Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, omiljeni said:

kažu da je bio sad u Pazaru, ali mislim da nije pričao. a i ume dobro da se maskira

Vučića su ispred zgrade opštine, gde je parkiran kamion sa respiratorima, dočekali ministri Rasim Ljajić, Zlatibor Lončar, kao i gradonačelnik Nihad Biševac i direktor bolnice Meho Mahmutović

ka0k9l-La-HR0c.jpg

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Hvala

• Author

U laobratoriji će raditi 40 zdravstvenih radnika, u tri smene, sedam dana u nedelji, koji će dobiti i specijalnu obuku od strane kineskih eksperata.

Dok prodje obuka...

17 hours ago, levi said:

kod Šarčevića u kabinetu ima pozitivnih

update,

dobili prekomandu na sajam. znači sistem funkcioniše, nema privilegovanih :sleep:

2 hours ago, omiljeni said:

Engleska verzija su podaci za 7. april, a na srpskom za 8. april

Razlika je u 1135 testova od juče

Nisam mislio na brojeve, već je na engleskom objašnjeno koga testiraju, dok se na srpskom ne pominje.

1585 test

201 pozitivan

• Author

1586 testiranih

201 pozitivan

127 na respiratoru

1 preminuo

1 muškrac preminuo

Kaže Darija da smo poslušni

malo je jače skočio br na respiratorima

101 - 108 -112 - 127

• Author

Konacno neko pita za Juru..

Logika je da ce to da skace sa protokom vremena. 

Mada 1 preminuli zvanicno, prethodnih dana premina 7-8 pa se za jos toliko poveca broj na respiratoru sto je u totalu 14-15

Just now, Milosh76 said:

Konacno neko pita za Juru..

I ocekivan odgovor..tj neodgovor

Seronje

Background Picker
Customize Layout