April 7, 20205 yr Najbolje da je pandur kriv. Uzgred budi rečeno misliš da nema gomila ljudi kojima se progleda kroz prste za tih 10,15minSiguran sam da ima kretena koji reaguju na kretensko razmlaćivanje pendreka kretenski. To da. Šta je sledeće, kažnjavanje +70 koji izbacuju smeće? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 7, 20205 yr taj veruje u ono što priča tog dana, zato ovaj mora da se pojavljuje na tv na dnevnoj bazi, a šta je pričao juče to nema veze, preksutra će biti pradavna istorija
April 8, 20205 yr 10 hours ago, Uskebasi said: Sedne sam u avion i ode da pakuje respiratore Valjda je i pilotirao sam.
April 8, 20205 yr 10 hours ago, vladavsnarod said: 41:15 Ako misliš na pitanje novinarice to ne govori da ga je Bojić zvao da radi. Priča ide da je tip došao da radi posle odmora, krio svoja kudabivstvovanja i u jednom dežurstvu razvio simptome. Najveći lol je da od 40 ljudi sa kojima je bio u kontaktu niko nije bio pozitivan.
April 8, 20205 yr 14 minutes ago, renne said: Napredni mentalni sklop, maska za zastitu disajnih organa i upaljac za pusenje. Mogli su direktno paket Morave bez filtera. Inace maske od pamuka ovde nisu po zastitnim normama.
April 8, 20205 yr Ljudi su generalno i dalje stoka: jutros sam otvorio DIS u 7 h, da izbegnem guzvu, od desetak musterija pola bez maske i rukavica. Osoblje takodje pola ima, pola nema zastitu.Zar nije obavezno nosenje maske po radnjama?
April 8, 20205 yr 9 minutes ago, lo zingaro said: Napredni mentalni sklop, maska za zastitu disajnih organa i upaljac za pusenje. Mogli su direktno paket Morave bez filtera. Inace maske od pamuka ovde nisu po zastitnim normama. To, to, sve za zdravlje. A ove pamučne maske su kao one što mogu na e-bay-u iz Napoli-ja da se kupe. Kućna radinost.
April 8, 20205 yr Evo update od onog drugara sto su ga pokupili ispred zgrade. U marici voze po 10 ljudi. Tako da je potpuno apsurdno sto te hapse za vreme policijskog casa koji je odredjen da se spreci sirenje virusa, a onda te voze sa toliko ljudi u malom prostoru i podsticu sirenje tog istog virusa.
April 8, 20205 yr 1 minute ago, bejzbolka said: U marici voze po 10 ljudi. Tako da je potpuno apsurdno sto te hapse za vreme policijskog casa koji je odredjen da se spreci sirenje virusa, a onda te voze sa toliko ljudi u malom prostoru i podsticu sirenje tog istog virusa. To je bilo na ovima što krše zabranu da misle. Kazna i služi tome da nekome ne padne na pamet da ponovi delo.
April 8, 20205 yr 4 minutes ago, bejzbolka said: Evo update od onog drugara sto su ga pokupili ispred zgrade. U marici voze po 10 ljudi. Tako da je potpuno apsurdno sto te hapse za vreme policijskog casa koji je odredjen da se spreci sirenje virusa, a onda te voze sa toliko ljudi u malom prostoru i podsticu sirenje tog istog virusa. Mozda bi bilo bolje da ih voze pravo na Infektivnu da malo protegnu noge medju obolelima, ali bez zastitne opreme. Edited April 8, 20205 yr by x500
April 8, 20205 yr 2 minutes ago, pt 2.0 said: To je bilo na ovima što krše zabranu da misle. Kazna i služi tome da nekome ne padne na pamet da ponovi delo. Da, ali zakon vazi za sve, kako za tebe i mene, tako i za pandure. Zabranjeno je okupljanje ljudi. Edited April 8, 20205 yr by bejzbolka
April 8, 20205 yr bas o tome se i radi - ako se ne uzdas u sebe i svoj razum, ostaje ti da se uzdas u vucica, njegovu policiju i njegovo zdravstvo. pa biraj. Edited April 8, 20205 yr by adam