Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nakon dvonedeljenog ćutanja nadležnih u Nišu, saopšten je i broj zdravstvenih radnika koji imaju virus korona u ovom gradu. Prema podacima nacionalnog Kriznog štaba, 54 radnika u zdravstvu zaraženo je kovidom, od toga su 47 medicinski radnici - 29 lekara i 18 sestara.

Prema njihovim rečima, 5 medicinara je hospitalizovano, 4 imaju lakše simptome, pa se nalaze u “Čairu”, a 32 njih je u samoizolaciji i čeka drugi negativni nalaz kako bi se vratili na posao.

U Nišu zvanično ima 90 zaraženih, a 36 je otpušteno sa bolničkog lečenja.

Prema podacima KC Niš, 47 pacijenata sa kovidom je hospitalizovano u Nišu do danas.

Pitam se koliko je tesko reci koliko ima zarazenih, koliko su na lecenju, koliko u kucnoj izolaciji, a koliko je izleceno. a za nas sporije i precizirati da li su medicinski radnici u ovih 90 ili nisu...itd, itd...

Ja ovaj buckuris iznad nista ne kapiram.

Edited by Nesh

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

3 hours ago, Хетерија said:

Буквално живе душе нема у мањим градовима и кад је нормално стање.

Najveća istina ikad. Živim u jednom takvom tačno između Bga i Nsa dakle nije neka zabit - prebijenog kera nema posle 21h nigde. Ajde, malo više kad je toplije i raspust pa bleje mladi, ovako, nigde ni prdeža.

33 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Je l' mi se učinilo ili je na današnjoj konferenciji Kon rekao, onako autoritativno, da asimptomatični pacijenti ne prenose bolest? Baš onako, ubedljivo, znalački, kao da se radi o 100% dokazanoj činjenici?

Mislim, meni zvuči suludo, ali eto nek me razuveri neko ako grešim ili ako mi se učinilo?

Ja znam da je smešno da ja kao neki laik kenjam po Konu ali od kada je čovek mrtav ozbiljan izjavio pre par nedelja ili koliko već dana kada se situacija malo popravila da izguramo još "tu nedelju" iako je bilo jasno bukvalno i debilima da nas sranja tek čekaju - ja ga uopšte ne uzimam za ozbiljno. Ne znam da li je to rekao jer mu je neko rekao da kaže, jer je tako procenio, pročitao, i sl, ali svakako je kod mene izgubio sav autoritet. Neverovatna izjava, bukvalno neverovatna. 

Kon je zaustio da kaže nešto danas oko toga što je većina pozitivnih koji su detektovani zadnjih dana sa lakšom slikom, ali je odustao. To nešto znači, ali se ujeo za jezik. To je neka nova faza, izgleda da je to signal da virus slabi, ali nije hteo da širi preuranjeni optimizam.

To je moja interpretacija, on to nije rekao.

Edited by slow

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Mene bi zanimalo kako MZ komentariše ono "bežanje" prof. Krstića neurologa sa Infektivne i njegova želja da se prebaci u Mišović. Pošto je on jelte njihov uposlenik...
Ovo izgleda, političarenje, ali je vrlo bitno sa strane odnosa prema naroduemoji769.png

... Shiit has hit the fan...

p8A8pJZ.jpg

15 minutes ago, ToniAdams said:

isti covek je doduse tvrdio i da je dokazano da deca ne prenose. 

... to su navodno rekli kinezi. A dan pre i dan posle toga su govorili suprotno od toga.

Dakle ovde se zaista slusa samo i iskljucivo balavi, prema njemu se frizira ono sto ide u javnost. Kakva struka kakav kurac

1 minute ago, Caligula said:

... to su navodno rekli kinezi. A dan pre i dan posle toga su govorili suprotno od toga.

Dakle ovde se zaista slusa samo i iskljucivo balavi, prema njemu se frizira ono sto ide u javnost. Kakva struka kakav kurac

Svi kupljeni i ucenjeni,djuska se kako mentol kaze.

Just now, Bogotac said:

Svi kupljeni i ucenjeni,djuska se kako mentol kaze.

Pa to.

Kona bi mogli da provuku kroz informer blato kako hoce, samo da potegnu pricu o KUPOVINI VAKCINA KON POKRAO MILIONE NARODE STA NAM RADE DJILAS I SOLAK

Ovu Dariju ne moraju ni da ucenjuju, ona deluje odusevljeno dok masno laze i spinuje. O Nestorovicu da ne trosim reci. Dakle, bice kako vucic kaze, zar je uopste i moglo drugacije

Od svih država koje imaju 2000 i više registrovanih, Srbija ima najmanje urađenih testova. :covid19:

Mi 8552 testa, a prva sledeća je Indonezija sa 11500

pa kad umemo u test

Ne rasipamo testove, najefikasniji smo :fantom:

kad te naša Struka ošacuje ne moraš se ni testirati

Od svih država koje imaju 2000 i više registrovanih, Srbija ima najmanje urađenih testova. :covid19:
Mi 8552 testa, a prva sledeća je Indonezija sa 11500
Jbga dovri smo u dijagnostici, šacujemo dobro ko je bolestan a ko ne...
Na trošimo testove zađabe....

... Shiit has hit the fan...

19 minutes ago, slow said:

Kon je zaustio da kaže nešto danas oko toga što je većina pozitivnih koji su detektovani zadnjih dana sa lakšom slikom, ali je odustao. To nešto znači, ali se ujeo za jezik. To je neka nova faza, izgleda da je to signal da virus slabi, ali nije hteo da širi preuranjeni optimizam.

To je moja interpretacija, on to nije rekao.

Konu je problem sto konstantno sebi puca u koleno, a sve da ne bi izgubio tapiju na epidemije koju ima. 

On se menja, jedno lice i pricu ima na KZS, a desetu kad ode na neku televiziju. To se videlo kad je bila ona demonstracija na KZS. 

Nema zapadnog bahaćenja sa skupim testovima. Ubadamo u najvećem procentu, svaki dinar se pravda. Nismo kao tamo neki Slovenci.:sleep:

Ja ne verujem o čemu priča ovaj Gorislav

Sat vremena ćaskanja u prajm tajmu

Sent from fav toy

Background Picker
Customize Layout