April 9, 20205 yr Drugarovog ćaleta su testirali na koronu juče, danas bi trebalo da dobije rezultate. Testirali su ga u bolnici, našli su mu kamen u žuči koji treba da operiše, ali su ga testirali samo zato što ima 38 temperaturu. Ako bude negativan ko što očekuju a stanje mu se pogorša rekli su mu da će ga testirati opet.
April 9, 20205 yr Zašto do vraga novinari pitaju usko stručna pitanja? Čemu? Nek pitaju druge, za javnost bitnije, stvari
April 9, 20205 yr Zašto do vraga novinari pitaju usko stručna pitanja? Čemu? Nek pitaju druge, za javnost bitnije, stvarivecina novinara uopshte ne ume da postavi nikakvo suvislo pitanje. isto sam se dosta shockirala. spopalo me podsetitite me, ko je ovaj frodo, ovaj treci? sent from bubamoto
April 9, 20205 yr Just now, renne said: Kaže Darija da je protokol isti za sve Ispašće da se nisu videli mesec dana Pitanje je bilo glupo i nepotrebno. To mu je sin iz prvog braka. Uvek može da kaže da se nije viđao da njim.
April 9, 20205 yr I ne sme da kaže da ova budala ne sme da ide u niš pas materako nije video dete 15 dana, neka ide. neka nosi masku i rukavice i ne duva u narod. ne pipa narod ne pipa stvari. jebiga. rada, sa kosova koja je, za razliku od razmazenih beogradjana, 20 godina u izolaciji, pita shto ce ljudi na plazama da se tiskaju jedni na druge sent from bubamoto
April 9, 20205 yr 10 minutes ago, gospa buba said: podsetitite me, ko je ovaj frodo, ovaj treci? sent from bubamoto direktor Infektivne dovoljno je samo to u kakvom stanju mu je bolnica, da ga bude sramota da se pojavi bilo gde Edited April 9, 20205 yr by levi
April 9, 20205 yr 15 minutes ago, renne said: Ali je video sestru, koja živi kod oca Eno premijerka pokazivala fotografije ma može da slaže šta oće, kao što laže i sve do sada po meni, trebalo je pitati da li će sada da testiraju sve one penzose kojima je sinčić bez maske nosio namirnice
April 9, 20205 yr 35 minutes ago, dùda said: Odakle da se sklonite i zašto ? sa ade komplet zasto nisam siguran, jer je jako malo ljudi bilo, ali vele da je po odluci vlade i kriznog staba, a zarad nase bezbednosti