Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Just now, dùda said:

Opaaaaaa

Neće Kon dugo na ovim kzs

Al tu je dkt da odmah uskoci i pegla problem laganjem i spinovanjem

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, harper said:

Normalne medije i ne treba da zanima. Tablodi bi od toga napravili pricu da je u pitanju Djilasov sin ali, posto je Vucicev, nema ni pitanja.

Treba da zanima sve nas da li je predsednik, koji seta po zemlji razdrljen kao Amazonka, bio u skorijem direktnom kontaktu sa sinom, koji lezi na infektivnoj. 

Konara hejtuje redom......prvo Nestorovića, pa sad izgleda i Ministra. :D

Just now, SNARC said:

Treba da zanima sve nas da li je predsednik, koji seta po zemlji razdrljen kao Amazonka, bio u skorijem direktnom kontaktu sa sinom, koji lezi na infektivnoj. 

Mnogo nam se sekiras za predsednika ali nema potrebe da brines, taj hipohondar se verovatno testira svakog dana.

Just now, harper said:

Mnogo nam se sekiras za predsednika ali nema potrebe da brines, taj hipohondar se verovatno testira svakog dana.

Da dodam, jebo ga Rade Marković

Kon ispolivao ozbiljno.

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Al tu je dkt da odmah uskoci i pegla problem laganjem i spinovanjem

Jeste

Ali Kon je rekao šta je rekao

Ponavljaće se ovo njegovo što je danas rekao i to još dugo.

Prvo očekujem na utisku :D

Just now, harper said:

Siguran sam da je tako.

I ne sekiram se..boli me paja, zelim mu sve najgore. 

Ali svi mi koji finansiramo drzavno zdravstvo zasluzujemo da znamo da li se i koliko puta dnevno on testira..kao i zasto se na ostale ljude pravila primenjuju dok za njega to ne vazi.

Jasno, treba znati i koliki rizik on predstavlja kao roditelj obolele osobe.

Jel može za nas što ne gledamo - šta je rekao Kon, u jednoj dve rečenice?

Ijaoooo

Pitanje o letovanju :frust:

1 minute ago, dùda said:

Jeste

Ali Kon je rekao šta je rekao

Ponavljaće se ovo njegovo što je danas rekao i to još dugo.

Prvo očekujem na utisku :D

Sta je rekao? Moze li neko na brzinu da interpretira.

1 minute ago, harper said:

Sta je rekao? Moze li neko na brzinu da interpretira.

Na brzinu - bole ga paja za Ministra, nema kadra za testiranje. 

Evo ga onaj jebeni gmaz Jbmt čoveka :ajme:

Edited by steins

Stevanovic popravio utisak (prvi put sam ga gledao na onoj KZS kad je ljutit otisao). Deluje kao bistar covek. Kon dobar, a ovakav nastup je bio samo pitanje vremena.

djv :frust:

Rekao je da nemamo kapacitete a da se pričalo da kao da imamo pa kad je sve počelo videlo se da nemamo.

I da se nismo pripremali.

Background Picker
Customize Layout