April 8, 20205 yr Uzdah i dramska pauza u prvoj rečenici na sledećoj presici trajaće 40 sekundi minimum.
April 8, 20205 yr Ja mu naravno ni ovo ne verujem, on besomučno koristi sopstvenu decu za kampanju. Edited April 8, 20205 yr by mraki
April 8, 20205 yr 1 minute ago, Malvo said: Zna li se kad je testiran i koje je simptome pokazivao? Naravno da se ne zna.
April 8, 20205 yr 3 minutes ago, Ted said: doveli smo do apsurda negativnu selekciju. iskreno sam uveren da bi Jutka ili Rističević kvalitetnije obavljali posao premijera a palma da i ne govorimo.
April 8, 20205 yr 15 minutes ago, renne said: pa što nije na sajmu možda je po kazni na infektivnoj. od onog nema gore
April 8, 20205 yr 12 minutes ago, Arkadija said: Naravno da se ne zna. Dozvolite, gdjice Arkadija, jos jedno pitanje vama kao zaposlenoj u zdravstvu: da li ovo znaci da njegovi kontakti treba da budu u izolaciji dok se ne utvrdi da su negativni? Spada li tu i gospodin otac?
April 8, 20205 yr 25 minutes ago, Ted said: Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja. Nikakvo čudo, pre toga je bila nekakav PR, da se prijavila na konkurs u državoj administraciji s takvim iskustvom/biografijom u najboljem slučaju bi joj dali da bude pomoćnik u nekom gradskom sekretarijatu.
April 8, 20205 yr Dozvolite, gdjice Arkadija, jos jedno pitanje vama kao zaposlenoj u zdravstvu: da li ovo znaci da njegovi kontakti treba da budu u izolaciji dok se ne utvrdi da su negativni? Spada li tu i gospodin otac?K(akav otac, t)akav sin, kakvi bakrači...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 8, 20205 yr Author Morao bi i Vucic i sestra i majka i mali Vukan i svi koji su dosli u kontakt da se testiraju i da odu u karantin bar 7 dana dok ne prodje vreme inkubacije. Pa onda u zavisnosti ko je pozitivan, gledaju se dalji kontakti. Jel Brnabicka testirana otkako je umro drzavni sekretar i jos jedan zarazen? I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto?
April 8, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Morao bi i Vucic i sestra i majka i mali Vukan i svi koji su dosli u kontakt da se testiraju i da odu u karantin bar 7 dana dok ne prodje vreme inkubacije. Pa onda u zavisnosti ko je pozitivan, gledaju se dalji kontakti. Jel Brnabicka testirana otkako je umro drzavni sekretar i jos jedan zarazen? I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto? tu nema zbora ... sve to treba u karantin min 14 dana sve drugo je za zatvor Edited April 8, 20205 yr by cedo
April 8, 20205 yr Author Kako je moguce da klincu od 20 i nesto klinicka slika bude toliko losa da je za infektivnu?
April 8, 20205 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto? Pominjali su ministra kulture i informisanja, pa su posle rekli da nije zaražen.