Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Moj instruktor je hard kor dizač tegova. Bukvalno ih 50 godina diže, atletski trener za bacače razne. Nema on programe za po kući. :)

Moja skroz zatvorena do daljnjeg, clanarine zamrznute

Zar nije stupila zabrana rada? Teretane su najgore sto rece Djuro.Taj tvoj gazda je vrlo neodgovoran

Edited by InvisibleLight

Pun je YT programa za kućno vežbanje bez sprava. Džaba ti što je tih 15 posetilaca iz kraja, dovoljno je da je jedan od njih negde zakačio virus i to vam je to. Znam da nije lako iskulirati ali pokušaj. Ja sam se isto junačio sa svojom teretanom koja je zatvorenog tipa (samo za stanare) i hanuma je već htela da me vezuje lisicama za radijator ali onda je uprava naselja zatvorila teretanu do daljnjeg i sada lepo radim one high-impact programe kod kuće a klinceza me imitira pa je još zabavnije.

Zanimljivo je posmatrati denial kod ljudi koji pokušavaju da im ritam života u vanrednom stanju bude isti kao i u redovnom.

Bolje nemoj Hamlete, vežbaj u kući ili napolju negde gde je manje ljudi. Tih 15 što dolaze u teretanu uopšte nije malo.

5 minutes ago, InvisibleLight said:

Moja skroz zatvorena do daljnjeg, clanarine zamrznute

Zar nije stupila zabrana rada? Teretane su najgore sto rece Djuro.Taj tvoj gazda je vrlo neodgovoran

То није јавна теретана, не може у њу да се уђе са улице и учлани буквално је у кући код човека. Није ни отворена, па не може ни да буде затворена. Не бих ни размишљао да идем да је класична теретана у питању...

hamlete ne fantaziraj.

to što je teretana zatvorenog tipa ne znači da neko od vežbača nije zaražen.

ćuti i vežbaj kod kuće kao i ostali.

1 minute ago, Hamlet Strašni said:

То није јавна теретана, не може у њу да се уђе са улице и учлани буквално је у кући код човека. Није ни отворена, па не може ни да буде затворена. Не бих ни размишљао да идем да је класична теретана у питању...

Ok

Ipak nemoj:) mada znam taj neizdrz u toku prve godine treniranja

Od sutra se zatvaraju studentski domovi

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Pa svejedno, tih 15 VIP gostiju se negde kreću. Sigurno ne ulaze u teretanu pravo iz strogog karantina. Ne možeš da znaš gde su sve bili i da li su nešto pokupili. Dovoljno je i minimalno rasipanje virusa jer ti je imunitet u teretani oslabljen.

1 minute ago, InvisibleLight said:

Ok

Ipak nemoj:) mada znam taj neizdrz u toku prve godine treniranja

Што је најгоре није прва година, пуне три идем тамо, плус сам до пре 10 дана тренирао у просеку 5-6 пута недељно у последњих 6 месеци. Полудећу лепо...

• Author

Neko lepo napisa pre X strana... 3 sprata peske uzbrdo, pa nizbrdo...pa 4, pa 6,  pa cela zgrada... i eto vezbanja. Onda spustis 10 kila krompira do prizemlja, pa do vrha zgrade, pa tako 2-3 puta...eto ga vezbanje...  :D 

1 minute ago, Hamlet Strašni said:

Што је најгоре није прва година, пуне три идем тамо, плус сам до пре 10 дана тренирао у просеку 5-6 пута недељно у последњих 6 месеци. Полудећу лепо...

uradi dnevno 1000 sklekova, 1000 trbusnjaka i bice ti dovoljno ako ti treba adrenalin

@renne hvala!!!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

@Hamlet Strašni

ili još bolje...izađi u dvoriše i sređuj baštu :wicked:

Edited by beta kentauri

kažu penzoši, zašto oni da sede u kući kad se mladi šetaju po gradu :isuse:

- jutros u zemunu policija uhapsila lika koji je prodavao maske, zaplenili su 6000 komada :ph34r:

- udri milicijo :twak: