Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jebe lud zbunjenog

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa to

u subotu neko nema dozvolu

lupa premijeka, pojma nema, nije pitala šefa™

Nesto isplaniraju u sredu popodne..u sredu uvece sledi izmena..u cetvrtak menjaju izmenu..cetvrtak vece menjaju izmenu izmene. 

U petak smo vec skuvani, izjebani i dzaba da gledamo u sat i kalendar.

Pogledam sa terase..kad na ulici ima ljudi koji hodaju ubrzano i ne nose pse sa sobom, tada izlazim i ja. Sve drugo mi je rizicno.

14 minutes ago, renne said:

koja je svrha kad niko do banke ne može da dođe

Nosice penzije preko Wolta ili donesi.com.:dry:

Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja.

Brnaba lupeta za medalju. Ja tu spodobu inače potpuno ignorišem, ali sam danas naletela na teška bulažnjenja, pa sam ostala zatečena.

Vučić mlađi, aka Danilo, pozitivan i na infektivnoj.

3 minutes ago, Ted said:

Brnaba pojma nema o sistemu kojim kao upravlja (državi). navikli smo da se razne pojave smenjuju na važnim pozicijama, ali ovakvog analfabetu i nemača pojma imali nismo do sada. to što ona, makar i formalno, upravlja krizom, jedanko je kao kad bih ja upravljao prinudnim (ili bilo kakvim) sletanjem aviona. ishod bi bio poznat i pre kraja.

Žena se načisto pogubila i treba je skloniti u stranu pod hitno.

2 minutes ago, Arkadija said:

Vučić mlađi, aka Danilo, pozitivan i na infektivnoj.

pa što nije na sajmu

10 minutes ago, Malkmus said:

Volonter Danilo zarazen?

Sjajno :isuse: sad ce ovaj to fino da eksploatise

Edited by Caligula

Just now, renne said:

pa što nije na sajmu

ka že se da mu je nalaz krvne slike takav da je za infektivnu :D

E sad smo najebali...

2 minutes ago, Anonymous said:

Žena se načisto pogubila i treba je skloniti u stranu pod hitno.

doveli smo do apsurda negativnu selekciju. iskreno sam uveren da bi Jutka ili Rističević kvalitetnije obavljali posao premijera

jel mu to tata sa sluzbenog puta dono koronu

1 minute ago, Caligula said:

Volonter Danilo zarazen?

Sjajno :isuse: sad ce ovaj to fino da eksploatise

zarazio ga ćalac dok se švrćko mo mađarskoj a nije teo 28 dana u izolaciju(SAMO)

Background Picker
Customize Layout