Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

učiteljica

menjam mišljenje... ovo je katastrofa.

ovo neće decu da okupira ni na 5 minuta.

evo ga kolegin mali, javlja se :wub:

xso4qlS.jpg

počeo prvi razred.
bacio pogled na RTS 3.
nastavna jedinica o azbuci, Vuku Karadžiću.
svetlo katastrofa, zvuk iz bunara... ne znam da li je ova što priča zaista učiteljica ili glumica.
za sada deluje slabo.
Evo i ja, ćerka čeka drugi razred.. Zvuk je majko moja.. A rts planeta je veronatno najgora i najsporija platforma u istoriji.. Trebalo bi da postave sve to na YT ali previše očekujem od njih..

Inače, naša učiteljica hoće da radi preko e-učionice što i nije loše, davaće zadatke, lekcije i domaće u viber grupu roditelja a mi šaljemo raport na mail..

Sami klinci hoće da se vide online, razmatramo group chat na skajpu, jedva čekam 25 osmogodišnjaka na chatu :fantom:

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

8 minutes ago, renne said:

podneću izveštaj kad obiđem

hvala renne

brinem za matorce.. kazu da imaju svega i da su ok, ali da imam i forum inside info :)

učiteljica
Ona može i na mute :fantom:

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ajde..kao ocekivali ste da ce ova Tv skolica biti upotrebljiva. 

Digitalizacija kao takva.

Loša slika, još lošiji ton, pa onda preko Viber grupa ostatak. :isuse:

Jbte, zar rts nema neku bolju opremu da im ustupi?

Edited by mraki

Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. :rolleyes:Nisam očekivao ništa spec da se spremi za 2 dana ni da ovo stvarno zameni neku nastavu. 

Imao fleš na onu televiziju u Farenhajt 451 (starinska verzija)

1 minute ago, Zabalujev said:

Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. :rolleyes:

:)

11 minutes ago, Zabalujev said:

Pa, ovo moje sedi, pažljivo sluša i diže dva prsta kad učiteljica nešto pita. :rolleyes:Nisam očekivao ništa spec da se spremi za 2 dana ni da ovo stvarno zameni neku nastavu. 

Imao fleš na onu televiziju u Farenhajt 451 (starinska verzija)

Folira da je aktivno na času pred roditeljem :angry:

Ovaj dečkonja je izvukao brojke rasta na logaritamske skale ne bi li pokušao da izvuče ozbiljnost situacije koja sledi po zemljama, u odnosu na rane statistike i broj slučajeva u prvih nedelja dana. On se ogradio od tačnosti predviđanja, ali upadljivo je koliko se ističemo na onome što on predstavlja kao najbitniju skalu.

Ne znam ima li smisla, evo linka:
https://hrvoje.simic.digital/a/covid-utrka

Sad pogledao ovo na PTC3...
Brateee
Koji je problem bio da se dovuče ova tabla i gospodža u studio i da to izgleda mnogo bolje i jasnije...

... Shiit has hit the fan...

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sad pogledao ovo na PTC3...
Brateee
Koji je problem bio da se dovuče ova tabla i gospodža u studio i da to izgleda mnogo bolje i jasnije...

Ali je zato u saradnji sa kompanijom Viber omogućeno korišćenje Viber grupa. :rolleyes:

Niš Ekspres izgleda obustavio mnoge međugradske linije. 

hvala renne

brinem za matorce.. kazu da imaju svega i da su ok, ali da imam i forum inside info [emoji4]
Evo maxi
Mesa nema, kaže moj kum možda u petak
Voća i povrća nema, nešto malo mladog luka i salate.
Piva nema, hleba nema, sapuna nema jednog jedinog.
Ulje ograničeno, testenina ograničena ali je nema
Par lokalnih pekara i prodavnica gotove hrane zatvoreno
I dalje mnogo penzionera na ulici
14833bc7b671013864a3d5972c67b83c.jpg