April 10, 20205 yr I dalje postoji priča da su asimptomatski slabiji prenosioci. E istina će se valjda znati nekad a možda ni tad . Inače, potpukovnik postao baš drčan .
April 10, 20205 yr Stigla pomoc od brata Xia danas oko 6 ujutru, otisao je pre 10min Ruska firma, putnicki, ne cargo. Prelep avion
April 10, 20205 yr I dalje postoji priča da su asimptomatski slabiji prenosioci. E istina će se valjda znati nekad a možda ni tad . Inače, potpukovnik postao baš drčan [emoji3].Pa logično da jesuNe kašlju, ne pljuju, ne kijaju, ne plaču
April 10, 20205 yr 10 minutes ago, omiljeni said: aham, a da nije možda rekao da deca nisu prenosioci? ne znam za tu izjavu. a i nisam mu portparol. što se tiče ovog drugog, znam šta je rekao kad sam ga slušao oko škola, mani me naslova iz naših medija
April 10, 20205 yr 52 minutes ago, InvisibleLight said: Resio da kaze sta ima pa pukovnik il pokojnik Mislis potpukovnik ili potpokojnik?
April 10, 20205 yr 9 minutes ago, napadaj said: Je l' tačno da testiraju samo ljude koji imaju temperaturu preko 38.5? Nije tačno. Testirali su moju ortakinju koja je 2 dana imala 37,5
April 10, 20205 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: naravno da je decidno rekao da je dokazano da deca nisu prenosioci Moro je da balansiratm
April 10, 20205 yr ma dobro, svakako je dobro sto je promenio misljenje. ako ga je zapravo uopste menjao.
April 10, 20205 yr 5 minutes ago, harper said: Mislis potpukovnik ili potpokojnik? Nije ova pandemija jos gotova...
April 10, 20205 yr 3 minutes ago, ultra plasticni said: Nije tačno. Testirali su moju ortakinju koja je 2 dana imala 37,5 Dobro je onda, pročitao sam da je to neko rekao na današnjoj konferenciji.
April 10, 20205 yr 12 minutes ago, ToniAdams said: naravno da je decidno rekao da je dokazano da deca nisu prenosioci ...prema trenutno dostupnim informacijama