Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Taman su trgovci lepo rasprodali zalihe mesa kojem je istekao iil gotovo istekao rok trajanja :D

šta će ti penzosi na ulici, stvarno mi nisu jasni

što se ne primire par dana :wacko:

ed.

@renne, kako izgleda saobraćaj ?

Edited by dùda

3 minutes ago, dùda said:

Verujem da je logika da se sad ponabavlja sveee i onda pozatvara u stanove/kuće.

Nadam se da će bar to ludilo sa nestašicom i grabljenjem robe proći za par dana.

Edited by mraki

Komsa mi je neki shef logistike u maxiju

Kaze ima svega, ne mogu da izbace sve do prodavnica tempom kojim se kupuje

Jedimo ce biti uzi asortiman

Ja juce bio na nbg pijaci i uzeo dva pileta

Edited by Ravanelli

6 minutes ago, dùda said:

ed.

@renne, kako izgleda saobraćaj ?

nema saobraćaja skoro uopšte, ja prošetao trougao studenjak, fontana, stari merkator

Sad su mi bili likovi iz EDB da gledaju nešto oko brojila. Nikakve maske nikakve rukavice, nismo se rukovali doduše...

Teretana u koju idem je zatvorenog tipa - čovek je drži u svojoj kući i dolazi u nju petnaestak ljudi iz kraja. Ja ne idem zbog povrede i prehlade, ali bih realno mogao da krenem sada. Kaže mi trener/ vlasnik da mu normalno dolaze ljudi. Pri tome jr bukvalno 50 metara od moje kuće. Čas bih krenuo, čas ne bih. Potpuno me kida to...

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Sad su mi bili likovi iz EDB da gledaju nešto oko brojila. Nikakve maske nikakve rukavice, nismo se rukovali doduše...

Teretana u koju idem je zatvorenog tipa - čovek je drži u svojoj kući i dolazi u nju petnaestak ljudi iz kraja. Ja ne idem zbog povrede i prehlade, ali bih realno mogao da krenem sada. Kaže mi trener/ vlasnik da mu normalno dolaze ljudi. Pri tome jr bukvalno 50 metara od moje kuće. Čas bih krenuo, čas ne bih. Potpuno me kida to...

pa hamlete, ne znam, ali kontam da ljudi kada rade, jače dišu, izbacuju svašta :ph34r:

ja juče šetala zvezdarskom šumom i pored mene protrčao neki ludak, diše glasno kao konj, ja se na brzinu malo sklonila, koliko sam mogla, ali sad me frka, znam, paničim bzvv ali jbg

18 minutes ago, dùda said:

kako izgleda saobraćaj ?

ovo je screenshot od jutros u 8:00. tada je obično većina ulica u crvenom.

VrxCYmC.jpg

Edited by Svarog

9 minutes ago, Hamlet Strašni said:

nemoj, pls, teretanu je jako tesko drzati sterilnom.

Edited by Djuro

Setala kera, ljudi 65* ako ne 1/2 sigurno vise od 1/3

1 hour ago, Svarog said:

menjam mišljenje... ovo je katastrofa.

ovo neće decu da okupira ni na 5 minuta.

evo ga kolegin mali, javlja se :wub:

xso4qlS.jpg

😄😄❤❤❤❤❤

Hamlete, aj d pitaj tog svog instruktora da ti da neki program "za po kući".
Teretane su pakao za infekcije, ne mogu da se izbore ni sportski klubovi sa milionima evra...

... Shiit has hit the fan...

Just now, maharaja said:

zdravije je da izađu malo da prošetaju

Pa jeste znam.

Ali vidiš da su ludaci zabranili.

Just now, Frank Pembleton said:

Hamlete, aj d pitaj tog svog instruktora da ti da neki program "za po kući".
Teretane su pakao za infekcije, ne mogu da se izbore ni sportski klubovi sa milionima evra...

... Shiit has hit the fan...

Moj instruktor je hard kor dizač tegova. Bukvalno ih 50 godina diže, atletski trener za bacače razne. Nema on programe za po kući. :)

1 hour ago, Zabalujev said:

Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. :rolleyes:

:heart: