April 7, 20205 yr 10 minutes ago, InvisibleLight said: Nemam reci koliko je to jezivo i kako se drzava i 'investitori' ophode prema jadnim ljydima S druge strane ne libe se da im daju masovne otkaze https://mitrovica.info/rumski-hacinson-masovno-deli-otkaze/ Sve ono od cega vlast i njeni tajkuni ocekuju profit mora i da radi i da se gradi, nece valjda Vucici, Brnabici, Stefanovici i druge mafijaske porodice u Srbiji zbog tamo nekih ljudskih zivota da gube kintu. Uzgred, nemam obicaj da previse gledam ove tupsone iz vlasti da bih ocuvao mentalno zdravlje ali sinoc sam malo zakacio Anu Brnabic u njenom prirodnom ambijentu, na Happy-ju. Verzija Parova sa Milomirom u studiju + Darija i Nestor kao dekoracija. Ta zena je besramna. Besramna. Treba znati biti onoliko besraman, za taj nivo pored stalnog treninga je potreban i vrhunski talenat. Moram da priznam da sam u jednom trenutku poceo da ocekujem da se od tolike besramnosti tlo pod njom otvori i ona sa sve stolicom propadne ravno do osmog kruga pakla ali Dante ocigledno ne stanuje ovde u Srbiji. Kako ljudi odrastu u nesto takvo kao sto je Ana Brnabic, u bice koje je potpuno operisano od sramote? Nikad mi to nece biti jasno.
April 7, 20205 yr 2 hours ago, pasha said: Ova Jura je najveca sramota od fabrike i trebalo je odavno da bude zatvorena. Ovo nema ni u onim kineskim fabrikama gde sastavljaju ajfone.
April 7, 20205 yr https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=07&nav_category=12&nav_id=1673271 Još jedan darvinista.
April 7, 20205 yr 7 minutes ago, harper said: Uzgred, nemam obicaj da previse gledam ove tupsone iz vlasti da bih ocuvao mentalno zdravlje ali sinoc sam malo zakacio Anu Brnabic u njenom prirodnom ambijentu, na Happy-ju. Verzija Parova sa Milomirom u studiju + Darija i Nestor kao dekoracija. Ta zena je besramna. Besramna. Treba znati biti onoliko besraman, za taj nivo pored stalnog treninga je potreban i vrhunski talenat. Moram da priznam da sam u jednom trenutku poceo da ocekujem da se od tolike besramnosti tlo pod njom otvori i ona sa sve stolicom propadne ravno do osmog kruga pakla ali Dante ocigledno ne stanuje ovde u Srbiji. Kako ljudi odrastu u nesto takvo kao sto je Ana Brnabic, u bice koje je potpuno operisano od sramote? Nikad mi to nece biti jasno. Sve stoji, od reči do reči. Ništa odvratnije nisam video i čuo ... užas. Edited April 7, 20205 yr by kurjak
April 7, 20205 yr https://www.021.rs/story/Info/Srbija/239418/Lekar-iz-Varvarina-preminuo-od-virusa-korona.html ukupno troje preminulih u Varvarinu na 13 slučajeva gradićTM sa 2133 stanovnika
April 7, 20205 yr 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=07&nav_category=12&nav_id=1673271 Još jedan darvinista. Jbt 39 godina
April 7, 20205 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Sad govedo iz Kurira opet povlaci po blatu portal NovaS i Anu Lalic Mobilizacija tabloida i rastrcavanje predstavnika vlasti po njihovim medijima, a obe stvari su vrlo primetne u poslednjih par dana, govori nam, na zalost, da smo u jako losoj situaciji. Sta naprdnjak radi kad je u govnima? Menja teze, krije sustinu, iznalazi razne neprijatelje koje priprema za ulogu zrtvenog jarca, laze kao pseto, migolji se i izvlaci iz govana kako zna i ume. Iz faze borbe protiv virusa lagano prelazimo u "objasnjavanje" poraza koriscenjem poznatih naprdnjackih metoda.
April 7, 20205 yr onaj dan kad je bilo 305 novih reče Brnaba na pisti u Batajnici "još 2 ovakva dana sa više od 300 i sistem se raspada" od tada su prošla 4 dana i u 3 dana smo imali 284, 292, 247 ni jednom nismo probili 300, to sigurno znači da je sistem takoreći netaknut
April 7, 20205 yr 6 minutes ago, harper said: Mobilizacija tabloida i rastrcavanje predstavnika vlasti po njihovim medijima, a obe stvari su vrlo primetne u poslednjih par dana, govori nam, na zalost, da smo u jako losoj situaciji. Sta naprdnjak radi kad je u govnima? Menja teze, krije sustinu, iznalazi razne neprijatelje koje priprema za ulogu zrtvenog jarca, laze kao pseto, migolji se i izvlaci iz govana kako zna i ume. Iz faze borbe protiv virusa lagano prelazimo u "objasnjavanje" poraza koriscenjem poznatih naprdnjackih metoda. Zasto ulepsavas sa "naprednjak" kada za takve odavno postoji termin - bitanga.
April 7, 20205 yr 3 minutes ago, Friend said: Zasto ulepsavas sa "naprednjak" kada za takve odavno postoji termin - bitanga. Koliko se secam jos nijednom nisam napisao rec "naprednjak". Ima mi tu previse samoglasnika.