April 7, 20205 yr 3 minutes ago, jms_uk said: Nije samo tu - ja malo pre na putu s posla idem pesice trotoarom, kad biciklista koji ide ulicom pljune... Ma mislio sam generalno. Ova korona mi je prosirila vidike glede mizantropije, do juce sam mrzeo samo ove moje sunarodnike edit: i to, isao u samoposlugu skoro, tip je izrucio takvu slajmaru na pesacki prelaz da sam pobegao sa zebre Edited April 7, 20205 yr by Caligula
April 7, 20205 yr 9 minutes ago, Caligula said: Juce u maksiju, zena i muz, nisu stali sa glasnom pricom (bez maski naravno) dok su utovarivali kolica kod povrca. "DAJ KILO OVOGA, DAJ JOS MALO JEEEE, DONESI PET ONOGA" znaci recimo da ako su oni bili zarazeni niko tamo zdrav nije ostao, ukljucujuci i mene. Koji je ljudima kurac, znam jebiga da smo stoka ali majku mu, zar smo i nagon za opstanak sjebali Ja kad vidim da se neko ponasa neodgovorno samo se zakasljem u lakat Nafrakana baba u maksiju koja u redu, bez maske sere u telefon ko provaljena, ekipa od 5 ljudi ispred kofi shopa, lik koji mi se u redu nabije na 10cm.. I to funkcionise besprekorno Edited April 7, 20205 yr by Ravanelli
April 7, 20205 yr Ma nek se nose u kurac u vojsci sam video svasta od ljudi, pa sad. Izasao iz babla jebiga
April 7, 20205 yr 52 minutes ago, Milosh76 said: UPS: Javni sektor kasni s plaćanjima, robni vaučeri umesto 100 EUR Unija poslodavaca Srbije zatražila je da javni sektor na vreme izmiruje obaveze prema privredi i predložila da se umesto 100 evra, građanima podele vaučeri za kupovinu domaće robe. Šta je javni sektor, država, državne firme? Pa ovo je genijalno! Ako im država ne plaća na vreme, znači da podeli vaučere kojima će se dugovanja povećati, umesto da od građana uzmu keš .
April 7, 20205 yr Author Just now, variola said: Šta je javni sektor, država, državne firme? Pa ovo je genijalno! Ako im država ne plaća na vreme, znači da podeli vaučere kojima će se dugovanja povećati, umesto da od građana uzmu keš . Unija poslodavaca je predlozile 2 stvari drzavi, jedna je da javna/drzavna preduzeca placaju svoje obaveze i druga da 100e bude vaucer za kupovinu, a ne kes
April 7, 20205 yr 1 minute ago, variola said: Šta je javni sektor, država, državne firme? Pa ovo je genijalno! Ako im država ne plaća na vreme, znači da podeli vaučere kojima će se dugovanja povećati, umesto da od građana uzmu keš . To svakako nije njihova ideja. Zna se ko je rekao da oni to pozele.
April 7, 20205 yr Ovo za vaucer nije losa ideja jer tako novac sigurno zavrsava u potrosnji, sto je i cela ideja Idealno bi bilo kad bismo svi dobili karticu na npr 100e koje moramo da potrosimo u roku od 2 meseca
April 7, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Unija poslodavaca je predlozile 2 stvari drzavi, jedna je da javna/drzavna preduzeca placaju svoje obaveze i druga da 100e bude vaucer za kupovinu, a ne kes Aha, to sa vaučerima je nevezan predlog za sadašnja kašnjenja. Ali svejedno, opet će čekati državu da naplate te vaučere dok bi od građana dobili real money.
April 7, 20205 yr 40 minutes ago, Milosh76 said: Pukovnik dr Radivoje Anđelković načelnik je Odeljenja za veterinarstvo u Vojsci Srbije, a po otvaranju privremene bolnice on je postavljen na mesto upravnika! Šta je ovde neobično? Pravi čovek na pravom mestu.
April 7, 20205 yr Blast from the past. Koreni ličnog sukoba Kona i Nestorovića, koji je potonji sinoć pominjao u gostovanju u Ćirilici (uz napomenu da se Kon zalagao da mu se oduzme lekarska licenca) Ukratko, baš je što nam je 1 antivakser udarna pesnica struketm u borbi protiv virusa: https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2884003-svadja-poznatih-srpskih-lekara-oko-vakcinacije-pocelo-je-na-fejsbuku-nastavilo-se-na-telegrafu-ko-je-u-pravu Na političkom polu kriznoga štaba imamo osobu sa poremećajem ličnosti i govnarčinu. Pregršt razloga za optimizam.
April 7, 20205 yr 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Šta je ovde neobično? Pravi čovek na pravom mestu. Jašta Mileta samo marvenjak urazumi Edited April 7, 20205 yr by J-♣
April 7, 20205 yr Just now, pt 2.0 said: Blast from the past. Koreni ličnog sukoba Kona i Nestorovića, koji je potonji sinoć pominjao u gostovanju u Ćirilici (uz napomenu da se Kon zalagao da mu se oduzme lekarska licenca) Ukratko, baš je što nam je 1 antivakser udarna pesnica struketm u borbi protiv virusa: https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2884003-svadja-poznatih-srpskih-lekara-oko-vakcinacije-pocelo-je-na-fejsbuku-nastavilo-se-na-telegrafu-ko-je-u-pravu Na političkom polu kriznoga štaba imamo osobu sa poremećajem ličnosti i govnarčinu. Pregršt razloga za optimizam. on je panjkao kona u nekom lajvu? da li je on normalan? dobro, valjda nije...
April 7, 20205 yr 10 minutes ago, Ravanelli said: Ovo za vaucer nije losa ideja jer tako novac sigurno zavrsava u potrosnji, sto je i cela ideja Idealno bi bilo kad bismo svi dobili karticu na npr 100e koje moramo da potrosimo u roku od 2 meseca Te pare će sigurno biti potrošene odmah, sigurno 90% na komunalije i hranu. Ko može i želi da šteka, uradiće to od plate.
April 7, 20205 yr 8 minutes ago, gospa buba said: on je panjkao kona u nekom lajvu? da li je on normalan? dobro, valjda nije... Bubo, to je ono što sam ti sinoć prijavila da gledam. Brnaba je bila ispod svakog nivoa ogavnosti, Kisićka je bila... nju sam snooze-ovala, a Nestorović se razgalio - od ispovesti o ličnom sukobu sa Konom, preko bistrenja 1 ekonomske situacije u nas kad ovo prodje, geopolitike i utvrdjivanja gradiva da je on 1 ostvaren, imućan čovek i vanserijski stručnjak, sa puno radova i knjiga, koji se žrtvovao šaljenjem da gradjani ne bismo još onda popljačkali brašno ko što smo sada. Divan čovek, duśevan. Stalno hoda Beogradom i Obrenovcem ovih dana i rukuje se sa ljudima koji ga svi odreda podržavaju i hvale, samo malo negoduju što još nismo u 24x7 i kad će već jednom to da se uvede, za razliku od hejtera sa tvitera koji su 1 krug dvojke i nemaju vezu sa realnim svetom... :ovde ide red psovki: Edited April 7, 20205 yr by pt 2.0
April 7, 20205 yr https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/92430492_1488681757985170_3581813802137550848_o.png?_nc_cat=100&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=O9klj3ccW0EAX-Nt4iG&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=ece5e6f03ffe35e0eddc2feecb6de6b7&oe=5EB2502A