Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Zet mi je pobedio koronu!

Testiran pozitivno pre petnaestak dana, danas ponovo test i negativan. Imao tad temperaturu 37,5, kolega testiran pozitivno pa su ih sve testirali.

Temperaturu imao bukvalno dva dana, sve vreme bio kuci, sestra i sestricina sa njim, ali su se odvajale u drugu sobu. Njih dve nisu testirali, nikakve simptome nemaju, ali svakako su u izolaciji sve vreme, ja im nosio potrepstine do vrata.

Sada su jos 15 dana u obaveznoj izolaciji.

Olaksanje...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 7. 4. 2020. at 20:17, I*m with the pilots said:

Dobro je ako je tako. Osvrnuh se na ovo sta je Ravaneli pisao, jer kapiram da bi ljudi svugde bili bezobzirni, da nema neko da ih malo podseti na situaciju. Pre neki dan prolazimo u setnji pored zadnjih basta nekih kuca, u jednoj sedi dosta njih, ocito su neki dosli u posetu, i nazdravljaju koroni uz pivo. Bas su mi se zgadili. Inace je generalno okej atmosfera, ovo mi je bas upalo u oko.

ma i ovde imas citav raspon ponasanja, od opreza do budalastina. ja sam donekle i prijatno iznenadjena ponasanjem ljudi u redovima, ovde kod mene, nisam videla mnogo onih koji ne postuju razmak, a jedan broj bez reci napravi odstojanje ako ih opomenes - upravo ovo sto ti kazes. a opet, cula sam i za bahacenje i nemar. 

On 7. 4. 2020. at 19:57, keitel said:

Tako im i treba kad se motaju po šumama subotom ujutru.

:laugh:

EVBPnYnXsAAWufl?format=png&name=medium

Edited by vememah

Buca Pavlović, jedan pametan čovek i odličan lekar

Ko kaze da ne moze da radi parlament u doba korone

aIzIzgG.png

On 7. 4. 2020. at 19:56, lo zingaro said:

Na kraju ce biti vise bolnickog osoblja zarazenog od obicnog naroda, Napredna Srbija.

Nesto se tu mnogo ne uklapa.

On 7. 4. 2020. at 19:57, keitel said:

Tako im i treba kad se motaju po šumama subotom ujutru.

Ma da, u Srbiji su najveci problem dżogeri.

Aka "samoživi ološ", by PPP. ;)

Gresni beogradski i niski penzioneri opet menjaju termin :-(

Drugara uhapsili u 17:10 ispred zgrade, izasao da baci smece.:laugh:

pa što ga nije bacio u 16:50?

Kaze ima bas dosta ljudi u Ustanickoj u prekrsajnom.

On 7. 4. 2020. at 21:36, bejzbolka said:

Kaze ima bas dosta ljudi u Ustanickoj u prekrsajnom.

I svi iz kategorije "jeeeboo te, bas je glupo, sad ce mene da zakaci virus ako izadjem deset minuta kasnije, pa ne moramo se drzati zakona kao pijan plota". Tom arbitrarnom tumacenju pravila smo svi nekako nauceni, svi smo dovoljno pametni da mozemo da savijemo pravilo naoruzani "zdravim razumom". Zato preticemo u krivini preko pune linije jer ovde nema saobracaja u ovo doba dana, znam ja, prosao sam sto puta, svercujemo se u gradskom prevozu, secemo kolima iz trake u traku da bismo se brze zakucali na sledecem semaforu, tocak uz tocak s onima koje smo uredno ispresecali da bismo se ugurali ispred njih, bacamo djubre kad ne treba,.... Krace receno, rizikujemo onde gde ili nema nikakvog profita ili, ako ga ima, ne znaci nam previse. Nikad mi to nece biti jasno.

Edited by harper

...pa kad smo odrastali uz Tihija i Prleta koji idu kroz policijski čas bez ausvajsa.

:fantom:

...nego, jedna stvar mi bode oči.

Danas je u Francuskoj umrlo 1,417 ljudi, a SAD još više, a naši pacifikuju situaciju i pominju skoro popuštanje mera.

Kad je u Italiji umiralo upola manje ljudi, to je bila drama.

tvd2.png.0c7374ac9487b9252ca1de8ea2de2881.png

U čemu je fora? Da li nas spremaju za masovnije umiranje i kod nas ili je narod mnogo počeo da puca, pa su počeli da smiruju...

pa šta ti nije jasno, ljudi su debili

nisu u stanju da povežu više od tri radnje. ako disanje brojimo kao jednu od njih eto objašnjenja

treba da dišeš, u isto vreme da gledaš na sat i imaš pojma o vremenskom toku, da napustiš habitat i odeš da baciš đubre

eto problema

Background Picker
Customize Layout