Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Najbolje da je pandur kriv. Uzgred budi rečeno misliš da nema gomila ljudi kojima se progleda kroz prste za tih 10,15min
Siguran sam da ima kretena koji reaguju na kretensko razmlaćivanje pendreka kretenski. To da.

Šta je sledeće, kažnjavanje +70 koji izbacuju smeće?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

taj veruje u ono što priča tog dana, zato ovaj mora da se pojavljuje na tv na dnevnoj bazi, a šta je pričao juče

to nema veze, preksutra će biti pradavna istorija

VkATcUE.png

Lulz.

10 hours ago, Uskebasi said:

Sedne sam u avion i ode da pakuje respiratore 
:ajde:

Valjda je i pilotirao sam.:D

10 hours ago, vladavsnarod said:

41:15

Ako misliš na pitanje novinarice to ne govori da ga je Bojić zvao da radi. Priča ide da je tip došao da radi posle odmora, krio svoja kudabivstvovanja i u jednom dežurstvu razvio simptome.

Najveći lol je da od 40 ljudi sa kojima je bio u kontaktu niko nije bio pozitivan.

EVBEF59WsAAsR8i?format=jpg&name=medium

14 minutes ago, renne said:

EVBEF59WsAAsR8i?format=jpg&name=medium

Napredni mentalni sklop, maska za zastitu disajnih organa i upaljac za pusenje. Mogli su direktno paket Morave bez filtera.

Inace maske od pamuka ovde nisu po zastitnim normama.

Ljudi su generalno i dalje stoka: jutros sam otvorio DIS u 7 h, da izbegnem guzvu, od desetak musterija pola bez maske i rukavica. Osoblje takodje pola ima, pola nema zastitu.Zar nije obavezno nosenje maske po radnjama?

9 minutes ago, lo zingaro said:

Napredni mentalni sklop, maska za zastitu disajnih organa i upaljac za pusenje. Mogli su direktno paket Morave bez filtera.

Inace maske od pamuka ovde nisu po zastitnim normama.

To, to, sve za zdravlje.:laugh: A ove pamučne maske su kao one što mogu na e-bay-u iz Napoli-ja da se kupe. Kućna radinost.:D

Evo update od onog drugara sto su ga pokupili ispred zgrade.

U marici voze po 10 ljudi. Tako da je potpuno apsurdno sto te hapse za vreme policijskog casa koji je odredjen da se spreci sirenje virusa, a onda te voze sa toliko ljudi u malom prostoru i podsticu sirenje tog istog virusa.

1 minute ago, bejzbolka said:

U marici voze po 10 ljudi. Tako da je potpuno apsurdno sto te hapse za vreme policijskog casa koji je odredjen da se spreci sirenje virusa, a onda te voze sa toliko ljudi u malom prostoru i podsticu sirenje tog istog virusa.

To je bilo na ovima što krše zabranu da misle. Kazna i služi tome da nekome ne padne na pamet da ponovi delo.

4 minutes ago, bejzbolka said:

Evo update od onog drugara sto su ga pokupili ispred zgrade.

Mozda bi bilo bolje da ih

voze pravo na Infektivnu da malo protegnu noge medju obolelima, ali bez zastitne opreme. 

Edited by x500

2 minutes ago, pt 2.0 said:

To je bilo na ovima što krše zabranu da misle. Kazna i služi tome da nekome ne padne na pamet da ponovi delo.

Da, ali zakon vazi za sve, kako za tebe i mene, tako i za pandure. Zabranjeno je okupljanje ljudi.

Edited by bejzbolka

bas o tome se i radi - ako se ne uzdas u sebe i svoj razum, ostaje ti da se uzdas u vucica, njegovu policiju i njegovo zdravstvo. pa biraj. 

Edited by adam

Background Picker
Customize Layout