Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

received_2605497723100824.thumb.jpeg.ddb

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

neko dete (oko 6-10 godina po proceni) na spratu iznad nas dozivljava fras neki, urla vristi al ono bez stege, ko u hororu. jezivo se osecam, bice sve vise ovoga.

glede 30%.

a dobro, bolji nego shto smo se nadali. nije svako sa osnovnom nerazuman, ne bih igrala na to uopshte. uostalom, kao i sve do sad, igramo na ono shto imamo, ne ono shto nemamo.

poshteno govoreci, te mini reklame za koronu, na televizoru sve chuvamo romansirane baaake™ u ropstvu, to je malo hevi marketing, vidi se da teche neki novac, za to dominantno sluzi, jezik je shtur i ne trude se mnogo. da stvarno hoce, to bi moralo drugachije da se radi, ovako ispada da je najvaznije imati mnogo lepu i shto kovrdzaviju animaciju simpatichne korone i ostanite kod kuce i ajzdravo ovo minuta je koshtalo ovoliko. nama treba da nas hrabre i da nam ne seru. ostalo sve umemo sami, poshto smo svakako sami :dry:

Edited by gospa buba

Vec vidim kako ce na kraju vaucere zamijeniti SDO :)

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

33 minutes ago, gospa buba said:

nije meni problem da ne izadjem, ja ne moram nishta shto se tiche mene. ali ako drzava suspenduje mene, onda mora u punom kapacitetu da preuzme sva moja staranja ka spoljashnjem svetu, na istom nivou kvaliteta, jer drugachije nece da valja!

da li drzava moze da odrzava moje stare i bolesne jednako dobro kao ja? tako da budem ful sigurna da nece da useru neshto? :s_w:

ja npr uglavnom nisam videla komshile ove 3 nedelje.

Mozda su napisale kolege kako to izgleda u Italiji, ako nisu onda da ih zamolimo..eto sad i to da citamo, verovatno ima po internetu, prakticne stvari, da se oslonimo na nikoga

23 minutes ago, ivy said:

trebalo bi ozbiljnije da se radi na upoznavanju ljudi o ozbiljnosti virusa,visokoj zaraznosti,smrtnosti,da se plasticno i slikovito predstavi sve to..da ne kazem da se radi na promociji situacije jer koliko posto Srbije nema internet ili ne pretazuje sam ili se oslanja samo na tv kao osnovno sredstvo informisanja a to dovodi do potpune neozbiljnosti i prostog neshvatanja ozbiljnosti situacije...mislim obavestavanje i obrazovanje pre zabrana...

Popusta stisak svuda de nema dodira sa virusom, cini mi se da dosta polazu na izolaciju, ne znam podatke al deluje da je velik broj ljudi zatvoren po raznim osnovama, predjes granicu cao zdravo dve nedelje.Dosli smo do toga da ne zelimo vise da imamo ovaj problem, tv je previse opusten, preko interneta se na pravi nacin informise tacno onoliko koliko nas je registrovano ovde, manje vise, ima jos po neki koristan izvor informacija, isto neki forumi...drustvene mreze - nisam siguran sta rade

Na sve dodas ove ne znam kako da ih nazovem, oni moraju da se bave upravljanjem i kada se ovo zavrsi, pa se tako i ponasaju

• Author

Pukovnik dr Radivoje Anđelković načelnik je Odeljenja za veterinarstvo u Vojsci Srbije, a po otvaranju privremene bolnice on je postavljen na mesto upravnika!

1 hour ago, villiem said:

jel izlazi jedna osoba po porodici ?

Kod mene je tako vec nedeljama. Kod nekih drugih, koji su pametni, nije.

Izasao onomad sa detetom (njoj prvi put u 20 dana) sve bezeci od ljudi, sirokim ulicama do keja, da se jadna malo izduva i vidi shirinu. Kad tamo, porodice, prijatelji, minglovanje. Sve najnormalnije. Danas bacim pogled kroz prozor na ulicu, isto ljudi u parovima, nogu pred nogu, mnogi bez maske.

Sam ja budala sa zenom i detetom, dokle misle ti "pametni" da ovo oduglovlace?

Na stranu ove preterane mere, preterane su zbog zakasnelosti. Slivalo se sa aerodroma tusta i tma ljudi, laser u chelo i cepaj dalje asimptomaticni, boli te tjoshe. Nedeljama pre opasuljavanja naprednjaka i odustajanja od izbora, pustili su u Srbiju sve sto je htelo da dodje iz Kine i Italije. Sada zatvorio penzionere kao pse po stanovima.

Da sam gluplji, mislio bih da ce mu se to osvetiti.

54 minutes ago, lo zingaro said:

Samo jedno moze u prodavnicu ili apoteku. Ako te zaustave zajedno sa zenom u autu kazna I krivicna prijava.

vidjao sam parove koji su stajali u redu odvojeni praveci se da se ne poznaju pa onda unutra tiho ubacuju stvari u ista kolica.

Talijanski otpisani 2.0.

Meni je to piš živi. Kod mene u kraju u samiški, video sam ljude koje poznajem, i znam da su muž i žena, i oni se prave mutavi kao ne poznaju se, a oboje planinare po samiški. Čak i imaju odvojene torbe, i izlaze odvojeno iz samiške. Ozbiljno shvatili.:laugh: Prle i Tihi.

E, a ovo oko posećivanja komšija: juče je baš ispod moje kade počela da curi cev odliva, pa je prošlo čak na zid od hodnika zgrade. Onda se tamo okupilo više komšija, svi da gledaju na najdalje 5cm jedan od drugoga:D Onda su jutros došli kod mene majstori da tamo razbijaju pločice i burgijaju ispod kade, njih trojica, niko nema masku, opet svi na 10 cm jedan od drugoga, psuju, proklinju(ono čuveno pa ko vam je ovo radio!) Cirkus........Social distancing na delu.

1 hour ago, lo zingaro said:

Samo jedno moze u prodavnicu ili apoteku. Ako te zaustave zajedno sa zenom u autu kazna I krivicna prijava.

vidjao sam parove koji su stajali u redu odvojeni praveci se da se ne poznaju pa onda unutra tiho ubacuju stvari u ista kolica.

Talijanski otpisani 2.0.

Juce u maksiju, zena i muz, nisu stali sa glasnom pricom (bez maski naravno) dok su utovarivali kolica kod povrca. "DAJ KILO OVOGA, DAJ JOS MALO JEEEE, DONESI PET ONOGA" znaci recimo da ako su oni bili zarazeni niko tamo zdrav nije ostao, ukljucujuci i mene.

Koji je ljudima kurac, znam jebiga da smo stoka ali majku mu, zar smo i nagon za opstanak sjebali

Edited by Caligula

pohapsiti vas. treskove. kaliguline ne.

Edited by gospa buba

+1 :fantom:

1 minute ago, mraki said:

To je iz 2011. Pola njih se u medjuvremenu učlanilo u SNS i završilo fakultet.

Tu je i onih 50% sa srednjom, pretpostavljam da su najbolji rasadnik SNS kadrova na lokalu trogodišnji smerovi, kao i privatni fakulteti gde se "obrazuje" lovatorni bašibozuk.

Background Picker
Customize Layout