Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

pa i to, ali bez trunke zlobe :)

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pojma nemam jel ovo istina sem što Milovan i Vojislav postoje na fejsu al Milovan zaključao profil, svejedno umrla sam na izraz ćaplava usta koji koristi i moja keva :D

Policajac koji je preminuo u Boru nije imao koronu:

- Što se tiče Bora, došlo je do smrtnog ishoda člana Policije uprave, ali on nije bio kovid pozitivan. Još njih 35 je testirano, niko nema tegobe - objasnio je dr Kon.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar za dan 06. april sa teritorije grada Bora testirano je deset osoba od kojih je deset negativno na virus korona.

a onda za neki dan  saznajemo:

Od 57 Borana koji su prethodnih dana testirani na korona virus, čak 26 su pozitivni, rekao je večeras gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Kako IST Media saznaje,oko 20 pozitivnih na covid19 su pripadnici Policijske uprave u Boru.

Dakle policajac za kog smatraju da je bio  nulti slučaj nije imao koronu ali uspeo da zarazi 20 kolega. Kinezi su im izgleda uvalili one falš testove ili se manipuliše podacima.

Isto prevelika im je oscilacija u procentu pozitivnih  od nula do skoro 50% inficiranih za jedan dan, što ukazuje da se podaci po potrebi šteluju. Doduše ostavljam mogućnost da su prvi put potpuno promašili klaster.

Znam Milovana licno, preletac iz SPS

Da, to jeste bilo s druge strane nasipa... Kad pređeš Zrenjaninac od grada. Tamo ima mnogo đubreta. Prvi deo od Pančevca nije opasan, tu je i najlepša teretana na otvorenom (ili kako se to već zove) koju sam video u Beogradu. Ali dalje posle ima svakakvih gadosti, da ne pominjem sad... Preporučujem samo onima koji baš vole teške vukojebine. Ali ova strana sa Zrenjaninca je čista pastorala. Ko nacionalni park i stvarno je bezbedno skroz. Volim da se smucam, što jes jes, ali nisam ja neka junačina. [emoji4]

EDIT Ne sa Zrenjaninca, sa Pančevca od grada, pardon.
Odosmo u off, ali nikako da vas skapiram, gde je ovaj nasip?
Jel to kad dolaziš iz grada pančevačkim mostom sa desne strane uz Dunav...

... Shiit has hit the fan...

14 minutes ago, ljuttko said:

pojma nemam jel ovo istina sem što Milovan i Vojislav postoje na fejsu al Milovan zaključao profil, svejedno umrla sam na izraz ćaplava usta koji koristi i moja keva :D

https://www.uziceoglasnatabla.com/sin-predsednika-srbije-zarazen-korona-virusom/

Moguće, vidiš da je izašao na UE odlasnoj tabli u komentarima.:rolf:

Dobio po pljuci od sina, ako.

14 minutes ago, halloween said:

https://www.uziceoglasnatabla.com/sin-predsednika-srbije-zarazen-korona-virusom/

Moguće, vidiš da je izašao na UE odlasnoj tabli u komentarima.:rolf:

Dobio po pljuci od sina, ako.

axaxa, tek sad vidim gde je komentar i odgovor  postavljen. Ovo je ko Monti Pajton :D i ona neka Emina na kraju koja kuka bori se dete, a onda  nastavlja sa Vulinovo, možeš ti to momčino. Ovo je da se rikne :laugh:

Štab u Nišu presekao: Poštujte mere ili zatvorite fabrike

Posle drugog dana protesta radnika pogona fabrike automobilskih kablova u Nišu, oglasio se i lokalni Štab za vanredne situacije pošto su sproveli i epidemiolosku analizu.

"Jura korporacija" moraće da poštuje propisane mere zaštite, a to je da najviše 50 radnika sme da boravi na 5.000 kvadratnih metara i to sa razmakom od najmanje dva metra između zaposlenih ili će morati da obustavi proizvodnju na 14 dana, koliko traje inkubacioni period novog virusa SARS-Cov2.

"Rad na traci nemoguće je organizovati tako da između mene i koleginice bude dva metra prostora. Rešenje je da stanemo dok se sve ovo ne smiri, imamo i mi porodice, ali ko o nama brine", rekla je radnica Jure iz Niša insistirajuci na anonimnosti, jer, kako kaže, većina već trpi pritiske i latentne pretnje otkazom.

Na pitanje N1 kako će organizovati rad u Nišu i da li će poštovati epidemiološke mere, kompanija nije odgovorila, ali je danas dočekala radnike obaveštenjem: "Svako ko pristane da radi dobijace bonus - hiljadu dinara dnevno. Ko "veže" pet dana, dobiće hiljadu preko. Deset dana - dve hiljade, uz svakodnevni bonus od hiljadu, a za tri vezane sedmice - tri hiljade dinara".

Treba zatvoriti na neodredjeno, jasno je da se za 14 dana nece nista promeniti i da je nemoguc rad na traci uz rastojanje od dva metra.

Spaliti napalmom.

O kako će AV da optuži te jadne radnike za teranje investitora...

A to da oni pokupe pinkle, je zapravo je, za mene, nezasluženo izvlačenje od kazne koju zaslužuju...

Apdejt iz marketa :) Sada bio do Univera da kupim doručak, gužve su neverovatne. Video sam lika koji gura dvoje punih kolica kisele vode pa plus ostalo. Gimnastika koju izvodi je za Olimpijske igre. Naravno nije sam, gomila sa prepunim jednim ili dvoje. Čekao sam 20 minuta da platim. Svi nervozni, na ivici živaca... naravno unutra je 50 ljudi minimum. Juče u Maksiju disciplina, ima ograničen broj kolica (korpe su izbacili). Na vratima stoji žena i sve za koje nema kolica upućuje da sačekaju napolju. Kako se koja oslobađaju tako dezinfikuje ručku i daje sledećem kupcu. Potpuni kontrast u odnosu na kaubojštinu Univera...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kad je AV podelio kintu od subvencija sa žutim ljudima, što bi rekao njegov prethodnik.

Štab u Nišu presekao: Poštujte mere ili zatvorite fabrike

U što su presekli. Koja su to govna. Zna se kako radi državni aparat. Pošalješ inspekciju i ako nađu nepravilnost napišu zapisnik i traže da se otkloni u nekom roku. Posle tog roka pošalješ ponovo i ako nije otklonjeno, kažnjavaj, zatvaraj.

Apdejt iz marketa smile.png Sada bio do Univera da kupim doručak, gužve su neverovatne. Video sam lika koji gura dvoje punih kolica kisele vode pa plus ostalo. Gimnastika koju izvodi je za Olimpijske igre. Naravno nije sam, gomila sa prepunim jednim ili dvoje. Čekao sam 20 minuta da platim. Svi nervozni, na ivici živaca... naravno unutra je 50 ljudi minimum. Juče u Maksiju disciplina, ima ograničen broj kolica (korpe su izbacili). Na vratima stoji žena i sve za koje nema kolica upućuje da sačekaju napolju. Kako se koja oslobađaju tako dezinfikuje ručku i daje sledećem kupcu. Potpuni kontrast u odnosu na kaubojštinu Univera...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

u maksiju jutros ima naroda, ali nije drama, kulturno, igra se pakmen oko rafova, kasa odmah bez chekanja. realno vishe nego kad nije bio zatvor od odmah.

praktichno nas sabijaju i na prostor i na vreme istovremeno, sa periodichnim stampedima, meni to i nije neka jasna strategija. ali ajde, kakve su mere i kako ih "komuniciraju", valjalo bi nam malo srce.

sent from bubamoto

10 hours ago, halloween said:

najverovatnije Iljušin 76.

tenks :)

9 hours ago, Frank Pembleton said:

Odosmo u off, ali nikako da vas skapiram, gde je ovaj nasip?
Jel to kad dolaziš iz grada pančevačkim mostom sa desne strane uz Dunav...

Da, verovatno najviše ljudi zna da je tu restoran Kod Goce i Renata. Ovo je malo pre toga, verovatno možeš da se parkiraš kod tih restorana, pa se maaalko vratiš peške. Nije to nešto malo da možeš baš da ga promašiš, samo dok skontaš kako da uđeš peške/biciklom. Al nije teško. Sad dođoh, gusaka i pataka ima u buljucima, video sam jednog labuda i jednog ždrala... krstari. Čaplji odnekud nema nigde, bilo ih je na sve strane. Najveći rebus je što sad uopšte nema galebova (to je ko da golubovi nestanu), a najveći bonus je što nema ljudi. Jedan džoger je krenuo na nasip malopre kad sam ja silazio. Jeste off, izvinjavam se. Ali ne kapiram što ljudi idu na Adu, da ih još teraju, kad je ovo bliže centru, mnogo lepše i nije park nego močvara. 

Kod nas u Shop&Go jutros prvi put haos, niko ne drži rastojanje, svi jurcaju guraju se. Ne znam da li je dobar ovaj zaključani vikend. Do danas je u tom našem lokalnom šopu baš bio red, bio sam malo i ponosan na Krnjaču zbog toga. :happy: Možda su se ljudi samo umorili...

Background Picker
Customize Layout