Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Svarog said:

recite mi da je ovo fejk, pliiiiiiiiz

89916561_10219742050733791_4824519248720

nije fake, al je izvučeno iz kontakta

gledao sam baš taj deo, učiteljica namerno pravi grešku i posle je ispravi i objasni gde je greška

:fantom:

cool. dobro je.

hvala.

Sad ceo srpski tviter gleda u RTS3 i lovi greške učiteljicama trećeg razreda

Nije fejk, sad sam vratio, emitovano danas u 10.06 u matematici za II razred. Rekla je ispravno i kad je videla da se prikazalo pogrešno još jednom ponovila ispravan odgovor.

2H8CyvS.jpg

Kolaps obrazovnog sistema u Srbiji /FOTO/ /VIDEO/

jos jednom, neverovatno koliko su ljudi ne znam dal da kazem sebicni, glupi ili sta vec..

-bukvalno svi ljudi koji su dosla iz inozemstva, cak i da nisu dobili preporuku, ako imaju gram svesti, trebali bi da se samoizoluju na dve nedelje, bez obzira dal osecaju simptome ili ne, ali masa njih upravo radi suprotno, krecu se jos vise, posto su oni u zurbi jelte, radi se, kurci palci..

-postoji razlog zasto se zatvaraju teretane, proslave itd itd.. to sto tamo neki lik drzi kucnu teretanu za koju zna par ljudi, ili sto se u ilegali™ prave proslave, ne znaci da ste zajebali sistem, zajebali ste same sabe, ali i sve oko sebe, koji ce zbog vase nemarnosti da najebu..

-nije dzabe receno da stariji ljudi ostanu u kucama, i kad krse to, ne sjebavaju sistem i drzavu, vec sjebavaju sebe, ne shvatajuci da ce proci kao glineni golubovi..

sistem bi malo koga mogao da spasi i u kontrolisanim uslovima, ali sa ovoliko nesavesnih, glupih i bezobraznih gradjana, doci ce do brze ekspanzije virusa, nego sto bi trebalo, i onda se nece odlucivati dal spasavati mladjeg ili starijeg(a svi znamo kako su tu karte podeljene), vec ce se napraviti situacija da se bira izmedju mladih..

Edited by Shaq

3 minutes ago, vememah said:

Nije fejk, sad sam vratio, emitovano danas u 10.06 u matematici za II razred. Rekla je ispravno i kad je videla da se prikazalo pogrešno još jednom ponovila ispravan odgovor.

2H8CyvS.jpg

Pa da, taj koji je spremao materijale je zajebao. Ona se dobro izvukla da deluje da je namerno :D 

uchiteljice su opasne kriminalke biggrin.png

ljudi moji, mi postojimo i opstajeno uprkos sitemu i nama samima. tako je od raspada jugoslavije, tako ce biti i dalje, taj put smo odabrali. dok zive ljudi koji znaju kako se neshto uopshte radi, bice makar ovako, a posle, videcemo, videcete.

sent from bubamoto

22 minutes ago, Svarog said:

ja ukinuo sebi danas lift.

to nam je najproblematičnija lokacija u interakciji sa svetom, mali prostor, svi pipaju iste lokacije.

10 sprat. uzbrdo i nizbrdo.

tešim se da će imati višestruke pozitivne efekte.

Nije losa mera. Predlozicu je danas na zasedanju centralne otadzbinske uprave na rucku

38 minutes ago, Arkadija said:

Kod mene na poslu i dalje dolazimo svi iz administracije. sns govedo od direktora je rekao , pa uzmite godišnje odmore, onda mu je pomoćnica direktora reka"VANREDNO STANJE", zato ti medicinsko osoblje radi, idiote. Obzirom da ne rade institucije koje su nama bitne, ovo postaje ozbiljno iživljavanje.

ja ti savetujem da tražiš 5 dana odmora kad vam već nudi. za to vreme biće donete mere i ovi što se sad još uvek izmotavaju će se uzeti upamet. ti ćeš posle apokalipse sigurno moći da podneseš zahtev za poništenje rešenja, ako to bude uopše imalo ikakvog smisla kad sve prođe. a oslobodićeš sebe makar ovog pritiska koji sad imaš. to će ti dosta olakšati život. zaista to mislim.

PREPORUKE SUDOVIMA: ODLAŽITE SVA SUĐENJA I ISTRAGE osim u hitnim predmetima

:dry:

26 minutes ago, Svarog said:

ja ukinuo sebi danas lift.

to nam je najproblematičnija lokacija u interakciji sa svetom, mali prostor, svi pipaju iste lokacije.

10 sprat. uzbrdo i nizbrdo.

tešim se da će imati višestruke pozitivne efekte.

Ja ne mogu..moram dete da vozam..stavimo mu onu full plasticnu navlaku preko kolica i cepamo. U nedostatku rukavica, uzeo sam kese za zamrzivac od 2kg i sa njima na rukama otvaram, zatvaram, pipam..inace, isto 10 sprat. 

Sad bio do Maxija u 22. bloku..nekako deluje isto kao i juce. Deo gde stoje praskovi za pecivo i suvi kvasac niko pipnuo nije od juce. 

Starija populacija cini 80% kupaca. 

Uterace nam Ana nove mere ovih dana koristeci penzionere kao izgovor.

Reealno, kako se većina građana ponaša, i treba da nam uteraju mere (lakše metar u dupe, neg santimetar u glavu)

16 minutes ago, napadaj said:

Sad ceo srpski tviter gleda u RTS3 i lovi greške učiteljicama trećeg razreda

To, smarači, uz humor od tri dinara i raspravljanje o obrazovnim i  metodičkim postupcima između prosečnog Milovoja i prosečne mamike antivakserke, nepodnošljivo nešto.