Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

46 minutes ago, Apollo Creed said:

Фотографија корисника Горан Весић

Kako odlicno drze odstojanje oni iza njega, jedan drugom se za ledja zalepili...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Corona krenula po radnom narodu u medijima...
Biće veselo!

... Shiit has hit the fan...

Que?

Neko od novinara je zaražen?

Jbg kad ste izlozeni

1 hour ago, Nesh said:

Pitam se koliko je tesko reci koliko ima zarazenih, koliko su na lecenju, koliko u kucnoj izolaciji, a koliko je izleceno. a za nas sporije i precizirati da li su medicinski radnici u ovih 90 ili nisu...itd, itd...

Ja ovaj buckuris iznad nista ne kapiram.

Ovo se nikako ne uklapa u brojku po kojoj su medicinski radnici 8% od ukupnog broja zarazenih.

Pominju 160 zaraženih zdravstvenih radnika a samo Dedinje, GAK i Niš su 67+46+54=167

A gde su ostale bolnice i ostali gradovi...

Edited by BarryWhite

8 hours ago, Time Crisis said:

Nisam siguran da toplo vreme ne znači baš ništa, u Indiji s njihovom gustinom populacije i nedostatkom bilo kakvog distanciranja do sad bi bilo par miliona slučajeva, a ne samo par hiljada. Ili je možda do začina. :P

8 hours ago, Tsai said:

Ili do nedovoljnog testiranja? 

8 hours ago, ragasto said:

Kao što je na forumu pisano, tamo zaista može doći do masovnog haosa.

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Corona krenula po radnom narodu u medijima...
Biće veselo!

Gazde su debili. Da li je npr. neophodno da i sada snaša prezentuje vremensku prognozu na hromi ili može da je spremi od kuće i tamo pročita OFF?

Minimum ljudi u firmi. Treba praviti rotacije da jedna ekipa radi od kuće a druga da se izlaže, pa u krug na nedelju ili dve.

A o pressicama i sličnom, nemam komentara. Jedino su Čačani napravili dogovor da samo jedna kamera snima pa da wetransveruje ostalima.

40 minutes ago, kurjak said:

imaću noćnu moru od ove fotografije noćas.

1 minute ago, slepa živana said:

imaću noćnu moru od ove fotografije noćas.

Onda da ti ne postujem požar pored Černobila od juče...

čitam sad šta se dešavalo u Narodnom Frontu i gledam ovu rečenicu:

Ukupno imamo 46 pozitvnih i svi su oni udaljeni s posla plus oni koji su udaljeni iz predostrožnosti. Svi koji su pozitivni bili su u kontaktu sa 150 osoba

Koliko shvatam reč je o porodilištu u kojem se dnevno porađa oko 30 žena. One su sve kontakti. Ako uzmemo da je kritičan period samo 10 dana...10 dana x 30 žena...300 kontakata.

Bebe neću računati. U to porodilište su dolazili i sretni očevi i još kumovi i tetke itd itd

Onda tih 46 zaraženih radnika odu posle smene svojim kućama i dosta njih tamo živi sa nekim. Muževi, suprugre, deca...uža familija, šira familija, prijatelji, komšije

kojih 150 kontakata jebote, šta pričaju oni?

aaa, tih 150 osoba su valjda ostali radnici iz bolnice :wacko:

5 minutes ago, omiljeni said:

čitam sad šta se dešavalo u Narodnom Frontu i gledam ovu rečenicu:

Koliko shvatam reč je o porodilištu u kojem se dnevno porađa oko 30 žena. One su sve kontakti. Ako uzmemo da je kritičan period samo 10 dana...10 dana x 30 žena...300 kontakata.

Bebe neću računati. U to porodilište su dolazili i sretni očevi i još kumovi i tetke itd itd

Onda tih 46 zaraženih radnika odu posle smene svojim kućama i dosta njih tamo živi sa nekim. Muževi, suprugre, deca...uža familija, šira familija, prijatelji, komšije

kojih 150 kontakata jebote, šta pričaju oni?

Posete su bile zabranjene. Ali iz vise izvora sam cuo da je bilo zabranjeno svima u porodilistu da nose rukavice i maske - po naredjenju direktora Mikovica. O njemu sam se tek naslusao. Zemljo, otvori se.

Kog datuma su zabranjene posete?

Background Picker
Customize Layout