April 8, 20205 yr 17 minutes ago, Anonymous said: Neka ekipa (cenim SNS aktivisti) ide po Sarajevskoj i kači srpske zastave. To je sve što ova država ume da uradi: da kači srpske zastave.
April 8, 20205 yr 2 minutes ago, Otto Katz said: Vrlo iscrpno obrazloženje. Želim mnogo uspjeha u podršci indiskriminativnim autoriratarnim elementima vašeg korumpiranog nekompetentnog režima. Mi idemo na basket preskačući zaključanu ogradu gimnazijskog igrališta. Kad nas stave u maricu pjevat ćemo grozomorno, samo nemoj po glavi gospodine crni. Svim parapsihopatolozima puno sreće, da ovo pregurate u zdravlju! Di si purgeru, di je syme, lepo sto ste mahnuli Zlatibore pitaj taru... Cuvajte se
April 8, 20205 yr Pa jebote, u Srbiji i dan danas policija se svima obraća sa TI.da, ima to osnovno vaspitanje veliku ulogu u pristupu "službi" kako je zovu ovde. sretao sam čak da su me i stariji pripadnici organa kod interakcija na poslu oslovljavali sa VI. Mnogo zavisi i od sredine, ako je manja tu se može uglavnom opuštenije dogovoriti i odgovoriti građane od kršenja naredbi. Ako je baš mala onda je već teže jer jedna patrola pokriva više selaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 8, 20205 yr 2323 zdravstvenih radnika testirano (260 pozitivno i za još dosta testova se čeka rezultat) Kokeze, Pantele, odbornici skupštine Zrenjanin, Đorđe Davidi, Bice Struje, Kosmajci, članovi Vlade... urađeno 9626 ukupno testova u Srbiji sve u svemu, običan narod skoro i da ne testiraju.
April 8, 20205 yr Quote U Kruševcu kod 65 osoba je potvrdjeno prisustvo korona virusa dok je na teritoriji Rasinskog okruga broj obolelih 92. Na infektivnom odeljenju nalazi se 91 pacijent. 125 uzoraka poslato je Veterinarskom institutu u Kraljevu. Izvor tvplus pre sat vremena. Baš puno uzoraka poslato u Kraljevo...
April 8, 20205 yr U šta se kladimo da friziraju podatke. Pre neki dan Brnaba rekla da je sve preko 300 kolaps - od tada ništa nije bilo preko. Kao kad leti nikad temperatura ne prelazi 40 stepeni. Neko je Psihu rekao da u Valjevu ne sme naglo da bude više obolelih, da neko očiglednije ne dovede u vezu miting u "Krušiku" i ovo.
April 8, 20205 yr Author Kon je za potpunu zabranu kontakata... znaci ne mogu 2 coveka na istom mestu... iako zna da to ne moze da se sprovede. Edited April 8, 20205 yr by Milosh76
April 8, 20205 yr Ja ne mogu da verujem da je u BG testirano samo 200 a slučajeva zaraženih pola od cele Srbije Mora da nešto nisam razumela
April 8, 20205 yr U Nisu prvo zatvrorene kladionice, kafici, pijace...zatvoreni i parkovi, ali motaonice kablova odolevaju. Izgleda da nadlezni ne vide to kao potencijalni izvor sirenja zaraze. Oce li neko to da pita struku? Edited April 8, 20205 yr by Nesh