Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nas trojica u smeni, njih 2 pozitivni ja negativan.

Figure It Out What GIF by CBC

Edited by desboj

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Just now, desboj said:

Nas trojica u smeni, njih 2 pozitivno ja negativan.

Figure It Out What GIF by CBC

:thumbsup:

https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/stigla-pomoc-u-cupriju-dosli-ruski-lekari-i-jedinica-vojne-tehnike-koja-ce-dezinfikovati-bolnicu-2020-04-05

U Opštu bolnicu u Ćupriji danas je stigao lekarski tim Ruske Federacije da pomogne ovdašnjim kolegama u borbi protiv korona virusa, i jedinica vojne tehnike koja će u naredna dva dana obaviti dezinfekciju bolnice i Doma zdravlja.

https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1306754/Ruski-vojni-strucnjaci-poceli-dezinfekciju-u-Srbiji-protiv-korona-virusa.html

Protiv korone ruski ABHO u Frontu - Ruski vojni stručnjaci, koji su stigli u Srbiju radi pružanja pomoći u borbi protiv koronavirusa, počeli su sa aktivnostima na dezinfekciji prostora.

Sve, sve ali...kakav mentalni sklop može da ima načelnik koji zabranjuje upotrebu zaštitne opreme? Znači, nije neznanje ili :covid19:nego svesno izlažeš ljude zarazi...

I dalje se nadam da je to samo glasina.

Директор Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" др Милован Бојић рекао је за Прву да је у тој институцији 67 запослених и 14 пацијената заражено коронавирусом.

RTS

BTW: Ne znam samo ko još veruje da će sa dolaskom lepih dana nestati ovaj SARS 2?

...a za ovo što je čitava jedna jedinica zaražena, nadam se da će neko mnogo da odgovara kad se ovo završi.

(jedinica, kasarna, a ne garnizon. Garnizon je kao civilna opština)

Edited by dvb-t manijak

2 minutes ago, dvb-t manijak said:

RTS

BTW: Ne znam samo ko još veruje da će sa dolaskom lepih dana nestati ovaj SARS 2?

Dve nedelje..toplo vreme..imunitet krda..

Reci utehe. 

Kako ce ovih 14 pacijenata da useru Bojica tuzbama 😀

Sto da nece on iz svog dzepa da im plati?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kaze vodja kineskog tima u Srbiji da ovaj virus umire tek na 56 stepeni. Tako da ona teza o toplom vremenu otpada.

Nije poenta da li će da nestane, jer neće, ali se pretpostavlja da će se teže širiti ...

Edited by zgembo

9 minutes ago, SNARC said:

Kako ce ovih 14 pacijenata da useru Bojica tuzbama 😀

paz' da on ne tuži njih ?

eno rek'o da su primili pacijente kao negativne a oni bili pozitivni, znači pacijenti uneli virus

ed.

naravno, smišljeno pravdanje unapred

Edited by dùda

25 minutes ago, ragasto said:

Teško da možeš da imaš više desetina zaraženih u bolnici u ovoj fazi epidemije a da to nisi sam skrivio ovom ili onom budalaštinom.

Edited by vememah

Just now, vememah said:

Teško da možeš da imaš više desetina zaraženih u bolnici u ovoj fazi epidemije a da to nisi sam skrivio ovom ili onom budalaštinom.

Ok, to stoji. Ali, postoje i razlike u budalaštinama, govori se o zabrani a to je već mnogo luđa stvar...

39 minutes ago, ragasto said:

Ne vjerujem da je glasina, imaš takvih primjera nažalost i globalno.

15 minutes ago, zgembo said:

Nije poenta da li će da nestane, jer neće, ali se pretpostavlja da će se teže širiti ...

Kako je ovo nova bolest to je samo pretpostavka, na vrlo labavim nogama. U suštini je to gori scenario jer će nam se vratiti na jesen. 

Trenutno najugroženije medicinske ustanove su:

67  Dedinje

50+ Front

40+ Ćuprija

"Zaraženi zaposleni su isključeni iz procesa rada", rekao je Bojić.

On smatra interensantnim da su oni testirali i pacijente koji su čekali intervenciju na Institutu i koji nisu imali simptome. Od njih 17 petoro je zaraženo.

"Time smo potvrdili da na Institut ulaze pacijenti potpuno spremni za zahvate, a u stvari su zaraženi", rekao je Bojić.

Kakvo pranje jbt! Dolaze zombiji, a mi smo sterilini...

Background Picker
Customize Layout