Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

I sad ide logicno pitanje "da li se testirao preCednik, premijerka, ministri?"....

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

14 minutes ago, InvisibleLight said:

Jbt 39 godina

Druga žrtva u kraju (komšiluku), tuga ... :sad:

Sve dok se procenat testiranih pozitivnih u odnosu na broj testiranih drži iznad 20% znači da je jako velika cirkulacija u opštoj populaciji. Tako da.. potrajaće ovo...

Edited by Kelt

2 minutes ago, Kelt said:

Sve dok se procenat testiranih drži iznad 20% znači da je jako velika cirkulacija u opštoj populaciji. Tako da.. potrajaće ovo...

A kon rece da je ovo vrhunac, maximum, koji ce trajati jos 10ak dana

Sto mi delyje neverovatno optimisticno

Edited by InvisibleLight

Sad će o ovih deset dana da pričaju mesec daba, kao što su do sada pričali za dve nedelje.... slepci

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

1 minute ago, InvisibleLight said:

pričaju priču da se ne uznemire porodiljeTM

1 minute ago, InvisibleLight said:

A jbmu pa valjda i ove sve mere treba da daju neke rezultate.

Just now, dùda said:

A jbmu pa valjda i ove sve mere treba da daju neke rezultate.

Mislis da ce kriva od 18.aprila krenuti na dole? 

Meni je procenat pozitivnih u odnosu na testirane cak nizak, ako je uslov za testiranje potvrdjen kontakt i razvijeni simptomi.

Tako da 20+% u toj soluciji kada ne testiraju siroko vec samo one sa simptomima ne izgleda alarmantno.

Edited by nick1986

• Author

Ni novinar ni Kon ne razlikuju privatne domove za stare od privatnih kllinika :isuse:  i naravno da nije odgovorio na pitanje

Edited by Milosh76

3 minutes ago, Milosh76 said:

Ni novinar ni Kon ne razlikuju privatne domove za stare od privatnih kllinika :isuse:  i naravno da nije odgovorio na pitanje

Konara sve vise i otvorenije se pretvara u ove kolege/saborce za koje se manje vise od starta znalo da su pronaprednjacki nastrojeni...izbegava direktan odgovor ako steti vlasti, ulepsava stanje na terenu ili u najboljem slucaju precuti nesto negativno cega je vise no svestan

Edited by 1n54jd3r

• Author

Inace Kon ce biti gost na NovojS u emisiji Medju nama, od 17h

3 minutes ago, spina said:

Sad će o ovih deset dana da pričaju mesec daba, kao što su do sada pričali za dve nedelje.... slepci

Tjah, valjda se već nekoliko dana disciplinovano ponašamo, ostalo još desetak dana do dve nedelje da se vide neki efekti (nadajmo se pozitivni).

Valjda su se do sada opametili u bolnicama i naučili kako da se organizuju a da im random pacijent (koji možda ni ne zna da je zaražen) zarazi ili pošalje u izolaciju desetine sestara i lekara.

Vidim da je potignut konsenzus novinarske i medicinske struke da je Ana Lalić prenela lažnu vest. Niko od ovih debilnih novinara se nije setio da pita konkretno DKT da li ona nedvosmisleno zna da su u onaj petak i subotu o kojima je Lalić pisala svi u KCV imali adekvatnu zaštitnu opremu. Dakle, ne sada, ne kada je dolazio famozni Rojters nego baš 27. i 28. marta. A ima tu i novinara Krika i Birna i Insajdera... niko. Jbt, oni pitaju za beskućnike. Šta očekuju da će im odgovoriti? 

10 dana od sad je Uskrs, a šta će kad gomila BGđana zapali za Uskrs u svoje zavičaje? Pa malo posle toga, opet produženi vikend za 1. maj.

Potrajaće izgleda ovo, nažalost.

Edited by zgembo

Background Picker
Customize Layout