Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

65+ gradjanin moze podici novac sa bankomata ili dati nekom u redu jednokratno ovlascenje za podizanje sredstava. Na stranu sto pomenuti penzioner ne bi trebao ni biti tu. Meni je bilo ultra neprijatno, kod prosle isplate, kada je zena koja ima ulogu cuvara, rekla coveku od 70 godina da ne moze uci u lokalnu BPS, ali da moze uredno ovlastiti nekoga trenutno. Najpre su ga skoro 10 minuta ubedjivali da ga nece niko pokrasti (ili to, ili patrola, kako mu predocise na kraju).

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, Milosh76 said:

Naterao si me da okrenem PINK :angry: 

Ide neka turska serija ili sta je ovo vec

Verovatno onda samo na kratko preseku, idelano u sred serije ili Zadruge.

Ovo zapravo puno govori o njemu samom i tome na šta je sve spreman, malo je političara koji bi ovako plasirali tu vest.

jbt. info od danas. 9 sati se čekaju nekakvi rezultati i 6 sati se čeka ulaz na sajam

pa bog te sneveselio

:isuse:

11 minutes ago, April said:

Ne volim šaljenja sa decom, čak i takvom, i više bih voleo da je fejk

Ali ako je istina, teoretski bi svi morali u karantin, jer neodgovorni predsednik nije nosio masku

Jebote, da li je moguće ovo

Sent from fav toy

sve vodi ka tome da je sve moguce. problem je shto je sve upotrebljivo, pa to josh malo pomera granicu.

koja je svrha kad niko do banke ne može da dođe
Mamac za neposlusne penzionere
Ko dodje da digne penziju odmah ga trpaju u maricu i posle ne moraju da se prave brojne zasede oko kontejnera po gradu

plus na simeta, treba nam malo vise zdravog razuma, a malo manje "jer zakon"

2 hours ago, ljuttko said:

Odbrani  li ga :) ako je bilo. Da li je uopšte bilo ko od običnih okrivljenih po ovoj tački dobio kućni prtvor na 3 meseca  ko Djani i gospodža mu

Nisu me još zvali. Valjda neće noćas. Koliko ja shvatam vesti, svi na području III suda (Nbg, Zemun, Surčin) su to dobili

Slušam Upitnik od juče sada. Kaže Vučić da su Beogradske bolnice prepune, jer dovode bolesnike iz čitave Srbije u Beograd.

Pa zašto dovodite ljude u Beograd čak i iz gradova gde postoje vrlo korektne bolnice?

zato shto svaki dan imamo novu prichu, koja mozda nema veze sa onom od juche, ali to nije vazno.

vazno je da imamo prichu.

Edited by gospa buba

oni dvadesetšest il koliko već dana nisu u stanju da postave osnovni plan funkcionisanja države u vanrednim okolnostima, a sprovođenje u delo je misaona imenica 

3 minutes ago, gospa buba said:

zato shto svaki dan imamo novu prichu, koja mozda nema veze sa onom od juche, ali to nije vazno.

vazno je da imamo prichu.

To se danas vika da smo spremni da radimo u dinamicnom okruzenju i pod pritiskom.

9 minutes ago, dvb-t manijak said:

Slušam Upitnik od juče sada. Kaže Vučić da su Beogradske bolnice prepune, jer dovode bolesnike iz čitave Srbije u Beograd.

Pa zašto dovodite ljude u Beograd čak i iz gradova gde postoje vrlo korektne bolnice?

A sad vam centralizam smeta :fantom:

9 hours ago, Frile said:

Ja više vremena i živaca gubim brinući da li će žvalavi da pohisteriše, nego što se brinem o virusu i preživljavanju.

Kroz naizgled trivijalne stvari kao što je jebavanje vlasnika kučića, hapšenje ispred kontejnera i slično, oslikava se nesposobnost i promašenost države koja ne zna šta će i ne ume apsolutno ništa drugo nego da glumi državu i okreće građane jedne protiv drugih. Najiskrenije, ne bi meni uopšte smetalo da čučim zaključan dve nedelje ni da kuče kenja na sred dnevne sobe, ma prvi bih se dobrovoljno prijavio, samo kada bih imao vere da da iza toga stoji odluka nekog ko pokušava da uradi nešto pametno.

Ne tražim građansko pravo da bacam đubre kad je zabrana kretanja, tražim zdrav razum od policajca koji me je ukebao i njegovog šefa koji ga je poslao (valjda treba da privodi ljude 5 km a ne 50 m od mesta boravka), a ne bi škodilo ni malo zravog razuma kod forumaša što hejluju takvo idiotsko ponašanje policije.

Istina.

Oni se po ceo bozi dan i noc svrckaju od televizije do televizije  i non stop krse tu zabranu okuljanja i naravno puj pike ne vazi.Psiho u cetvrtak u Pazaru sa koliko hoces novinara i sve je ok jer je psiho u pitanju,a ovamo hapse ljude za djubre.Ja juce u 16 i 30 da krenem kuci sa sljake i nece baksuz da upali,jebiga isprraznio se akumulator,kako pojma nemam.Elem,stavim akumulator da se napuni koliko toliko ali dzaba do 17 se nece napuniti sigurno.Do 22 se napunio dovoljno.Upali govno u 22 ali kako sada kuci do koje imam 7km.Jebiga ako me uvate uvate sta da radim reci cu da je kvar na kolima pa sta bude.Krenem kuci nigde ni jedne patrole usput srecom po mene.

Mislim da je vreme da oforme kovid centre i manjim bolnicama koje imaju infektivno odeljenje. Bar za one "srednje" teške pacijente. Ajde, one lakše mogu i minibusom na sajam, a one teške da dovoze. 

Bolnicu u koju je ušao virus?

Background Picker
Customize Layout