April 9, 20205 yr 30 minutes ago, Caligula said: moj bi isti bio da je ziv, kako da odbije drugara. Pa jebote, čoveče, kaži mu da se nosi u pizdu materinu, vanredna je situacija (bukvalno)... "srčani sam bolesnik, dijabeticar, strar, sta god, nemoj bre ako imas mrvu postovanja" Ljudi su čudni u tri lepe. Ja kevi rekao da necu moci da dodjem ako se rayboli a zatvore Bg, našalio™ se da ne saranjuju nego samo spaljuju i da se pazi. Inače hvala bogu ona ovo ozbiljno shvata. Caleta sam zatvorio, nabavljam sve i on je ok, neverovatno da svi imamo slicne scene, sa drugarima i komsijama...dobar dan - dobar dan, de ste posli - evo sta cale radi - programira, salje fajlove i ima skajp s australijom, ne prilazi Nece mu se vise niko javljati Bogat si koliko imas prijatelja, siroma
April 9, 20205 yr 1 hour ago, Hermetico said: Idi na Dunavski nasip, odma čim siđeš na Zrenjaninac s Pančevačkog mosta. Prvih deset metara je zaključano jer je neki lik proglasio svoju kućicu za službeni objekat, ali videćeš kuda da uđete. Nije teško (pokazaće ti taj 'čuvar'). Trava je sad šišana, može da se hoda do Pančeva, mnogo je lepše od Ade i nije park. Nema policije, uglavnom ni ljudi. Ne čuje se grad, samo ptice. Spas. Pecalo se tu u stara dobra vremena. Edited April 9, 20205 yr by Блок_64
April 9, 20205 yr Ne kapiram te ljude itch. Odes kod nekog starca da se "ispricas"... pogledaj bre jebeni film, procitaj knjigu, gledaj u zid, hrani pauka aman, nemoj da izlazes starije (bilo koga zapravo) bilo kakvom riziku. Danas saznao da nam je komsika (u zgradi je samo tri stana) u karantinu, vratila se iz Nemacke sa temperaturom, obilazi je policija. Zenu ni jednom nisam video u unutrasnjem dvoristu, cujem vec 15 dana je tu, svaka joj cast (nije testirana btw) Edited April 9, 20205 yr by Caligula
April 9, 20205 yr Ova Darija nije normalna. Sada rece da ima puno neotkrivenih asimptomatskih "sto je dobro zbog kolektivnog imuniteta" ??? Pa jebote, ako je na 2000 otkrivenih recimo jos 5X (ili 10X) neotkrivenih, to je 20 000. Pa to nije ni 0, 3% stanovnistva Srbije, bolnice vec u haosu, kakav kolektivni imunitet jebote? Ona navodno ima 100+ objavljenih naucnih radova. Leb te jebo.
April 9, 20205 yr Darija ponavlja hospitolizovani. Nestorović naravno u šaljivom fazonu, "neko selo" u Lombardiji, Išgl u Nemačkoj, "Peca" Kon... Ne znam samo kako ga Zemlja ne proguta.
April 9, 20205 yr 4 hours ago, morgana said: kakva je ono avioncina sletila na surcin popodne? valjda transporter. Kina, polazak sa Shenzhen Bao'an International Airport.
April 9, 20205 yr 2 minutes ago, halloween said: Kina, polazak sa Shenzhen Bao'an International Airport. aha, hvala, vidjela sam. ne uspijevam da nadjem tip aviona, impresivno izgleda.