April 8, 20205 yr 65+ gradjanin moze podici novac sa bankomata ili dati nekom u redu jednokratno ovlascenje za podizanje sredstava. Na stranu sto pomenuti penzioner ne bi trebao ni biti tu. Meni je bilo ultra neprijatno, kod prosle isplate, kada je zena koja ima ulogu cuvara, rekla coveku od 70 godina da ne moze uci u lokalnu BPS, ali da moze uredno ovlastiti nekoga trenutno. Najpre su ga skoro 10 minuta ubedjivali da ga nece niko pokrasti (ili to, ili patrola, kako mu predocise na kraju).
April 8, 20205 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Naterao si me da okrenem PINK Ide neka turska serija ili sta je ovo vec Verovatno onda samo na kratko preseku, idelano u sred serije ili Zadruge. Ovo zapravo puno govori o njemu samom i tome na šta je sve spreman, malo je političara koji bi ovako plasirali tu vest.
April 8, 20205 yr jbt. info od danas. 9 sati se čekaju nekakvi rezultati i 6 sati se čeka ulaz na sajam pa bog te sneveselio
April 8, 20205 yr 11 minutes ago, April said: Ne volim šaljenja sa decom, čak i takvom, i više bih voleo da je fejk Ali ako je istina, teoretski bi svi morali u karantin, jer neodgovorni predsednik nije nosio masku Jebote, da li je moguće ovo Sent from fav toy sve vodi ka tome da je sve moguce. problem je shto je sve upotrebljivo, pa to josh malo pomera granicu.
April 8, 20205 yr koja je svrha kad niko do banke ne može da dođeMamac za neposlusne penzionereKo dodje da digne penziju odmah ga trpaju u maricu i posle ne moraju da se prave brojne zasede oko kontejnera po gradu
April 8, 20205 yr 2 hours ago, ljuttko said: Odbrani li ga ako je bilo. Da li je uopšte bilo ko od običnih okrivljenih po ovoj tački dobio kućni prtvor na 3 meseca ko Djani i gospodža mu Nisu me još zvali. Valjda neće noćas. Koliko ja shvatam vesti, svi na području III suda (Nbg, Zemun, Surčin) su to dobili
April 8, 20205 yr Slušam Upitnik od juče sada. Kaže Vučić da su Beogradske bolnice prepune, jer dovode bolesnike iz čitave Srbije u Beograd. Pa zašto dovodite ljude u Beograd čak i iz gradova gde postoje vrlo korektne bolnice?
April 8, 20205 yr zato shto svaki dan imamo novu prichu, koja mozda nema veze sa onom od juche, ali to nije vazno. vazno je da imamo prichu. Edited April 8, 20205 yr by gospa buba
April 8, 20205 yr oni dvadesetšest il koliko već dana nisu u stanju da postave osnovni plan funkcionisanja države u vanrednim okolnostima, a sprovođenje u delo je misaona imenica
April 8, 20205 yr 3 minutes ago, gospa buba said: zato shto svaki dan imamo novu prichu, koja mozda nema veze sa onom od juche, ali to nije vazno. vazno je da imamo prichu. To se danas vika da smo spremni da radimo u dinamicnom okruzenju i pod pritiskom.
April 8, 20205 yr 9 minutes ago, dvb-t manijak said: Slušam Upitnik od juče sada. Kaže Vučić da su Beogradske bolnice prepune, jer dovode bolesnike iz čitave Srbije u Beograd. Pa zašto dovodite ljude u Beograd čak i iz gradova gde postoje vrlo korektne bolnice? A sad vam centralizam smeta
April 8, 20205 yr 9 hours ago, Frile said: Ja više vremena i živaca gubim brinući da li će žvalavi da pohisteriše, nego što se brinem o virusu i preživljavanju. Kroz naizgled trivijalne stvari kao što je jebavanje vlasnika kučića, hapšenje ispred kontejnera i slično, oslikava se nesposobnost i promašenost države koja ne zna šta će i ne ume apsolutno ništa drugo nego da glumi državu i okreće građane jedne protiv drugih. Najiskrenije, ne bi meni uopšte smetalo da čučim zaključan dve nedelje ni da kuče kenja na sred dnevne sobe, ma prvi bih se dobrovoljno prijavio, samo kada bih imao vere da da iza toga stoji odluka nekog ko pokušava da uradi nešto pametno. Ne tražim građansko pravo da bacam đubre kad je zabrana kretanja, tražim zdrav razum od policajca koji me je ukebao i njegovog šefa koji ga je poslao (valjda treba da privodi ljude 5 km a ne 50 m od mesta boravka), a ne bi škodilo ni malo zravog razuma kod forumaša što hejluju takvo idiotsko ponašanje policije. Istina. Oni se po ceo bozi dan i noc svrckaju od televizije do televizije i non stop krse tu zabranu okuljanja i naravno puj pike ne vazi.Psiho u cetvrtak u Pazaru sa koliko hoces novinara i sve je ok jer je psiho u pitanju,a ovamo hapse ljude za djubre.Ja juce u 16 i 30 da krenem kuci sa sljake i nece baksuz da upali,jebiga isprraznio se akumulator,kako pojma nemam.Elem,stavim akumulator da se napuni koliko toliko ali dzaba do 17 se nece napuniti sigurno.Do 22 se napunio dovoljno.Upali govno u 22 ali kako sada kuci do koje imam 7km.Jebiga ako me uvate uvate sta da radim reci cu da je kvar na kolima pa sta bude.Krenem kuci nigde ni jedne patrole usput srecom po mene.
April 8, 20205 yr Mislim da je vreme da oforme kovid centre i manjim bolnicama koje imaju infektivno odeljenje. Bar za one "srednje" teške pacijente. Ajde, one lakše mogu i minibusom na sajam, a one teške da dovoze.