Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Несторовића још нису обавестили да је Вучић променио сценарио и да се прешло на порицање да су уопште дате изјаве о путовању у Милано и најсмешнијем вирусу. Човек глуми у неком свом филму.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Kaze AV za bgd i nis najvrvtnije karantin od petka do ponedelhka, nema subota pre podne

1 hour ago, Tsai said:

neko dete (oko 6-10 godina po proceni) na spratu iznad nas dozivljava fras neki, urla vristi al ono bez stege, ko u hororu. jezivo se osecam, bice sve vise ovoga.

Gde zivis? Tacno znam i koje dete.

Sedne sam u avion i ode da pakuje respiratore 
:ajde:

Edited by Uskebasi

31 minutes ago, InvisibleLight said:

Kaze AV za bgd i nis najvrvtnije karantin od petka do ponedelhka, nema subota pre podne

Uništila nas je ova subota prepodne:sad:

7 hours ago, desboj said:

Ovo prvi put čujem

41:15

Posteno, Beograd i Nis.

Kad smo kod 2500-3000 testiranja od predsednika. Tri drugara, prilicno bliska "zarazena koronom". Otisli u dom zdravlja (na mesto predvidjeno za to jer imali sve simptome), kazu tamo kao horor filmovi. Pitali ih za simptome, poslali dvoje da slikaju pluca, vratili se nazad. Doktor pogledao, napisao covid. Rekao im da piju paracetamol za temperaturu, vitamine i poslao kuci. Naravno, svi isli posebno ne u grupi i razlicitim danima. Isto. "Testiraju", ko sto Milan tarot precizno izracunava sanse da te zena prevari sa postarom.

iz prve ruke, velika bolnica u Bg, pozitivan jedan član osoblja, ostali čekaju rezultate, isto hirurgija... 

1 minute ago, Kelt said:

iz prve ruke, velika bolnica u Bg, pozitivan jedan član osoblja, ostali čekaju rezultate, isto hirurgija... 

Na kraju ce biti vise bolnickog osoblja zarazenog od obicnog naroda, Napredna Srbija.

Just now, lo zingaro said:

Na kraju ce biti vise bolnickog osoblja zarazenog od obicnog naroda, Napredna Srbija.

Tako im i treba kad se motaju po šumama subotom ujutru.

2 hours ago, zgembo said:

S obzirom da 50% stanovništva od obrazovanja ima u najboljem slučaju osmoljetku, teško da bi to upalilo.

pa i detetu ako lepo objasnis situaciju i pricas mu o tome detaljno i plasticno ono ce shvatiti a ako mu zabranis bez objasnjenja naravno da ce se buniti i ne shvatati zasto je kaznjeno

1 hour ago, Ravanelli said:

Ja kad vidim da se neko ponasa neodgovorno samo se zakasljem u lakat

Nafrakana baba u maksiju koja u redu, bez maske sere u telefon ko provaljena, ekipa od 5 ljudi ispred kofi shopa, lik koji mi se u redu nabije na 10cm.. I to funkcionise besprekorno

Kod mene u Svabiji su u svim marketima obavezna velika kolica (ona za pod ruku su sklonili enivej), tako da covek time hteo-ne-hteo mora da bude na rastojanju od drugih. Mnogo dobra stvar, mozda neko da predlozi nasim Maksijima i Idejama..

Na pijaci kredom iscrtali ili stavili prazne kofe na neka dva metra i ljudi tako stoje u redu i cekaju. Prosto ako se malo ukaze na nesto, bolje funkcionise nego ovako proizvoljno.

10 minutes ago, I*m with the pilots said:

Kod mene u Svabiji su u svim marketima obavezna velika kolica (ona za pod ruku su sklonili enivej), tako da covek time hteo-ne-hteo mora da bude na rastojanju od drugih. Mnogo dobra stvar, mozda neko da predlozi nasim Maksijima i Idejama..

Na pijaci kredom iscrtali ili stavili prazne kofe na neka dva metra i ljudi tako stoje u redu i cekaju. Prosto ako se malo ukaze na nesto, bolje funkcionise nego ovako proizvoljno.

te tacke postoje skoro svuda u marketima i ovde. kolica se isto koriste.

1 minute ago, Aleksija said:

te tacke postoje skoro svuda u marketima i ovde. kolica se isto koriste.

Dobro je ako je tako. Osvrnuh se na ovo sta je Ravaneli pisao, jer kapiram da bi ljudi svugde bili bezobzirni, da nema neko da ih malo podseti na situaciju. Pre neki dan prolazimo u setnji pored zadnjih basta nekih kuca, u jednoj sedi dosta njih, ocito su neki dosli u posetu, i nazdravljaju koroni uz pivo. Bas su mi se zgadili. Inace je generalno okej atmosfera, ovo mi je bas upalo u oko.

Background Picker
Customize Layout