March 17, 20205 yr 2 minutes ago, gone fishing said: - jutros u zemunu policija uhapsila lika koji je prodavao maske, zaplenili su 6000 komada - udri milicijo Zamisli da je lik zaražen?
March 17, 20205 yr Juče mi na poslu (privatna, ~150 zap) preporučili da radim od kuće, nekim kolegama nisu, a tražili to. Jutros na banjičkoj pijaci nema gužve, mala ponuda na tezgama, u radnjicama prodaja sa vrata, u mesarama ulaz samo dvoje i ima svega kao i pre ovoga. U prvoj benu apoteci nema concor-a, kaže apotekarka da je i bez navale nestašica. Pitao za asepsol, nasmejala se i odmah dodala da nema maski i rukavica. U sledećoj benu apoteci našao, još biraš miligramažu, kupio jednu kutiju, sa predhodnom zalihom biće dosta za 2 meseca, da poslušam vas da ne nagomilavam zalihe. Polusvet na trotoaru što svakodnevno valja cigarete na komad, zeza nekog svog starijeg da spremi 150000 din za kaznu što se šetka, navodno doneli uredbu, nisam znao za to, a pročitah maločas u kuriru guglajući. Svratio i do gvožđare, kupio neke brezone na metar koji mi falili za jednu šloseraj ideju, valja se i za hobi opskrbiti, ako odnosno kad ovi uvedu ograničeno kretanje za sve.
March 17, 20205 yr @Hamlet Strašni ako ti tako razmisljas, mozemo samo da pretpostavimo sta je u glavi neukih i onih koji nemaju pristup informacijama...sve dok svi ne skapiraju sta znaci socijalno se distancirati aka izolovati, nista dobro nas ne ceka...
March 17, 20205 yr Kod mene na poslu i dalje dolazimo svi iz administracije. sns govedo od direktora je rekao , pa uzmite godišnje odmore, onda mu je pomoćnica direktora reka"VANREDNO STANJE", zato ti medicinsko osoblje radi, idiote. Obzirom da ne rade institucije koje su nama bitne, ovo postaje ozbiljno iživljavanje.
March 17, 20205 yr Vest sa N1 MUP: Produženje registracije samo u ovlašćenim servisima Građani Srbije produženje registracije svojih vozila mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. "Ukoliko imaju potrebu za izdavanje novog dokumenta, molimo ih da se obrate Ministarstvu unutrašnjih poslova elektronskim putem i sačekaju dalje instrukcije", navodi se u saopštenju. Imejl adresa na koju gradjani treba da se obrate je: [email protected]
March 17, 20205 yr Zar nije sebično i samoživo prehlađen ići u teretanu? Ono, ko jebe ostale? Pitam za druga.
March 17, 20205 yr Pa sebično je i samoživo zabraniti starijim osobama da izlaze kad su kafići za sredovečne, teretane za duduke i motalnice kabala za mladež otvorene... kao da im deca i unuci onda neće preneti virusInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 17, 20205 yr Update u amanu praznoo, nekoliko penzionera besciljno luta između praznih polica, na kojima nema ništa primetan je nedostatak tonica dok sam izlazio, stigla je paleta domestosa u benu apotekama, išao dragoj da kupim hormonsku terapiju, apotekarke imaju full face plastičnu zaštitnu opremu, nešto kao što varioci nose, puštaju samo po dvoje unutra
March 17, 20205 yr 1 hour ago, Hamlet Strašni said: То није јавна теретана, не може у њу да се уђе са улице и учлани буквално је у кући код човека. Није ни отворена, па не може ни да буде затворена. Не бих ни размишљао да идем да је класична теретана у питању... druze ne znam sta bih ti rekao, osim dal si realan? po cemu mislis da se teratana kod nekog lika u kuci, razlikuje od redovnih™ teretana? pametnije bi ti bilo da prijavis tog lika, i time spasis ne samo sebe i njega, nego sve vas, plus vasu okolinu.. od vas 15-ak koliko kazes da dolazi tamo, jedan ce sigurno pre ili kasnije pokupiti virus, a onda ce i svih vas 15, plus svi oko vas, pa ti onda racunaj.. poenta je da se prica oko virusa uspori, a ne da eksplodira for good sake. Edited March 17, 20205 yr by Shaq
March 17, 20205 yr ja ukinuo sebi danas lift. to nam je najproblematičnija lokacija u interakciji sa svetom, mali prostor, svi pipaju iste lokacije. 10 sprat. uzbrdo i nizbrdo. tešim se da će imati višestruke pozitivne efekte.
March 17, 20205 yr ja ukinuo sebi danas lift. to nam je najproblematičnija lokacija u interakciji sa svetom, mali prostor, svi pipaju iste lokacije. 10 sprat. uzbrdo i nizbrdo. tešim se da će imati višestruke pozitivne efekte.Pa to je dobro kako god okreneš