Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Uskrs neka pomere na 29. Novembar i svi srećni.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Jedan deo infektivne se renovira nakon ko zna koliko godina.

Poceli posle snimaka na tv-u po hitnom postupku par dana pred koronu.

7 minutes ago, Блок_64 said:

Poceli posle snimaka na tv-u po hitnom postupku par dana pred koronu.

Ovo nije tacno, ajde bar da ovde ne sirimo lazne informacije, smucio mi se tviter zbog toga.

5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ovo nije tacno, ajde bar da ovde ne sirimo lazne informacije, smucio mi se tviter zbog toga.

Ok,reci onda kako jeste

Kad su krenuli?

... Shiit has hit the fan...

5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

+1

taj renovirani deo je nabudzen, zovu ga wellness & spa

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kad su krenuli?

Krenuli su januara i to nema nikakve veze sa koronom, rade adaptaciju starih zgrada i projekat za novu infektolosku. 

Ja sam bio na infektivnoj krajem januara i uveliko su  trajali radovi na onoj prvoj zgradi kad se prodje kapija

Krenuli su januara i to nema nikakve veze sa koronom, rade adaptaciju starih zgrada i projekat za novu infektolosku. 
Jesu krenuli navrat nanos, ne zbog korone, nego zato što ih je ovaj ludak nagnao da bi se slikao, a trebali su da krenu u junu prošle godine, ali su pare otišle na drugu stranu...
A da na pričam da se o tom renoviranju priča svake godinde i pred svake izbore...

Ma naravno, i nisu krenulo tako sto su doveli 3 dundjera i rekli krenite danas, stize korona. To je u planu jos od prosle godine , kao i izgradnja nove zgrade. 

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Jesu krenuli navrat nanos, ne zbog korone, nego zato što ih je ovaj ludak nagnao da bi se slikao, a trebali su da krenu u junu prošle godine, ali su pare otišle na drugu stranu...
A da na pričam da se o tom renoviranju priča svake godinde i pred svake izbore...

nisu krenuli navrat nanos, odnosno mozda je i delimicno tako zato sto se dosta stvari ovde radi tako, ali to adaptiranje nema nikakve veze sa koronom.  

nisu krenuli navrat nanos, odnosno mozda je i delimicno tako zato sto se dosta stvari ovde radi tako, ali to adaptiranje nema nikakve veze sa koronom.  
Nema naravno, to renoviranje je "zakasnilo" i za običnu kijavicu ne za ovu epidemiju...

Infektivna je horor priča. Meni je ćale ležao tamo 2014. u jesen, kada ga je zviznuo komarac zaražen vurusom zapadnog nila, što inače, uopšte nisu ni smeli da napišu da je imao. Znači, te 2 nedelje tamo na poluintenzivnoj, pa jbt. On je bio na 3 spratu jedne od onih 5-6 zgrada koje imaju, prva dva sprata su bila napuštena, lift nije radio, po stepenicama decenijska prljavština, razbacan stari nameštaj, pokidani radijatori, razbijeni prozori. Na odeljenju gde je ležao su promenili prozore, ali je zgrada, valjda kriva i sklona pucanju, pa ti novi prozori nisu mogli da se zatvore do kraja. WC je bio kao iz Černobilja, ej, ljudi koji su na poluintenzivnoj, treba da koriste to!

Nemam više slike, ostale su u starom kompu, inače bi ih okačila ovde. Tada sam htela da ih pošaljem novinama, ali sam odustala.

ja sam samo jednom bio tamo kada se supruga u 6. mesecu trudnocr otrovala hranom pa su nas tamo poslali. stigli smo i sestra nam je rekla nema doktora jbg, sta da se radi. morali smo da povlacimo veze da bi se barem sestra udostojila da joj da infuziju. stvarno se nadam da je organizacija sada bolja, ali strepnja mi je dublja od nade. 

Background Picker
Customize Layout