijak said:

U mojoj okolini rapidno je opao broj onih koji su tvrdili da ovo nije ništa, lakše od običnog gripa i da vlast preteruje sa merama. Nešto su brzo utihnuli, valjda se boje kazne zbog neodgovornog ponašanja, šta li... :fantom:

i kod mene, sad su kao odjednom svi ozbiljni i odgovorni

ajde, meni drago, mada su mene pre mesec dana mnogi takvi gledali kao budalu paničnu i poremećenu :ph34r:

7 minutes ago, Milosh76 said:

Ovo je sveze ili nesto ranije? Pise  05.05. u levom cosku

ne znam tačno, ima nekoliko godina

Edited by slow

8 minutes ago, Joe D said:

Treba mu objasniti da ljudi u kasnim 30-tim nisu bezbedni od ovog virusa. Ociledno svi imaju utisak da to ubija samo matore.

ne verujem da bi to pomoglo. sećam se kako smo se mi ponašali za vreme bombardovanja, kad samo bili mladi. podsetio me je na to i onaj snimak što je juče neko stavio, debeli englezi negde u španiji na moru, mrtvi pijani ne jebu živu silu. pretpostavljam da su se ubacili u mod da sutra ne postoji i da hoće još malo da se provesele. jedino što sada na taj način ugrožavaju druge. e to već ne znam kako da im se dočara. ko kad se apeluje na samoubicu da će da uništi živote bližnjih. šta ga briga šta će biti kad njega više ne bude...

11 minutes ago, Joe D said:

Treba mu objasniti da ljudi u kasnim 30-tim nisu bezbedni od ovog virusa. Ociledno svi imaju utisak da to ubija samo matore.

Covek asolutno svestan

Ima druga kosarkasa u valjda Pezaru kome su umrla 2 prijatelja

Nemam objasnjenje

2 hours ago, dùda said:

Ali vidiš da su ludaci zabranili.

izvor?

bogami i kod nas grad bas primetno opusteo u odnosu na juce ... valjda ce doci iz dupeta u glavu. od kuce do posla nisam videla 5 ljudi, a namerno sam pesacila tih pola sata. fizicka aktivnost ce biti veliki problem.

nocas nestajalo struje u celom gradu, ljudi poceli da se prisecaju bombardovanja... sve je manje zajebantskog raspolozenja.

ja sam, za razliku od okoline koja se tek suocava, jedno 3-4 nedelje u prednosti sa informacijama, pa mi je lakse.

potpuno u skladu sa ocekivanjima, oni sto su mi se smejali pre 7 dana sada me ubedjuju da je opasno i da se ne zezam i da su oni oduvek pricali...

1 minute ago, Frile said:

izvor?

pa slušala jutros na radiju, vlada donela uredbu

25 minutes ago, Taihoskopija said:

Super što se zezaju, kad budu nečiju majku skidali sa respiratora i puštali da umre da bi on disao, može da šalje fotke drugarima. Top! 

To misliš u povoljnijem slučaju da respiratora bude in the first place.

Vrlo sam osetljiva na uoravo ovu temu iz porodićnih razloga iako mislim da ne treba biti ličan jer je situacija loša opšte gledano.

Za moje bližnje je ovaj virus kao kuga - ako ga dobiju šanse preživljavanja praktično ne postoje.

U tom smislu mislim da je najracionalnije da se odjavim sa foruma na neko vreme i da čitam strogo informativne sadržaje negde drugde.

Ovo je sveze ili nesto ranije? Pise  05.05. u levom cosku
Ima jedno osam godina
20 minutes ago, Joe D said:

Jedna u nizu posledica Njegovih konferencija za stampu. Smradina govnarska. 

Svi sem matorih imaju utisak da to ubija matore.

1 minute ago, Goranz said:

:lolol:

2 minutes ago, Goranz said:

E ova ti je dobra.

2 minutes ago, Sludge Factory said:

Jedna u nizu posledica Njegovih konferencija za stampu. Smradina govnarska. 

plus ono kijanje i balavljenje i davljenje na sred konferencije za štampu... degenerik.

Sad mi je lakše. Mislio sam da se tripujem što ne idem. Preskačem teretanu do daljnjeg...