Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kako se vraćaju kući ti iz Ustaničke?:fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, Apollo Creed said:

to su samo dve radnje, disanje i povratak kući

doduše, tamo ih malo resetuju kad im izbiju 50k iz džepa

1 minute ago, Apollo Creed said:

Ne zna ni on, kaze videce sa pandurima da ga vrate.

Meni samo nije jasno kako nekome ovo tretiraju kao prekrsaj, a nekome krivicno.

ne veruj baš svemu što ti kaže drug

Ne razumem te policajce kojima je sveta dužnost da čuvaju da niko ne izađe. šta, sede kod kontejnera? pa malo zdravog razuma... oh, wait

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

25 minutes ago, mlatko said:

Ne razumem te policajce kojima je sveta dužnost da čuvaju da niko ne izađe. šta, sede kod kontejnera? pa malo zdravog razuma... oh, wait

Da, zdrav razum se uvek ocekuje i zahteva od drugih. Narocito kad treba da nas izvuce iz govana jer smo bili nestasni, buntovni i mladalacki neobavezni.

Da je lik pokazao malo svog zdravog razuma ne bi morao da se oslanja na policijski. Za policajce je odavno jasno koliko ga imaju i koliko im uopste treba.

2 hours ago, Kelt said:

Buca Pavlović, jedan pametan čovek i odličan lekar

+1

41 minutes ago, mlatko said:

Najbolje da je pandur kriv. Uzgred budi rečeno misliš da nema gomila ljudi kojima se progleda kroz prste za tih 10,15min

Edited by theanswer

Sutra Kon izlazi sa idejom da sve seronje pa i on sam rade gostovanja na tvu putem skajpa

Hapšenje ljudi koji izbacuju smeće. Znači li da oni stvarno veruju da virus napada od pet do pet?

ako neko nema ili mu se pokvari cam ili mic moze da preko team viewera da kuca u google translate pa da onaj robot procita saopstenje umesto njih.

Ima li neko da pita kolike su procene umrlih van bolnica u Srbiji? Vidimo da po Italiji, Spaniji, Francuskoj, Belgiji, SAD...puno ljudi umire van bolnica. Tesko mi je poverovati da u Srbiji, gde se testira najmanje ljudi, nema takvih slucajeva.

Jasno je takodje da Srbija nema puno respiratora po priznanju predsednika. Da su sve bile lazi o hiljdama respiratora  i da je to verovatno jedan od razloga manjeg testiranja.

1 minute ago, pasha said:

Ima li neko da pita kolike su procene umrlih van bolnica u Srbiji? Vidimo da po Italiji, Spaniji, Francuskoj, Belgiji, SAD...puno ljudi umire van bolnica. Tesko mi je poverovati da u Srbiji, gde se testira najmanje ljudi, nema takvih slucajeva.

Jasno je takodje da Srbija nema puno respiratora po priznanju predsednika. Da su sve bile lazi o hiljdama respiratora  i da je to verovatno jedan od razloga manjeg testiranja.

Sacekaj par dana, mislim da jos uvek nije kriticno stanje 

Sto se tice respiratora, ovaj govnar je lepo to predvideo pre skoro mesec dana

https://twitter.com/popovic_pre

drag/status/1240713722483466240

Ja razumem starije ljude 75-80+ godina koji imaju demenciju pa mora svaki dan da izlazi da ga ne zaborave a tesko se secaju sta je govorio pre 2 nedelje, a to mu je dobar deo glasackog  tela. Ali kako neko mladji, a da nije interesno povezan, moze da glasa za njega pored toliko lazi, to mi nije jasno. Do pre 2-3 nedelje je govorio o hiljdama respiratora koje posedujemo a sada ce on licno da ide po njih jer nisu ovde. Pingovan predsednik.

Edited by pasha

Background Picker
Customize Layout