Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author

Rece Vucic da se do 20.4. resava sudbina korona virusa u Srbiji...

Krecu za 10dana u proizvodnju 'necega sto lici na hlorokin'

:rolf:

krecu u proizvodnju privida da se nesto radi

2 hours ago, arheolog1981 said:

Apdejt iz marketa :) Sada bio do Univera da kupim doručak, gužve su neverovatne. Video sam lika koji gura dvoje punih kolica kisele vode pa plus ostalo. Gimnastika koju izvodi je za Olimpijske igre. Naravno nije sam, gomila sa prepunim jednim ili dvoje. Čekao sam 20 minuta da platim. Svi nervozni, na ivici živaca... naravno unutra je 50 ljudi minimum. Juče u Maksiju disciplina, ima ograničen broj kolica (korpe su izbacili). Na vratima stoji žena i sve za koje nema kolica upućuje da sačekaju napolju. Kako se koja oslobađaju tako dezinfikuje ručku i daje sledećem kupcu. Potpuni kontrast u odnosu na kaubojštinu Univera...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

pakao je u univeru, odustala sam od njega prije 10 dana. ne samo da je guzva, nego ljudi stoje jedni drugima na glavi u redu bez ikakve potrebe, na parkingu koji bi podrzao isti taj broj sa rastojanjem od dva metra i dva savijanja reda. maksi i idea skroz ok, istovremeno. strava.

Biće gaće samo ne znam ka´će ... tu priču vrte sve vreme.

ne razumem taj armagedon u marketima, koliko to hrane ljudima treba za vikend? ili to jos uvek vlada strah od 24/7 lockdowna, pa ljudi i dalje zbog toga gomilaju.

Edited by Nikodije

Prilicno sam siguran da ce poceti da labave vec od polovine maja i da zivot relativno vrate u tokove od starta juna. Posle toga ionako idu vrucine, odmori i smanjen broj ljudi, pa od septembra ko ziv, ko mrtav.

Taj fazon, sačekaću korola da se završe ferije

8 minutes ago, Nikodije said:

ne razumem taj armagedon u marketima, koliko to hrane ljudima treba za vikend? ili to jos uvek vlada strah od 24/7 lockdowna, pa ljudi i dalje zbog toga gomilaju.

ja razumem. krckam cetvrte ozbiljne zalihe.

odem u radnju, nakupujem za mesec dana da ne moram da izlazim i rizikujem zarazu a i da se ne jebavam po radnjama nego lepo da se opustim na neko vreme. pojedem sve to za nedelju dana i nazad u radnju. svake jebene srede!

zderem ko provaljen. nikad vise nisam ni kuvao, ni mesio ni jeo. propast. 

Just now, adam said:

odem u radnju, nakupujem za mesec dana da ne moram da izlazim i rizikujem zarazu a i da se ne jebavam po radnjama nego lepo da se opustim na neko vreme. pojedem sve to za nedelju dana i nazad u radnju. svake jebene srede!

Ja kupim za nedelju dana i onda i pojedem za nedelju dana.

Mala 'prednost' za shared living sto delim prostor u frizideru pa ne mogu previse ni da nakupujem.

8 minutes ago, adam said:

cetvrti put nakupujes za mesec dana svake srede?

bolje gutaj neku drogu, ako imas problem na nervnoj bazi, manje ce ti stetiti neko da svake srede kupujes hrane za mesec dana.

doduse ja tako isto nakupujem piva svake srede za mesec dana, pa i nisam neka vertikala™ koja moze da deli savete.

Edited by Nikodije

3 minutes ago, adam said:

Ovaj momenat je najbolji, svaki put sve vise ljudi a izbegavamo guzvu

Budimo iskreni, niko nece da se isprsi za kolicinu za mesec, to sto stavimo tri tp ili sirimo po povrsini kolica to nije kolicina plus uzimamo ono sto nikada nismo probali za slucaj da nam je zadnja sansa i to prvo eliminisemo kada dodjemo kuci

Mogu da nakupim gomilu konzervi al sta to vredi ako ce da stoje dok ne potamanimo sveze, nismo u vojsci da jedemo sardine

1 minute ago, villiem said:

Ovaj momenat je najbolji, svaki put sve vise ljudi a izbegavamo guzvu

Budimo iskreni, niko nece da se isprsi za kolicinu za mesec, to sto stavimo tri tp ili sirimo po povrsini kolica to nije kolicina plus uzimamo ono sto nikada nismo probali za slucaj da nam je zadnja sansa i to prvo eliminisemo kada dodjemo kuci

Mogu da nakupim gomilu konzervi al sta to vredi ako ce da stoje dok ne potamanimo sveze, nismo u vojsci da jedemo sardine

da, ja sam recimo u tom nekom napadu potrebe da kupim nesto sto moze da stoji, nakupovao neke nudle, kao da imam da pojedem nesto corbasto™. to pri zdravom razumu i cistoj svesti u zivotu ne bih kupio, niti cu pojesti ove koje sam kupio. i tako milioni ljudi kupuju svasta sto im ne treba, i tako psiho popunjava budzet, i onda mu se isplati da plasi ljude zatvaranjem.

Background Picker
Customize Layout