April 10, 20205 yr 1 minute ago, Arkadija said: Isto je i meni savetovala doktorka koja mi je ušla poslom u kancelariju, rekla mi je " jedi slaninicu i čvarke, sve dijete se zaboravljaju". Mora da ima neki štos u tome. Ok, hvala Malo cu pojacati,sam da izbacim slatko na koje sam se navukla Secer sigurno nijedan dr nece savetovati @dare...fala
April 10, 20205 yr I onaj tip sa tvitera je to savetovao. Meni se ishrana baš popravila otkako je ovo počelo. 3-4 piva, pola čokolade i nekoliko medenjaka i napolitanki su jedine nepotrebne namirnice koje sam popio i pojeo u poslednje 3-4 nedelje.
April 10, 20205 yr 5 minutes ago, Блок_64 said: Glup savet od mene i razumem te naravno.Kod mene u kuci nikada veca guzva ima nas burazeru da nas darija vidi sve bi nas na sajam poslala. Elem hobi je za tebe pravo resenje.Ili recimo dohvati se nekog poslica,da ofarbas nesto ili nesto okrecis,ili napravis.To ume da ubije vremena dosta. sve znam i fala na savetima. zajebavam se u basti, kupio i zemlje i raznog semena al to je kratka zabava na dnevnoj bazi. hteo sam nesto da radim na tavanu al se predomislio, nije vreme za cekic, eksere, testeru... ne moze se racunati ni na doktora ni na hitnu. ostalo.... koncentracija me ne sluzi najbolje. najdrazi hobi su razni recepti, to je problem. al proci ce. prica je pocela od pitanja sta to toliko narod kupuje pa reko da odgovorim. nisam krenuo s pravim kukanjem a ako cemo pravo, nemam ja na sta da kukam. mnogima je daleko teze.
April 10, 20205 yr @napadaj : -tip sa tvitera je pulmolog i bio je svojevremeno nas na b92 forumu. Edited April 10, 20205 yr by dare...
April 10, 20205 yr Ja već par godina isključivo koristim svinjsku mast umesto ulja. Sve je ukusnije, a cenim i zdravije.
April 10, 20205 yr 24 minutes ago, dare... said: @napadaj : -tip sa tvitera je pulmolog i bio je svojevremeno nas na b92 forumu. I meni se ucinilo da mi je "poznat" sa foruma, ali nisam bio bas siguran.
April 10, 20205 yr 25 minutes ago, dare... said: @napadaj : -tip sa tvitera je pulmolog i bio je svojevremeno nas na b92 forumu. Mislim da je presao i ovde neko vreme u pocetku.
April 10, 20205 yr Od sledeće kZŠ, novinari - no passaran... Tj održavaće se bez prisustva novinara, pitanja na mail, haha
April 10, 20205 yr 9 hours ago, Hermetico said: Sad dođoh, gusaka i pataka ima u buljucima, video sam jednog labuda i jednog ždrala... krstari. Čaplji odnekud nema nigde, bilo ih je na sve strane. Najveći rebus je što sad uopšte nema galebova (to je ko da golubovi nestanu), a najveći bonus je što nema ljudi. nema ljudi i galebova zato sto ima krokodila u toj mocvari pored. samo ti dzogiraj...
April 10, 20205 yr Svuda ovakve katastrofe, otkad je sveta i veka, sluze da se zajednica zbije, udruzi i zajednickim snagama izbori s posledicama. Samo kod nas vlast u ovakvoj situaciji koristi svoje udarne pesnice koje se lazno predstavljaju kao novinari, razne gordane uzelac, dj vucicevice i nekakve likove iz "srpskih telegrafa" i nekakvih laznih dijasporskih portala kojima, na moju srecu, nisam ni zapamtio imena, da se obracunavaju s politickim protivnicima i prodube razdor koji je vec sada nepremostiv, izmedju normalnog sveta u Srbiji i naprednjackog sveta kriminalaca, neznalica, poltrona, slucajeva za psihijatriju i moralnih odrona od ljudi. Od ljudi koji su iz kompletnog bogatstva srpskog vokabulara naucili samo reci djilas i solak, kao i mnogobrojne psovke i uvrede, zaista se nista pametnije i odgovornije nije ni moglo ocekivati. Edited April 10, 20205 yr by harper
April 10, 20205 yr 8 minutes ago, sherman said: nema ljudi i galebova zato sto ima krokodila u toj mocvari pored. samo ti dzogiraj... Ako mi nešto dođe glave, to će biti sport. Ubiću se od formativnog ocenjivanja i dopisivanja sa decom. A stvarno zaslužuju, kreativnost samo piči u karantinima. Ko bi reko da mlade treba malo zatvoriti u kuću da bi nešto stvorili. Čudan pristup, svež, nikad pre korišćen.
April 10, 20205 yr 45 minutes ago, Nesh said: I meni se ucinilo da mi je "poznat" sa foruma, ali nisam bio bas siguran. 43 minutes ago, jms_uk said: Mislim da je presao i ovde neko vreme u pocetku. Bio je dr i ovde i tamo, i ja ga se sećam i rado sam delila i prihvatila njegove savete poseno u vezi nedijete A za unutrašnju dezinfekciju meni stigla bratovljeva rakijica isto iz okoline Čačka, iz mrtvih diže plus jedan litar nerazblažene za spolja
April 10, 20205 yr 1 minute ago, ToniAdams said: nemoj bacati na spolja, tesko dima 70posto +1 Benu apoteka u Uscu..ima tovare alkohola od 75%. Greota arciti rakiju na to.