April 6, 20205 yr 24 minutes ago, pt 2.0 said: Onda da ti ne postujem požar pored Černobila od juče... ne moraš
April 6, 20205 yr 16 minutes ago, chandra said: Posete su bile zabranjene. Ali iz vise izvora sam cuo da je bilo zabranjeno svima u porodilistu da nose rukavice i maske - po naredjenju direktora Mikovica. O njemu sam se tek naslusao. Zemljo, otvori se. mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce. kakva opravdanja su imali, osim ako nisu imali opremu. shto isto moze da se izgovori rechima koje ljudi razumeju. i da se vidi shta ce se i kako. na kraju ce biti da su te podguzne muve sve pogubile i ono malo pameti usled prekida komandnog lanca ka domacinu ne mogu da smislim opravdanje. Edited April 6, 20205 yr by gospa buba
April 6, 20205 yr samo da se ne zagubi, kolko je koštala fontana?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 6, 20205 yr Naradjenje je bilo takvo da se ne bi time uznemiravale porodiljechuj da se ne uznemire porodilje, pa tamo je sve shto ti se redovno desi jedan niz uznemiravanja [emoji38]ol:sent from bubamoto
April 6, 20205 yr 45 minutes ago, Glass Joe said: Naradjenje je bilo takvo da se ne bi time uznemiravale porodilje
April 7, 20205 yr 3 hours ago, gospa buba said: mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce. kakva opravdanja su imali, osim ako nisu imali opremu. shto isto moze da se izgovori rechima koje ljudi razumeju. i da se vidi shta ce se i kako. na kraju ce biti da su te podguzne muve sve pogubile i ono malo pameti usled prekida komandnog lanca ka domacinu ne mogu da smislim opravdanje. Dosadan sam, no ovo govno MORA da popije krivičnu ako je i samo delić ovoga tačan.
April 7, 20205 yr Nisam znao da je mutavi Pocuta avanzvao ministarstvo i konrada pride. qq i lele ako mu se partijski drug Mica Kaplar javi sa "Popricaces, Pocuta, popricaces"... https://www.vamedia.info/2020/04/jeremic-drugi-drzavni-sekretar-u-ministarstvu-ekologije-pozitivan-na-korona-virus/
April 7, 20205 yr Tiodorović od sada pravi društvo Nestoroviću na Deponiji tj. sve njihove izlučevine biće prebacivane tamo. I molim vas nemojte koristiti Kurir kao izvor za bilo šta.
April 7, 20205 yr 9 hours ago, gospa buba said: mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce. +1 Vjerovatniji je scenario da je doktore bolila zadnjica.
April 7, 20205 yr 5 hours ago, Dankan Ajdaho said: Dosadan sam, no ovo govno MORA da popije krivičnu ako je i samo delić ovoga tačan. Za sada, on, onda Nestorović za "šalu" oko odlaska u Milano, Bojić što je kasno primetio šta mu se dešava u firmi i onaj som direktor Bolnice u Ćupriju. Starešina odgovorna za inficiranje čitave jedinice Prve brigade Vojske Srbije je za vojni sud. Sve je posledica teškog dupeuvlakavštva i neodgovornosti.
April 7, 20205 yr pa prva izjava Bojića o svemu što se dogodilo je već pranje i to varikinom govori o zaraženim pacijentima (i to u množini) i pri tom uopšte ne dovodi u pitanje da su pacijenti doneli virus u bolnicu a onda Kon pokušava malo pametnijetm da objasni, pa kao logičnije je da su pacijenti doneli virus, jer oni su prvi dobili temperaturu pa logično da su se ljudi sveže operisani razboleli u roku od odmah gamad, sve redom
April 7, 20205 yr dzaba se nadamo. ovi pobrojani ce kad sve prodje da avanzuju a ako nesto i fasuju, to ce najverovatnije biti ordenje.
April 7, 20205 yr 53 minutes ago, Paul Gompitz said: +1 Vjerovatniji je scenario da je doktore bolila zadnjica. Apsolutno nije verovatniji pošto je više izvora to potvrdilo.
April 7, 20205 yr Kad covek deluje kao pokvareni nabedjeni govnar, to je uglavnom zato sto jeste pokvareni nabedjeni govnar. Zao mi je sto oboleli pate i umiru..ali bih voleo da mogu da sa osmehom gledam bagru kako tone u svojoj nesposbnosti i neznanju. Jebote, u sta god prst da zabodes, nailazis na trulez.