Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

odavno nisu postavljena bolja 2 pitanja od ovog iz južnih vesti i ove iz nove s

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Dajte preprič za nas koji nismo uz tv, šta pitaju, šta neće da odgovore?

Just now, mraki said:

Dajte preprič za nas koji nismo uz tv, šta pitaju, šta neće da odgovore?

Sve treba covek da ih moli :fantom:

Goca™ :isuse:

Nece dodgovore za vucicev put u nis

Pitaju o predstojecim labavljenjima, planovima, redosledu, slazu se da to ni sami ne znaju,dogovarace se, kon bi da prvo popusta starijima od 65 a zadnje bi vracao djake u skole

Dkt meri nedeljama do pocetka ukidanja vanr.stanja i mera, tiodorivic danima

Edited by InvisibleLight

goca uzelac koja radi za željka mitrovića ima poruku za ostale kolege iz tajkunskih medija 

majku ti jebem koje je to zlo od žene

Edited by theanswer

3 minutes ago, InvisibleLight said:

Nece dodgovore za vucicev put u nis

Odgovor je verovatno "zini da ti kažem"

Kon sad priča kako je otvaranje škola najopasnije, a čovek pre mesec dana nije dao da se škole zatvaraju.

"Ta deca bi se lepo malo prokužila" :D

Kako bi rekao Avdam Izrael "gotovo"
Dobar Konara

1 minute ago, omiljeni said:

Kon sad priča kako je otvaranje škola najopasnije, a čovek pre mesec dana nije dao da se škole zatvaraju.

nije tako, rekao da je škole ne treba zatvarati u tom momentu jer je previše rano

7 minutes ago, theanswer said:

nije tako, rekao da je škole ne treba zatvarati u tom momentu jer je previše rano

aham, a da nije možda rekao da deca nisu prenosioci?

ofxyrPG.jpg

• Author

Ovo drugo je rekao nesto tipa "nema smisla zatvaranja skola na 2 nedelje, ako bude tako ja odoh", parafraziram. A onda su resili da zatvore skole na neodredjeno

Dobro je ovo bilo
Kaže rukovodioci laboratorija krivi
Kiko možete testova duradite, 800, kad dođe do toga, uradili 80
Pa što ste kazali da možete 800

Ovo drugo je rekao nesto tipa "nema smisla zatvaranja skola na 2 nedelje, ako bude tako ja odoh", parafraziram. A onda su resili da zatvore skole na neodredjeno
Tako je. Niko neće da citira i taj deo rečenice
Background Picker
Customize Layout