April 9, 20205 yr Just now, dùda said: Opaaaaaa Neće Kon dugo na ovim kzs Al tu je dkt da odmah uskoci i pegla problem laganjem i spinovanjem
April 9, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Normalne medije i ne treba da zanima. Tablodi bi od toga napravili pricu da je u pitanju Djilasov sin ali, posto je Vucicev, nema ni pitanja. Treba da zanima sve nas da li je predsednik, koji seta po zemlji razdrljen kao Amazonka, bio u skorijem direktnom kontaktu sa sinom, koji lezi na infektivnoj.
April 9, 20205 yr Just now, SNARC said: Treba da zanima sve nas da li je predsednik, koji seta po zemlji razdrljen kao Amazonka, bio u skorijem direktnom kontaktu sa sinom, koji lezi na infektivnoj. Mnogo nam se sekiras za predsednika ali nema potrebe da brines, taj hipohondar se verovatno testira svakog dana.
April 9, 20205 yr Just now, harper said: Mnogo nam se sekiras za predsednika ali nema potrebe da brines, taj hipohondar se verovatno testira svakog dana. Da dodam, jebo ga Rade Marković
April 9, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: Al tu je dkt da odmah uskoci i pegla problem laganjem i spinovanjem Jeste Ali Kon je rekao šta je rekao Ponavljaće se ovo njegovo što je danas rekao i to još dugo. Prvo očekujem na utisku
April 9, 20205 yr Just now, harper said: Mnogo nam se sekiras za predsednika ali nema potrebe da brines, taj hipohondar se verovatno testira svakog dana. Siguran sam da je tako. I ne sekiram se..boli me paja, zelim mu sve najgore. Ali svi mi koji finansiramo drzavno zdravstvo zasluzujemo da znamo da li se i koliko puta dnevno on testira..kao i zasto se na ostale ljude pravila primenjuju dok za njega to ne vazi. Jasno, treba znati i koliki rizik on predstavlja kao roditelj obolele osobe.
April 9, 20205 yr 1 minute ago, dùda said: Jeste Ali Kon je rekao šta je rekao Ponavljaće se ovo njegovo što je danas rekao i to još dugo. Prvo očekujem na utisku Sta je rekao? Moze li neko na brzinu da interpretira.
April 9, 20205 yr 1 minute ago, harper said: Sta je rekao? Moze li neko na brzinu da interpretira. Na brzinu - bole ga paja za Ministra, nema kadra za testiranje. Evo ga onaj jebeni gmaz Jbmt čoveka :ajme: Edited April 9, 20205 yr by steins
April 9, 20205 yr Stevanovic popravio utisak (prvi put sam ga gledao na onoj KZS kad je ljutit otisao). Deluje kao bistar covek. Kon dobar, a ovakav nastup je bio samo pitanje vremena.
April 9, 20205 yr Rekao je da nemamo kapacitete a da se pričalo da kao da imamo pa kad je sve počelo videlo se da nemamo. I da se nismo pripremali.