March 17, 20205 yr menjam mišljenje... ovo je katastrofa. ovo neće decu da okupira ni na 5 minuta. evo ga kolegin mali, javlja se
March 17, 20205 yr počeo prvi razred. bacio pogled na RTS 3. nastavna jedinica o azbuci, Vuku Karadžiću. svetlo katastrofa, zvuk iz bunara... ne znam da li je ova što priča zaista učiteljica ili glumica. za sada deluje slabo.Evo i ja, ćerka čeka drugi razred.. Zvuk je majko moja.. A rts planeta je veronatno najgora i najsporija platforma u istoriji.. Trebalo bi da postave sve to na YT ali previše očekujem od njih..Inače, naša učiteljica hoće da radi preko e-učionice što i nije loše, davaće zadatke, lekcije i domaće u viber grupu roditelja a mi šaljemo raport na mail..Sami klinci hoće da se vide online, razmatramo group chat na skajpu, jedva čekam 25 osmogodišnjaka na chatu Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
March 17, 20205 yr 8 minutes ago, renne said: podneću izveštaj kad obiđem hvala renne brinem za matorce.. kazu da imaju svega i da su ok, ali da imam i forum inside info
March 17, 20205 yr Digitalizacija kao takva. Loša slika, još lošiji ton, pa onda preko Viber grupa ostatak. Jbte, zar rts nema neku bolju opremu da im ustupi? Edited March 17, 20205 yr by mraki
March 17, 20205 yr Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. Nisam očekivao ništa spec da se spremi za 2 dana ni da ovo stvarno zameni neku nastavu. Imao fleš na onu televiziju u Farenhajt 451 (starinska verzija)
March 17, 20205 yr 1 minute ago, Zabalujev said: Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita.
March 17, 20205 yr 11 minutes ago, Zabalujev said: Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. Nisam očekivao ništa spec da se spremi za 2 dana ni da ovo stvarno zameni neku nastavu. Imao fleš na onu televiziju u Farenhajt 451 (starinska verzija) Folira da je aktivno na času pred roditeljem
March 17, 20205 yr Ovaj dečkonja je izvukao brojke rasta na logaritamske skale ne bi li pokušao da izvuče ozbiljnost situacije koja sledi po zemljama, u odnosu na rane statistike i broj slučajeva u prvih nedelja dana. On se ogradio od tačnosti predviđanja, ali upadljivo je koliko se ističemo na onome što on predstavlja kao najbitniju skalu.Ne znam ima li smisla, evo linka:https://hrvoje.simic.digital/a/covid-utrka
March 17, 20205 yr Sad pogledao ovo na PTC3...BrateeeKoji je problem bio da se dovuče ova tabla i gospodža u studio i da to izgleda mnogo bolje i jasnije... ... Shiit has hit the fan...
March 17, 20205 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad pogledao ovo na PTC3... Brateee Koji je problem bio da se dovuče ova tabla i gospodža u studio i da to izgleda mnogo bolje i jasnije... Ali je zato u saradnji sa kompanijom Viber omogućeno korišćenje Viber grupa.
March 17, 20205 yr hvala renne brinem za matorce.. kazu da imaju svega i da su ok, ali da imam i forum inside info [emoji4]Evo maxiMesa nema, kaže moj kum možda u petakVoća i povrća nema, nešto malo mladog luka i salate.Piva nema, hleba nema, sapuna nema jednog jedinog.Ulje ograničeno, testenina ograničena ali je nemaPar lokalnih pekara i prodavnica gotove hrane zatvorenoI dalje mnogo penzionera na ulici