Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ono juce je vjerovatno bilo na racun loncara, vucic ni kriv ni duzan, jel

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

To je Sasa Jankovic sindrom...rusi sistem iznutra... uskoro ce on biti opozicioni lider...nesto je mladji od Micuna znaci karijera je pred njim :D

1893

238

• Author

14240 ukupno testiranih

1893 testiranih

238 pozitivnih

136  respiratoru

5 osoba preminuli

Edited by Milosh76

Koliko testirali, 1.800+?

Da, da, dobro sam cula.

Ovo su dobre brojke realno

10 minutes ago, harper said:

Da je kritikovao vlast od pocetka, kao sto je uradio juce, do sada bi dobri profesor bio marsal a ne potpukovnik.:laugh:

Resio da kaze sta ima pa pukovnik il pokojnik

Evo pitala Žaklina opet za predsednika

I jopet bez pravog odgovora

Ne odgovori DKT za direktorku Torlaka.

Inače , u bolnici je.

reče 12 pozitivnih na Torlaku?

Dajte neku uporednu tabelu testiranih u regionu danas.

28 minutes ago, Anonymous said:

Šta je ovo danas uopšte nisu gužve u samiškama? Prvi put u poslednje vreme ušao u moju bez čekanja.

:laugh:

Ako nije tajna, koji kraj?

1 minute ago, mraki said:

:laugh:

Ako nije tajna, koji kraj?

Potez od Sarajevske do Kalenca oko 14h. Možda je tajna u dobu dana, nemam pojma. Bio (sasvim neočekivano) u tri samiške i napravio najbolje snabdevanje od uvođenja vanrednog stanja.

Neće Kon da odgovori

Background Picker
Customize Layout