Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author
2 minutes ago, renne said:

riknula jetra?

Znam da postoji ta prica da "preteruje" ili da ne zna da pije, ali ipak ima 20ak godina... a ne 40 pa da bude tako lose stanje jetre :)

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

4 minutes ago, cedo said:

tu nema zbora ... sve to treba u karantin min 14 dana

sve drugo je za zatvor

Mozda nije bio s njim u kontaktu zadnjih 10dana

kod Šarčevića u kabinetu ima pozitivnih

Just now, InvisibleLight said:

Mozda nije bio s njim u kontaktu zadnjih 10dana

jes ... spavao kod brnabicke

Just now, levi said:

kod Šarčevića u kabinetu ima pozitivnih

to se znalo i juche. mislim da otud danas dolazi raspis ministra prosvete da se do uskrsa ima 'vojevati o svom kruhu' a za vaskrs sam diskutovati sa djacima o prigodnim temama.

jebemti resor koji posle ovoga ne ustane. ali hajde. ne kazem. nije moje :sad:

Kod majke je on spavao.

Edited by Godfrey

2 minutes ago, cedo said:

jes ... spavao kod brnabicke

Pa on je iz 1.braka, ne zivi s njim

Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja.
A sprdali smo se sa Cvetkovićem!

Eeeeee srbi...

... Shiit has hit the fan...

Just now, InvisibleLight said:

oprostite na neznanju :blush:

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

A sprdali smo se sa Cvetkovićem!

Eeeeee srbi...

... Shiit has hit the fan...

tako cemo daleko stici :rolf:

Ne viđa sina po 15 dana?

Sent from fav toy

Kažu da Pink prekida program zbog najnovije vesti.

Skandalozno je koliko on zloupotrebljava sopstvenu decu, čak i da je ovaj zaista zaražen u šta nisam baš siguran.

3 minutes ago, cedo said:

tu nema zbora ... sve to treba u karantin min 14 dana

sve drugo je za zatvor

nas gradonacelnik, nekoliko od lekara iz plucne bolnice i neki clanovi kriznog staba su u 28 dnevnom karantinu zbog kontakta sa jednim obolelim i sada izlecenim clanom GV. pretpostavljam da bi takva procedura trebala da vazi i za predsednika i premijerku i ostale clanove vlade.

u drugoj vesti, kaze mi drugarica da je dobila naredjenje (naravno, ne i napisano resenje) da sa pet svojih koleginica (sve psiholoskinje iz jednog instituta sa KCS)  radi na sajmu kao ispomoc lekarima, u smislu psiholoske podrske bolesnicima. kaze da se tamo ne zna bukvalno nista. da su njih primili bez da su ikoga testirali, da ljudi cekaju nedeljama na testiranja, da se testiranja ponavljaju tri-cetiri puta uvek sa razlicitim ishodom, da se bolesnicima niko od lekara ne obraca danima i da jedino ekipica mladih sestara i tehnicara iz misovica uziva jer imaju laptopove a i mladi su i bolje im je skupa nego da su samo u izolaciji... sve u svemu, kaze da je javasluk i neorganizacija  nevidjena, jedino, eto, imaju ful opremu sa skafanderima i ostalim, ali joj pobegli iz kuce svi :-)

• Author
3 minutes ago, mraki said:

Kažu da Pink prekida program zbog najnovije vesti.

Naterao si me da okrenem PINK :angry: 

Ide neka turska serija ili sta je ovo vec

Ne volim šaljenja sa decom, čak i takvom, i više bih voleo da je fejk

Ali ako je istina, teoretski bi svi morali u karantin, jer neodgovorni predsednik nije nosio masku

Jebote, da li je moguće ovo

Sent from fav toy

Background Picker
Customize Layout