April 8, 20205 yr Nesto isplaniraju u sredu popodne..u sredu uvece sledi izmena..u cetvrtak menjaju izmenu..cetvrtak vece menjaju izmenu izmene. U petak smo vec skuvani, izjebani i dzaba da gledamo u sat i kalendar. Pogledam sa terase..kad na ulici ima ljudi koji hodaju ubrzano i ne nose pse sa sobom, tada izlazim i ja. Sve drugo mi je rizicno.
April 8, 20205 yr Quote Direktor: Na Institutu za onkologiju zaraženo petoro zaposlenih http://rs.n1info.com/Vesti/a587089/Direktor-Na-Institutu-za-onkologiju-zarazeno-petoro-zaposlenih.html Quote Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, pozitivan je na korona virus, navedeno je na zvaničnom instagram profilu Alekdandra Vučića.
April 8, 20205 yr 14 minutes ago, renne said: koja je svrha kad niko do banke ne može da dođe Nosice penzije preko Wolta ili donesi.com.
April 8, 20205 yr Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja.
April 8, 20205 yr Brnaba lupeta za medalju. Ja tu spodobu inače potpuno ignorišem, ali sam danas naletela na teška bulažnjenja, pa sam ostala zatečena. Vučić mlađi, aka Danilo, pozitivan i na infektivnoj.
April 8, 20205 yr 3 minutes ago, Ted said: Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja. Žena se načisto pogubila i treba je skloniti u stranu pod hitno.
April 8, 20205 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Vučić mlađi, aka Danilo, pozitivan i na infektivnoj. pa što nije na sajmu
April 8, 20205 yr 10 minutes ago, Malkmus said: Volonter Danilo zarazen? Sjajno sad ce ovaj to fino da eksploatise Edited April 8, 20205 yr by Caligula
April 8, 20205 yr Just now, renne said: pa što nije na sajmu ka že se da mu je nalaz krvne slike takav da je za infektivnu
April 8, 20205 yr 2 minutes ago, Anonymous said: Žena se načisto pogubila i treba je skloniti u stranu pod hitno. doveli smo do apsurda negativnu selekciju. iskreno sam uveren da bi Jutka ili Rističević kvalitetnije obavljali posao premijera
April 8, 20205 yr 1 minute ago, Caligula said: Volonter Danilo zarazen? Sjajno sad ce ovaj to fino da eksploatise zarazio ga ćalac dok se švrćko mo mađarskoj a nije teo 28 dana u izolaciju(SAMO)