Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

7 minutes ago, renne said:
11 minutes ago, dare... said:
@Nesh: Ako ga ne testiraš na virus, ili kasnije na prisustvo antitela odgovor je nikako.
A što se tiče zaraznosti, odgovor je u onoj ranijoj priči vezanoj za školu, da su deca manji rezervoari i samim tim manje zarazni...

Pa de si dare...

Na poslu uglavnom... Ali ne smem da seruckam ni ovde ni na FB-u jer u firmi loše gledaju na to... Pa se grizem za jezik.  (lajave sam prirode ;) )

Edited by dare...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 minutes ago, dare... said:

Na poslu uglavnom... Ali ne smem da seruckam ni ovde ni na FB-u jer u firmi loše gledaju na to... Pa se grizem za jezik. 

Dobrodošao nazad :)

Ajde na FB, ali odkud znaju šta ovde pišeš, odnosno ko piše? 

Edited by mraki

1 hour ago, nick1986 said:

Pa zaposleni su odlazili kucama. Totalni karantin verovatno podeazumeva da niko ne ulazi i izlazi.

Da li je to izvodljivo? U domovima rade mlađe žene, sve imaju porodice, da li je za očekivati da se zatvore na dva meseca?

U domu gde je moja nana, sestre sada ulaze na 2 nedelje, tu spavaju i rade, onda smena -idu kući na 2 nedelje...

Skoro da mu se isto hvata, jedino što je njima lakše da organizuju odlazak/dolazak zaposlenima, ne moraju da se cimaju svaki dan.

7 minutes ago, Arkadija said:

Kako nemamo laboranata?

+1

Nisu ljudi problem, problem su oprema i repromaterijal (reagensi), uvećan za činjenicu da testovi stižu 1000 odavde, 500 odande, različiti proizvođači, različita hemija i postupak...

Moja gospođa kaže da bi svi iz njenog laba (svi su molekularci/biolozi/embriolozi) mogli da rade PCR testove u roku od 24h, samo da ih neko pozove i da im opremu i reagense.

Ja cu sve da počnem da pišem na ovoj temi, i što treba i što ne treba.
Psihoza je sve preplavila, niko više ne lurkuje forumom [emoji24]

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

47 minutes ago, dùda said:

ako je istina da ne šalju opremu u Šabac, pa to je za vešala

to treba udariti na sva zvona

a taj savetnik ministra ? on je iz Šapca ?

Da.

9 minutes ago, mraki said:

Dobrodosao nazad :)

Ajde na FB... ali odkud znaju šta ovde pišeš? 

Zato što sam lajavi krelac...  I izlajem se o informacijama koje saznam u firmi.

Edited by dare...

• Author

Evo ga Kon uzivo na NovojS propagira zatvaranje BG

Evo sa terase prekoputa skupile se komšije, njih desetak veselje zezanje...
Ne vredi stres je veliki...

... Shiit has hit the fan...

Što se mog predloga tiče, on je poptuno jasan - 24 sata u narednih osam do 10 dana apsolutne zabrane kontakata. Ako mora onda i kretanja, ali kontakata da - rekao je Kon odgovarajući na pitanja novinara na press konferenciji

Kakva je razlika izmedju zabrane kontakata i zabrane kretanja? Postoji li uopste?

1 minute ago, pantelia said:

Kakva je razlika izmedju zabrane kontakata i zabrane kretanja? Postoji li uopste?

U Italiji je zabranjeno posecivanje komsija u istoj zgradi.

Zatvaraj BG,dosta je bilo njihovog bahacenja,ispastaju drugi gradovi zbog japievaca iz Rajiceve itd.

Zatvaraj.

E da iša sam to doma za stare, da ostavim šta treba... Kad ono tri vojnika ispred...
Jebatga šta će vojska ispred staračkog doma?

... Shiit has hit the fan...

S obzirom da kod nas sve ide restriktivnije, neće ni ukućani smeti jedni druge da posećuju.

1 minute ago, lo zingaro said:

U Italiji je zabranjeno posecivanje komsija u istoj zgradi.

To jasno, ali sta je sa prodavnicama, apotekama, kolima... Nedefinisano skroz.

Background Picker
Customize Layout