Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ali je video sestru, koja živi kod oca
Eno premijerka pokazivala fotografije
darija je rekla isto za sve :D

shta tachno drugo moze da kaze.

sent from bubamoto

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

vecina novinara uopshte ne ume da postavi nikakvo suvislo pitanje.

Ovo.

Svakog dana čekam da neko pita zašto je kod nas smrtnost 2,5 puta veća nego u Hrvatskoj. Čista statistika plus zašto.

Zašto nije sprečeno kretanje iz žarišta u drugi grad, što su Hrvati uradili.

Procedure u bolnicama plus zašto?

Sve u par rečenica.

Sent from fav toy

59 minutes ago, dùda said:

Odakle da se sklonite i zašto ?

zbog zabrane kretanja po parkovima i javnim površinama namenjenim sportu i rekreaciji, koja traje već dve nedelje a verovatno i više

edit:

2a Zabranjuje se kretanje u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, počev od 21. marta 2020. godine, od 20 časova.

Edited by Frile

11 minutes ago, Frile said:

zbog zabrane kretanja po parkovima i javnim površinama namenjenim sportu i rekreaciji, koja traje već dve nedelje a verovatno i više

edit:

2a Zabranjuje se kretanje u svim parkovima i javnim površinama namenjenim za rekreaciju i sport, počev od 21. marta 2020. godine, od 20 časova.

jasno

ja nemam pojma pošto mi je muž zarobljenik, pa se ni ja ne krećem :D

a mislila sam da je @Ravanelli uzoram građanin, kad ono gle :twak:

48 minutes ago, April said:

Svakog dana čekam da neko pita zašto je kod nas smrtnost 2,5 puta veća nego u Hrvatskoj. Čista statistika plus zašto.

Mozda zato sto je u nas duplo vise stanovnika...plus 0,5 puta ide na to da im je zdravstveni sistem u boljem stanju

36 minutes ago, Frile said:

edit:

ehe...

1 hour ago, levi said:

direktor Infektivne

dovoljno je samo to u kakvom stanju mu je bolnica, da ga bude sramota da se pojavi bilo gde

Jedan deo infektivne se renovira nakon ko zna koliko godina.

Ja popizdeo danas zbog mojih, to sve ludo.

Tu su oko 70 godina, ćale pritom dijabetičar, srčani bolesnik, ozbiljno narušenog zdravlja, a ni keva nije bez problema.

Ne izlaze naravno, ja pazim i sve im donosim, danas išao za terapiju im.

Kad vratim se, kod ćaleta drugar mu, svratio na pivo. Priča i pljuje 3 metra, vozač autobusa inače, sad prevozi neke medicinare u specijalnim turama. Još priča kako ima zaraženih svagde, pa jebote.

Ćale kaže šta mu može, došao na kapiju, ne može mu reći da ne udje.

Van toga, isto tu  sa komšijama ceo dan, nešto pomagao, a ta žena radi u kliničkom. Džabe ja bilo šta govorim. :frust:

1 hour ago, steins said:

Na brzinu - bole ga paja za Ministra, nema kadra za testiranje. 

Evo ga onaj jebeni gmaz Jbmt čoveka :ajme:

Jadni nemci juce testirali 399 427 mi ne mozemo ni 1000

Ovo.

Zašto nije sprečeno kretanje iz žarišta u drugi grad, što su Hrvati uradili.

Procedure u bolnicama plus zašto?

Sve u par rečenica.

Sent from fav toy

A zašto bi to neko pitao? Mora li nadgornjavanje uvek i svuda? Ako već mora da se poredi, ima značajno većih misterija od tog 66 vs 20 na duplo više stanovnika.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

3 minutes ago, kralj said:

A zašto bi to neko pitao? Mora li nadgornjavanje uvek i svuda? Ako već mora da se poredi, ima značajno većih misterija od tog 66 vs 20 na duplo više stanovnika.

7:4 miliona

+ bih namerno pomenula hrvatsku zbog vucica jer ga to boli

Edited by InvisibleLight

1 hour ago, renne said:

Najavljuje Kon radikalnije mere za pravoslavni uskrs

Neka pusi kurac i on i sva ta njegova struka.Poserem im se u struku.Po ceo dan seru a izgleda pojma nemaju.

Ok i onda se javi ova sa Pinka i pita kojom magijom Srbija ima manje umrlih od Luksemburga..
Na stranu što je svako poređenje sa Hrvatim lame još od kako je Prosinečki zabio Nizozemcima 1998.

Background Picker
Customize Layout