April 10, 20205 yr 50 minutes ago, Apollo Creed said: Kakva fenomenalna gužva svuda po gradu Zamišljam tek za sledeći vikend. Em Uskrs, em će lokckdown verovatno da bude duplo duži. Moram sve da obavim u ponedeljak-utorak. Edited April 10, 20205 yr by mraki
April 10, 20205 yr 4 minutes ago, beta kentauri said: verovatno bi ti bilo lakše da je još neko sa tobom. ako ništa drugo kuvao bi nešto drugo ili bi se svađali oko hrane ili oko sudova ili šta već. to čak i ja priznajem koja mogu da živim sama ko vuk. ljudi različito reaguju na stres. ja zivim sam i ne smeta mi u normalnim uslovima. ni najmanje. imam medjuljudskog kontakta koliko mi treba - izlazim, druzim se, idem kod ljudi, dolaze mi... nekad vise, nekad manje, zavisno od situacije. bilo je perioda (a siguran sam da ce ih biti i u buducnosti) kad sam najnormalnije ziveo ovako kako sad moram i nije mi smetalo jer znam da mogu da se druzim kad/ako pozelim. al ovo je nametnuto, tu je problem. i sad prvi put u zivotu na svojoj kozi osecam zasto neki ljudi ne mogu sami. to sam negde prihvatao kao razliku u karakteru ali nikad do sad doziveo.
April 10, 20205 yr 1 minute ago, adam said: ja zivim sam i ne smeta mi u normalnim uslovima. ni najmanje. imam medjuljudskog kontakta koliko mi treba - izlazim, druzim se, idem kod ljudi, dolaze mi... nekad vise, nekad manje, zavisno od situacije. bilo je perioda (a siguran sam da ce ih biti i u buducnosti) kad sam najnormalnije ziveo ovako kako sad moram i nije mi smetalo jer znam da mogu da se druzim kad/ako pozelim. al ovo je nametnuto, tu je problem. i sad prvi put u zivotu na svojoj kozi osecam zasto neki ljudi ne mogu sami. to sam negde prihvatao kao razliku u karakteru ali nikad do sad doziveo. svima je problem. meni je problem što nedeljama nisam videla svoju sestru, i još mnogo toga. jbg proći će i ovo.
April 10, 20205 yr Sad, ima onih koji se gužvaju po prodavnicama, a ima onih jurodivih paranoika koji su sve to rešili i sad mogu da se posvete razmišljanju Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 10, 20205 yr 1 minute ago, mraki said: Zamišljam tek za sledeći vikend. Em Uskrs, em će lokckdown verovatno da bude duplo duži. Moram sve potrebno da kupim u ponedeljak-utorak. i svi ce da nagrnu da kupe sve potrebno u ponedeljak-utorak. a onda ce u cetvrtak da dokupljuju ono sto su zaboravili ili u medjuvremenu potrosili. bice solidno ludilo sva cetiri dana, nema sanse da bude drugacije.
April 10, 20205 yr 22 minutes ago, morgana said: nemoj da te grize savjest, s tobom je u neizdrzu i porocima pojacanim karantinom bar pola svijeta od ove druge polovine, trecina du ocd-ovci, trecina prokrastinatori Uh, kako nece ovo za faks da se uradi samo....
April 10, 20205 yr Zamišljam tek za sledeći vikend. Em Uskrs, em će lokckdown verovatno da bude duplo duži. [emoji185] Moram sve da obavim u ponedeljak-utorak.Pa i sad je uskrs. Na novom beogradu i zemunu mnogo porodica, kuća, kako god, obeležava
April 10, 20205 yr 36 minutes ago, morgana said: nemoj da te grize savjest, s tobom je u neizdrzu i porocima pojacanim karantinom bar pola svijeta od ove druge polovine, trecina du ocd-ovci, trecina prokrastinatori ona treca trecina su srecnici i mi koji i inace radimo od kuce pa nam karantin nije veliki korak. a nasa frilenserska slaba mjesta su drugdje, nije da ih nema. +1 mislim da je mnogo lakše nama koji smo navikli da radimo od kuće još ako ima posla, divota meni se recimo malo toga promenilo sedim kući, radim svoj posao, živim sa mužem kao i do sada ipak, čak i mi osetimo da nije sve kako treba i nije sve isto, daleko od toga namerno nisam htela da kupujem nikakve sirovine za kolače, ali, juče me uhvatio neizdrž i naravno da se u kući pronašlo sirovina i danas lepo posle ručka (da,da, mi smo već ručali, to kod nas oko 1), kolač (sa improvizovanim sirovinama ispao još bolji ) inače, mesecima ne pravim nikakve kolače, niti ih jedemo i nije problem sad međutim, druga priča mislim da je to sasvim normalno ponašanje u ovim uslovima
April 10, 20205 yr Author "Na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministru odbrane Aleksandru Vulinu, a na osnovu člana 62. Zakona o Vojsci Srbije, rezervni major dr Predrag Andrije Kon vanredno je unapređen u čin sanitetskog potpukovnika, zbog uloženih napora i doprinosa borbi Srbije i njenih građana protiv virusa Covid-19", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.
April 10, 20205 yr 41 minutes ago, morgana said: nemoj da te grize savjest, s tobom je u neizdrzu i porocima pojacanim karantinom bar pola svijeta od ove druge polovine, trecina du ocd-ovci, trecina prokrastinatori ona treca trecina su srecnici i mi koji i inace radimo od kuce pa nam karantin nije veliki korak. a nasa frilenserska slaba mjesta su drugdje, nije da ih nema. prokrastinacija je, cini mi se, privilegija mladjih. sto je covek stariji, sve je teze. eventualno da se zapati neka adikcija pa shiroko polje. mozda ovo zdranje i nije tako lose. a kad ovo prodje bavicemo se posledicama. 38 minutes ago, beta kentauri said: svima je problem. meni je problem što nedeljama nisam videla svoju sestru, i još mnogo toga. jbg proći će i ovo. ma naravno. saniranje stete ce doci na red kad nepogoda prodje.
April 10, 20205 yr 2 hours ago, adam said: ja razumem. krckam cetvrte ozbiljne zalihe. odem u radnju, nakupujem za mesec dana da ne moram da izlazim i rizikujem zarazu a i da se ne jebavam po radnjama nego lepo da se opustim na neko vreme. pojedem sve to za nedelju dana i nazad u radnju. svake jebene srede! zderem ko provaljen. nikad vise nisam ni kuvao, ni mesio ni jeo. propast. I ja razumem i isto ovo radim
April 10, 20205 yr Šta je ovo danas uopšte nisu gužve u samiškama? Prvi put u poslednje vreme ušao u moju bez čekanja.
April 10, 20205 yr Just now, Joe D said: mozda treba da pocnete da pusite ja nadoknađujem za njih tučem ~40 kom per a day doduše iqos-a, to me teši juče je bio panic day kad sam video da imam još 3, pakle, a sledi 60h zaključavanje
April 10, 20205 yr 28 minutes ago, Milosh76 said: "Na osnovu naređenja predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića ministru odbrane Aleksandru Vulinu, a na osnovu člana 62. Zakona o Vojsci Srbije, rezervni major dr Predrag Andrije Kon vanredno je unapređen u čin sanitetskog potpukovnika, zbog uloženih napora i doprinosa borbi Srbije i njenih građana protiv virusa Covid-19", saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Da je kritikovao vlast od pocetka, kao sto je uradio juce, do sada bi dobri profesor bio marsal a ne potpukovnik.