Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

isti kao i do sada, 25% pozitivnih. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

10 minutes ago, InvisibleLight said:

Nemam reci koliko je to jezivo i kako se drzava i 'investitori' ophode prema jadnim ljydima

S druge strane ne libe se da im daju masovne otkaze

https://mitrovica.info/rumski-hacinson-masovno-deli-otkaze/

Sve ono od cega vlast i njeni tajkuni ocekuju profit mora i da radi i da se gradi, nece valjda Vucici, Brnabici, Stefanovici i druge mafijaske porodice u Srbiji zbog tamo nekih ljudskih zivota da gube kintu.

Uzgred, nemam obicaj da previse gledam ove tupsone iz vlasti da bih ocuvao mentalno zdravlje ali sinoc sam malo zakacio Anu Brnabic u njenom prirodnom ambijentu, na Happy-ju. Verzija Parova sa Milomirom u studiju + Darija i Nestor kao dekoracija. Ta zena je besramna. Besramna. Treba znati biti onoliko besraman, za taj nivo pored stalnog treninga je potreban i vrhunski talenat. Moram da priznam da sam u jednom trenutku poceo da ocekujem da se od tolike besramnosti tlo pod njom otvori i ona sa sve stolicom propadne ravno do osmog kruga pakla ali Dante ocigledno ne stanuje ovde u Srbiji.

Kako ljudi odrastu u nesto takvo kao sto je Ana Brnabic, u bice koje je potpuno operisano od sramote? Nikad mi to nece biti jasno.

2 hours ago, pasha said:

Ova Jura je najveca sramota od fabrike i trebalo je odavno da bude zatvorena. Ovo nema ni u onim kineskim fabrikama gde sastavljaju ajfone.

• Author

Sad govedo iz Kurira opet povlaci po blatu portal NovaS i Anu Lalic

ko je ova govnarka što sad postavlja pitanje, ne čuh?

Kurir

Zapamtiti bagru :ph34r:

gad

7 minutes ago, harper said:

Uzgred, nemam obicaj da previse gledam ove tupsone iz vlasti da bih ocuvao mentalno zdravlje ali sinoc sam malo zakacio Anu Brnabic u njenom prirodnom ambijentu, na Happy-ju. Verzija Parova sa Milomirom u studiju + Darija i Nestor kao dekoracija. Ta zena je besramna. Besramna. Treba znati biti onoliko besraman, za taj nivo pored stalnog treninga je potreban i vrhunski talenat. Moram da priznam da sam u jednom trenutku poceo da ocekujem da se od tolike besramnosti tlo pod njom otvori i ona sa sve stolicom propadne ravno do osmog kruga pakla ali Dante ocigledno ne stanuje ovde u Srbiji.

Kako ljudi odrastu u nesto takvo kao sto je Ana Brnabic, u bice koje je potpuno operisano od sramote? Nikad mi to nece biti jasno.

Sve stoji, od reči do reči.

Ništa odvratnije nisam video i čuo ... užas.

Edited by kurjak

1 minute ago, Milosh76 said:

Sad govedo iz Kurira opet povlaci po blatu portal NovaS i Anu Lalic

Mobilizacija tabloida i rastrcavanje predstavnika vlasti po njihovim medijima, a obe stvari su vrlo primetne u poslednjih par dana, govori nam, na zalost, da smo u jako losoj situaciji. Sta naprdnjak radi kad je u govnima? Menja teze, krije sustinu, iznalazi razne neprijatelje koje priprema za ulogu zrtvenog jarca, laze kao pseto, migolji se i izvlaci iz govana kako zna i ume. Iz faze borbe protiv virusa lagano prelazimo u "objasnjavanje" poraza koriscenjem poznatih naprdnjackih metoda.

onaj dan kad je bilo 305 novih reče Brnaba na pisti u Batajnici "još 2 ovakva dana sa više od 300 i sistem se raspada"

od tada su prošla 4 dana i u 3 dana smo imali 284, 292, 247

ni jednom nismo probili 300, to sigurno znači da je sistem takoreći netaknut :ph34r:

6 minutes ago, harper said:

Mobilizacija tabloida i rastrcavanje predstavnika vlasti po njihovim medijima, a obe stvari su vrlo primetne u poslednjih par dana, govori nam, na zalost, da smo u jako losoj situaciji. Sta naprdnjak radi kad je u govnima? Menja teze, krije sustinu, iznalazi razne neprijatelje koje priprema za ulogu zrtvenog jarca, laze kao pseto, migolji se i izvlaci iz govana kako zna i ume. Iz faze borbe protiv virusa lagano prelazimo u "objasnjavanje" poraza koriscenjem poznatih naprdnjackih metoda.

Zasto ulepsavas sa "naprednjak" kada za takve odavno postoji termin -  bitanga.

3 minutes ago, Friend said:

Zasto ulepsavas sa "naprednjak" kada za takve odavno postoji termin -  bitanga.

Koliko se secam jos nijednom nisam napisao rec "naprednjak". Ima mi tu previse samoglasnika.:D

Background Picker
Customize Layout