Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Čovek koji je danas preminuo, iz Valjeva 44. godine ... ovde će biti kao 1915-e.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 minutes ago, dùda said:

pa nemaju mučeni ničega u radnjama, svi kao hodaju sa maskama i rukavicama a svi se istovremeno pitaju gde li se to nabavlja 

pa onda prikazuju prazne rafove. vankuver.

pa valjda da vidi narod kako je kod nas sve divno i organizovano

Snazan propaganda devedesetih vajb, kao da zivimo na Marsu pa mozemo da poverujemo u to da je u Kanadi haos.

Ivana u Oku na RTS-u. Dugo je nije bilo, potpuno su je skrajnuli u korist Darije

26 minutes ago, dùda said:

pa nemaju mučeni ničega u radnjama, svi kao hodaju sa maskama i rukavicama a svi se istovremeno pitaju gde li se to nabavlja 

pa onda prikazuju prazne rafove. vankuver.

pa valjda da vidi narod kako je kod nas sve divno i organizovano

Sve u svemu, u Kanadi katastrofa. Normalno i pristojno žive, ali samo ne znaju kako.

24 minutes ago, kurjak said:

Čovek koji je danas preminuo, iz Valjeva 44. godine ... ovde će biti kao 1915-e.

Ne lupetaj.

29 minutes ago, Malvo said:

Snazan propaganda devedesetih vajb, kao da zivimo na Marsu pa mozemo da poverujemo u to da je u Kanadi haos.

Ma naravno. Nije valjda da im neko veruje u njihovu propagandu.

7 minutes ago, čekmeže said:

Ne lupetaj.

O jbt. pa ne mora sve zdravo za gotovo ... 91 pozitivan/ 11 preminulih, zahebana statistika.

nenad zafirovic je nekada bio normalan !

Ova reportaža iz Kanade u Oku kao iz Nadrealista - samo čekam da se završi sa 'U Švedskoj, problemi, zdravo!'

3 hours ago, Ravanelli said:

ehe...

Idi na Dunavski nasip, odma čim siđeš na Zrenjaninac s Pančevačkog mosta. Prvih deset metara je zaključano jer je neki lik proglasio svoju kućicu za službeni objekat, ali videćeš kuda da uđete. Nije teško (pokazaće ti taj 'čuvar'). Trava je sad šišana, može da se hoda do Pančeva, mnogo je lepše od Ade i nije park. Nema policije, uglavnom ni ljudi. Ne čuje se grad, samo ptice. Spas.

drng.jpg

bng1.jpg

2 minutes ago, maharaja said:

tragično je ako ljudi u Srbiji veruju u to.

Po nekom mom utisku sad i više nego inače.

Više vremena su uz tv, prate non-stop i slepo veruju.

6 minutes ago, Hermetico said:

drng.jpg

Odavde potiče blato nađeno na pantalonama Zokija Marjanovića, nema sumnje

3 hours ago, mraki said:

Ćale kaže šta mu može, došao na kapiju, ne može mu reći da ne udje.

:isuse:  moj bi isti bio da je ziv, kako da odbije drugara. Pa jebote, čoveče, kaži mu da se nosi u pizdu materinu, vanredna je situacija (bukvalno)... "srčani sam bolesnik, dijabeticar, strar, sta god, nemoj bre ako imas mrvu postovanja"

Ljudi su čudni u tri lepe. Ja kevi rekao da necu moci da dodjem ako se rayboli a zatvore Bg, našalio™ se da ne saranjuju nego samo spaljuju :Jova: i da se pazi. Inače hvala bogu ona ovo ozbiljno shvata.

14 minutes ago, ultra plasticni said:

Odavde potiče blato nađeno na pantalonama Zokija Marjanovića, nema sumnje

Da, to jeste bilo s druge strane nasipa... Kad pređeš Zrenjaninac od grada. Tamo ima mnogo đubreta. Prvi deo od Pančevca nije opasan, tu je i najlepša teretana na otvorenom (ili kako se to već zove) koju sam video u Beogradu. Ali dalje posle ima svakakvih gadosti, da ne pominjem sad... Preporučujem samo onima koji baš vole teške vukojebine. Ali ova strana sa Zrenjaninca je čista pastorala. Ko nacionalni park i stvarno je bezbedno skroz. Volim da se smucam, što jes jes, ali nisam ja neka junačina. :)

EDIT Ne sa Zrenjaninca, sa Pančevca od grada, pardon.

Edited by Hermetico

Kad pričate o neposlušnim roditeljima ja imam neposlušnu vitalnu kevicu od 83 godine. Moje naselje je daleko, puno zelenila i krajne usamljene ulice staze i bogaze i puštam je da obidje dnevno dvadesetak minuta napolju na suncu, ako ne hoda, njoj je to smrt za noge i osteoporozu i duševno zdravlje. Ima masku, ima rukavice, obuče duks sa kapuljačom i otpešači kao fantom  nigde nikoga ne vidi nikome ne prilazi. I sprovidi higijenske mere i za naš stan i ulaz od zgrade  bolje i ažurnije nego u korona centrima i inače, oduvek . 

Nego smo se obe danas nasmejale preterivanju kao drugoj  starni priče o nepoštovanju - njen najmladji brat živi sa ženom na imanju u unutrašnjosti, selo izvan grada, imanje dele 2 porodice, izolovani nigde ne idu , niko im ne dolazi, mikrokosmos za sebe ,  i onda ujna kaže na kevinu priču o šetnji kako se oni  ne vidjaju ni sa tom drugom porodicom starih ljudi sa kojima dele dvorište  takoreći jer poštuju sve što je predsednik rekao a predsednik gine za sve nas i njegova reč se ima poštovati.  I tu naravno nastane svadja :D keva vs  obožavateljak precednika , snaja joj. 

Background Picker
Customize Layout