Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Uzdah i dramska pauza u prvoj rečenici na sledećoj presici trajaće 40 sekundi minimum.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Aj sad da neko kaže nešto protiv infektivne.

:mad:

Ja mu naravno ni ovo ne verujem, on besomučno koristi sopstvenu decu za kampanju.

Edited by mraki

Zna li se kad je testiran i koje je simptome pokazivao?

1 minute ago, Malvo said:

Zna li se kad je testiran i koje je simptome pokazivao?

Naravno da se ne zna.

3 minutes ago, Ted said:

doveli smo do apsurda negativnu selekciju. iskreno sam uveren da bi Jutka ili Rističević kvalitetnije obavljali posao premijera

a palma da i ne govorimo.

15 minutes ago, renne said:

pa što nije na sajmu

možda je po kazni na infektivnoj. od onog nema gore

12 minutes ago, Arkadija said:

Naravno da se ne zna.

Dozvolite, gdjice Arkadija, jos jedno pitanje vama kao zaposlenoj u zdravstvu: da li ovo znaci da njegovi kontakti treba da budu u izolaciji dok se ne utvrdi da su negativni? Spada li tu i gospodin otac?

25 minutes ago, Ted said:

Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja.

Nikakvo čudo, pre toga je bila nekakav PR, da se prijavila na konkurs u državoj administraciji s takvim iskustvom/biografijom u najboljem slučaju bi joj dali da bude pomoćnik u nekom gradskom sekretarijatu.

Dozvolite, gdjice Arkadija, jos jedno pitanje vama kao zaposlenoj u zdravstvu: da li ovo znaci da njegovi kontakti treba da budu u izolaciji dok se ne utvrdi da su negativni? Spada li tu i gospodin otac?
K(akav otac, t)akav sin, kakvi bakrači...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author

Morao bi i Vucic i sestra i majka i mali Vukan i svi koji su dosli u kontakt da se testiraju i da odu u karantin bar 7 dana dok ne prodje vreme inkubacije. Pa onda u zavisnosti ko je pozitivan, gledaju se dalji kontakti.

Jel Brnabicka testirana otkako je umro drzavni sekretar i jos jedan zarazen? I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto?

Ne može ništa u Srbiji bez kompletne drame...

1 minute ago, Milosh76 said:

Morao bi i Vucic i sestra i majka i mali Vukan i svi koji su dosli u kontakt da se testiraju i da odu u karantin bar 7 dana dok ne prodje vreme inkubacije. Pa onda u zavisnosti ko je pozitivan, gledaju se dalji kontakti.

Jel Brnabicka testirana otkako je umro drzavni sekretar i jos jedan zarazen? I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto?

tu nema zbora ... sve to treba u karantin min 14 dana

sve drugo je za zatvor

Edited by cedo

• Author

Kako je moguce da klincu od 20 i nesto klinicka slika bude toliko losa da je za infektivnu?

4 minutes ago, Milosh76 said:

I neki ministar je zarazen ili sam pomesao nesto?

Pominjali su ministra kulture i informisanja, pa su posle rekli da nije zaražen.

Background Picker
Customize Layout