Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

24 minutes ago, pt 2.0 said:

Onda da ti ne postujem požar pored Černobila od juče...

ne moraš :lol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

16 minutes ago, chandra said:

Posete su bile zabranjene. Ali iz vise izvora sam cuo da je bilo zabranjeno svima u porodilistu da nose rukavice i maske - po naredjenju direktora Mikovica. O njemu sam se tek naslusao. Zemljo, otvori se.

mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce. kakva opravdanja su imali, osim ako nisu imali opremu. shto isto moze da se izgovori rechima koje ljudi razumeju. i da se vidi shta ce se i kako. na kraju ce biti da su te podguzne muve sve pogubile i ono malo pameti usled prekida komandnog lanca ka domacinu :isuse:

ne mogu da smislim opravdanje.

Edited by gospa buba

Naradjenje je bilo takvo da se ne bi time uznemiravale porodilje

p8A8pJZ.jpg
samo da se ne zagubi, kolko je koštala fontana?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

chuj da se ne uznemire porodilje, pa tamo je sve shto ti se redovno desi jedan niz uznemiravanja [emoji38]ol:

sent from bubamoto

45 minutes ago, Glass Joe said:

media.gif

3 hours ago, gospa buba said:

mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce. kakva opravdanja su imali, osim ako nisu imali opremu. shto isto moze da se izgovori rechima koje ljudi razumeju. i da se vidi shta ce se i kako. na kraju ce biti da su te podguzne muve sve pogubile i ono malo pameti usled prekida komandnog lanca ka domacinu :isuse:

ne mogu da smislim opravdanje.

Dosadan sam, no ovo govno MORA da popije krivičnu ako je i samo delić ovoga tačan.

Tiodorović od sada pravi društvo Nestoroviću na Deponiji tj. sve njihove izlučevine biće prebacivane tamo.

I molim vas nemojte koristiti Kurir kao izvor za bilo šta.

9 hours ago, gospa buba said:

mislim on je chovek bio kreten po vishe parametara, ali ovo mi je skoro nemoguce.

+1

Vjerovatniji je scenario da je doktore bolila zadnjica.

5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Dosadan sam, no ovo govno MORA da popije krivičnu ako je i samo delić ovoga tačan.

Za sada, on, onda Nestorović za "šalu" oko odlaska u Milano, Bojić što je kasno primetio šta mu se dešava u firmi i onaj som direktor Bolnice u Ćupriju. 

Starešina odgovorna za inficiranje čitave jedinice Prve brigade Vojske Srbije je za vojni sud.

Sve je posledica teškog dupeuvlakavštva i neodgovornosti.

pa prva izjava Bojića o svemu što se dogodilo je već pranje i to varikinom

govori o zaraženim pacijentima (i to u množini) i pri tom uopšte ne dovodi u pitanje da su pacijenti doneli virus u bolnicu

a onda Kon pokušava malo pametnijetm da objasni, pa kao logičnije je da su pacijenti doneli virus, jer oni su prvi dobili temperaturu :frust:

pa logično da su se ljudi sveže operisani razboleli u roku od odmah

gamad, sve redom

dzaba se nadamo. ovi pobrojani ce kad sve prodje da avanzuju a ako nesto i fasuju, to ce najverovatnije biti ordenje. 

53 minutes ago, Paul Gompitz said:

+1

Vjerovatniji je scenario da je doktore bolila zadnjica.

Apsolutno nije verovatniji pošto je više izvora to potvrdilo.

Kad covek deluje kao pokvareni nabedjeni govnar, to je uglavnom zato sto jeste pokvareni nabedjeni govnar. 

Zao mi je sto oboleli pate i umiru..ali bih voleo da mogu  da sa osmehom gledam bagru kako tone u svojoj nesposbnosti i neznanju.

Jebote, u sta god prst da zabodes, nailazis na trulez.

Background Picker
Customize Layout