Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jok, prema gledanju u sopstvenu plecku.

a dve nedelje pre toga u nemackoj zatvorili vrtic jer su se deca medjusobno zarazila.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

oko asimptomatskih i prenosilaca.

iz prve ruke, kolegu zarazio lik koji nije imao nikakve simptome, na  poslovnomsastanku. Kolega zavrsio sa upalom pluca. Tog lika testirali zato sto mu je sef bio pozitivan pa kao bliski kontakt.

2 minutes ago, Ravanelli said:

...prema trenutno dostupnim informacijama

koliko se sećam spomenuo je kineye, otprilike "prema kineskim istraživanjima deca nisu prenosioci", tako nekako

drugim recima, lagao je. ili je lose obavio deo svog posla koji se sastoji u prikuljanju informacija.

Evo sta kaze Raskrinkavanje o Konovoj izjavi:

Epidemiolog Predrag Kon je na konferenciji za štampu 13. marta izjavio da prevremeno zatvaranje školskih i predškolskih ustanova u Srbiji nema smisla, jer je utvrđeno da se deca od koronavirusa „gotovo i ne razboljevaju", kao i da je veoma karakteristično da „nisu prenosioci".

U citatu iznad je i link na izvestaj N1 sa te konferencije za stampu, gde, izmedju ostalog, kaze i ovo:

Takođe, svi oni podaci koji su dobijeni od kolega iz Kine koji su sve ovo preživeli govore da deca praktično da i ne obolevaju, a ono što je najkarakterističnije je da imaju infekcije, ali da nisu prenosivi"

Da ne bude da je ovo istrgnuto iz konteksta, valja procitati ceo clanak gde objasnjava svoj stav o nezatvaranju skola.

Edited by Nesh

a to nam deliveruje u momentu u kom u dobrom delu evrope zatvaraju skole.

aj , sad, nakon mesecipo ovog sranja, da li neko mzoe da mi kaze ko je nas najbolji/najcenjeniji epidmiolog?

vucic pa kon. jel da?

a darija? kako ona stoji?

Da li neko prati konferenciju min.finansija i ovog iz PKS?Kad će minimalac?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

1 minute ago, foto said:

a darija? kako ona stoji?

Kaceno je ovde sta je govorila 7. marta. Ako je verovati Blicu, virus manje zarazan od obicnog gripa, zarazena osoba moze da prenese virus na dve do tri osobe, ali i ne mora... bla, bla. I to posle sirenja epidemije u Kini i posle onoga sto je krenulo u Italiji.

Koliko to govori o njenoj strucnosti, a koliko o tome da joj nije strano da olako daje izjavu o necemu o cemu, pokazalo se, nije znala mnogo, to ne znam.

svi ovi udarnici iz struke su u pocetku umanjivali opasnost, i darija, i dana grujicic, i kon, nestorovic... da li su bili toliko neinformisani (a imali su iskustvo iz kine i italije), ili je to pre svega partijska vojska, pa tek onda struka. morace da padne lustracija i u zdravstvu nakon oslobodjenja.

Edited by Nikodije

11 minutes ago, makondo said:

Da li neko prati konferenciju min.finansija i ovog iz PKS?Kad će minimalac?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Prijavis se do kraja meseca, isplata prve nedelje maja, do 10. najdalje

ima na sajtu blica sve objašnjeno o ekonomskim merama

meni je super ona epizoda kad se dkt bavila radnim pravom tj umanjenjem plata zarazenih zdravstvenih radnika, tu je bas pokazala sirinu lika, ali vidim da vi vise volite ove red herrings vezane za glavni tok radnje

Background Picker
Customize Layout