April 9, 20205 yr 1 hour ago, Блок_64 said: Jadni nemci juce testirali 399 427 mi ne mozemo ni 1000 Khm, Nemci po zvaničnim podacima Instituta Robert Koh testiraju između 350 i 400 hiljada nedeljno, ne dnevno. https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Situationsberichte/2020-04-08-de.pdf?__blob=publicationFile (6. strana, kolona Anzahl Testungen u tabeli) Edited April 9, 20205 yr by vememah
April 9, 20205 yr 37 minutes ago, Блок_64 said: http://www.kcs.ac.rs/index.php/vesti/4755-otpoceli-radovi-na-rekonstrukciji-klinike-za-infektivne-i-tropske-bolesti-klinickog-centra-srbije 19.02.2020 Iz teksta sa tog linka: Quote Sredinom januara meseca 2020. godine otpočeli su radovi na Prvoj fazi izgradnje i rekonstrukcije Klinike koja je izgrađena davne 1926. godine. U ovoj fazi planirana je kompletna sanacija/rekonstrukcija tri objekta stacionara klinike (7400 m2), a radovi bi trebalo da budu gotovi do kraja aprila 2021. godine.
April 9, 20205 yr 3 minutes ago, morgana said: kakva je ono avioncina sletila na surcin popodne? valjda transporter. Danas su turci slali pomoć, ne znam da li je to taj
April 9, 20205 yr 12 minutes ago, čekmeže said: Korona stigla u Irig. Oni baš nemaju sreće sa zarazama. bas u samom mestu? procitala sam negde zvanicno da ima 1 u jasku, to je opstina irig.
April 9, 20205 yr 20 minutes ago, čekmeže said: Korona stigla u Irig. Oni baš nemaju sreće sa zarazama. Izvor? Meni je matori tamo...
April 9, 20205 yr 1 hour ago, morgana said: kakva je ono avioncina sletila na surcin popodne? valjda transporter. u neko doba je doleteo ruski Iljušin 76, čak iz Novosibirska
April 9, 20205 yr Ako bude ovako optimistično kao što kaže Kon mi smo prošli ihaaa... ... Shiit has hit the fan...
April 9, 20205 yr 7 minutes ago, dùda said: A u međuvremenu na rts saznajemo u kojim je govnima Kanada sta kazu?
April 9, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: sta kazu? pa nemaju mučeni ničega u radnjama, svi kao hodaju sa maskama i rukavicama a svi se istovremeno pitaju gde li se to nabavlja pa onda prikazuju prazne rafove. vankuver. pa valjda da vidi narod kako je kod nas sve divno i organizovano
April 9, 20205 yr 46 minutes ago, ZerrorR said: Izvor? Meni je matori tamo... Zvanično, Nedimović je spomenuo na sremskoj tv. Nezvanično, bolesna ćerka je došla u posetu i zarazila kevu i tako je krenulo. Par ih je na respiratoru.
April 9, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: pa nemaju mučeni ničega u radnjama, svi kao hodaju sa maskama i rukavicama a svi se istovremeno pitaju gde li se to nabavlja pa onda prikazuju prazne rafove. vankuver. pa valjda da vidi narod kako je kod nas sve divno i organizovano :( al vidim da bas british kolumbija i nije preterano pogodjena, najgori su kvebek i ontario al ni blizu katastrofalno kao neke drzave u usa