Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

U zgradi suda u Kragujevcu uvedena mera da se pusta po 5 stranaka maksimalno.. sudije i saradnici pusteni, rade od kuce, jednom nedeljno dolaze na posao.. cinovnici rade u punom broju:covid19:

Poruka od drugara, kasne 30's

"juce cirkao do 3 ujutru nije mi dobro, svi poceli privatne zurke da organizuju...

Samo da se niko ne zarazi od korone u mojoj blizini bice mi ovaj odmor top" 

Zezanje se zaustaviti ne moze :D

Secam se prica starijih kolega sa prvog posla da se za vreme bombardovanja svaleralo kao nikada

Edited by Ravanelli

Malo će teže ići švalerancija u izolaciji, sad će švaleraši biti osuđeni na rad (k)od kuće 

Super što se zezaju, kad budu nečiju majku skidali sa respiratora i puštali da umre da bi on disao, može da šalje fotke drugarima. Top! 

4 minutes ago, Ravanelli said:

Zezanje se zaustaviti ne moze :D

Može, može. itekako, sačekaj samo da se malo razbukta epidemija kod nas

2 minutes ago, Taihoskopija said:

Super što se zezaju, kad budu nečiju majku skidali sa respiratora i puštali da umre da bi on disao, može da šalje fotke drugarima. Top! 

+1

Kakav sebicluk

Vrhunski kenjatori

sad baš dolaze do izražaja ljudi koji su ubeđeni da su nadprosečno inteligentni i da se bave jako važnim poslom, a ustvari su prosečni imbecili.

5 minutes ago, Taihoskopija said:

O slazem se ja sa tobom, samo ne mogu biti kritican prema njemu suvise

Uradio sam sta sam mogao. Rekao mu da ne obilazi matorce podsetio ga na italiju. Ostalo je stvarno na njemu

Problem je samo sto ih je na hiljade takvih

17 minutes ago, Taihoskopija said:

To, smarači, uz humor od tri dinara i raspravljanje o obrazovnim i  metodičkim postupcima između prosečnog Milovoja i prosečne mamike antivakserke, nepodnošljivo nešto. 

I još se nisu ograničili samo na gradivo, evo jednom je najveći problem to što Sveti Sava gleda sa zida :lolol:

U mojoj okolini rapidno je opao broj onih koji su tvrdili da ovo nije ništa, lakše od običnog gripa i da vlast preteruje sa merama. Nešto su brzo utihnuli, valjda se boje kazne zbog neodgovornog ponašanja, šta li... :fantom:

Treba mu objasniti da ljudi u kasnim 30-tim nisu bezbedni od ovog virusa. Ociledno svi imaju utisak da to ubija samo matore.

Italijani su imali te corona party...
A ovo oko "viđanja", ja preporučujem onu gospođu iz MarkaŽvaka YT.
Zvali je is Srbije da dođe kad je eskaliralo u Milanu...

... Shiit has hit the fan...

• Author
41 minutes ago, slow said:

Ovo je sveze ili nesto ranije? Pise  05.05. u levom cosku

9 minutes ago, slepa živana said:

sad baš dolaze do izražaja ljudi koji su ubeđeni da su nadprosečno inteligentni i da se bave jako važnim poslom, a ustvari su prosečni imbecili.

+1000

I donesi.com je uveo mogucnost da vam se hrana ostavi ispred vrata, dostavljac pozvoni i ode. Samo treba uneti napomenu.