Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, mustang said:

teska sramota

kako ljudi mogu tako samozivi da budu?!

pa Srbin je u pitanju...  a poznato je da Srbima ne treba verovati i da su svi... [dopisi po zelji neku od tvojih omiljenih generalizacija]

jel sad vidis kako to izgleda ? 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

to je za predsednike stambenih zajednica max 10 litara, da srede ulaze

Potpuno razumem Rakica i ja bih da mogu, glavom bez obzira iz Infektivne.

4 minutes ago, Lancia said:

pa i ja nešto razmišljam, zamisli da si tek doktor, da znaš bar za mrvu više o virusu nego obični smrtnici, i za par mrva više o stanju u našem zdravstvu.

Gde beše načelnik zabranjivao upotrobeu zaštitne opreme?

U Narodnom frontu i u ćuprijskoj bolnici

Navodno u Frontu. 

Izgleda da je to gledanje na simptome od početka bilo pogrešno - morale su te bolnice da računaju da su svi sumnjivi, bez obzira zbog čega dolaze. Imali su iskustvo iz Italije, tamo je krenuo horor kad je ušlo u bolnice i staračke domove ali, jbg, nije bilo maski, zaštitne opreme.

35 minutes ago, Lancia said:

heroj, ne zlocinac.

2 minutes ago, zgembo said:

Navodno u Frontu. 

Izgleda da je to gledanje na simptome od početka bilo pogrešno - morale su te bolnice da računaju da su svi sumnjivi, bez obzira zbog čega dolaze. Imali su iskustvo iz Italije, tamo je krenuo horor kad je ušlo u bolnice i staračke domove ali, jbg, nije bilo maski, zaštitne opreme.

Citav svet je prvo imao jezivo iskustvo iz Kine pa se pravio blesav. Sve dokumentovano, sa snimcima bolnica, redova ispred samoposluga i apoteka, snimcima iznosenja lesheva iz stanova.

Bilo zabavno za twitowanje i dotle je i dobacivalo.

Ne iznenadjuje me nas lokalni idiotluk, mnogo neprijatnije sam iznenadjen ponasanjem drzava koje su perjanice u ekonomskom i naucnom smislu.

Edited by Caligula

10 hours ago, KNKNPNKN said:

zaboravio sam da spomenem dzoint na vrtesci

kad bolje razmislis, mozda i nije bila vrteska nego hoklica na terasi hm?  

Zajedno sa Bojićem !?!

Background Picker
Customize Layout