April 6, 20205 yr 5 minutes ago, mustang said: teska sramota kako ljudi mogu tako samozivi da budu?! pa Srbin je u pitanju... a poznato je da Srbima ne treba verovati i da su svi... [dopisi po zelji neku od tvojih omiljenih generalizacija] jel sad vidis kako to izgleda ?
April 6, 20205 yr 4 minutes ago, Lancia said: Potpuno razumem Rakica i ja bih da mogu, glavom bez obzira iz Infektivne. pa i ja nešto razmišljam, zamisli da si tek doktor, da znaš bar za mrvu više o virusu nego obični smrtnici, i za par mrva više o stanju u našem zdravstvu.
April 6, 20205 yr Zaraženo 67 zaposlenih i 14 pacijenata na Institutu "Dedinje" Zajebano kad uđe u bolnicu, nažalost. Edited April 6, 20205 yr by zgembo
April 6, 20205 yr Navodno u Frontu. Izgleda da je to gledanje na simptome od početka bilo pogrešno - morale su te bolnice da računaju da su svi sumnjivi, bez obzira zbog čega dolaze. Imali su iskustvo iz Italije, tamo je krenuo horor kad je ušlo u bolnice i staračke domove ali, jbg, nije bilo maski, zaštitne opreme.
April 6, 20205 yr 35 minutes ago, Lancia said: Potpuno razumem Rakica i ja bih da mogu, glavom bez obzira iz Infektivne. heroj, ne zlocinac.
April 6, 20205 yr 2 minutes ago, zgembo said: Navodno u Frontu. Izgleda da je to gledanje na simptome od početka bilo pogrešno - morale su te bolnice da računaju da su svi sumnjivi, bez obzira zbog čega dolaze. Imali su iskustvo iz Italije, tamo je krenuo horor kad je ušlo u bolnice i staračke domove ali, jbg, nije bilo maski, zaštitne opreme. Citav svet je prvo imao jezivo iskustvo iz Kine pa se pravio blesav. Sve dokumentovano, sa snimcima bolnica, redova ispred samoposluga i apoteka, snimcima iznosenja lesheva iz stanova. Bilo zabavno za twitowanje i dotle je i dobacivalo. Ne iznenadjuje me nas lokalni idiotluk, mnogo neprijatnije sam iznenadjen ponasanjem drzava koje su perjanice u ekonomskom i naucnom smislu. Edited April 6, 20205 yr by Caligula
April 6, 20205 yr 10 hours ago, KNKNPNKN said: zaboravio sam da spomenem dzoint na vrtesci kad bolje razmislis, mozda i nije bila vrteska nego hoklica na terasi hm?
April 6, 20205 yr 1 hour ago, zgembo said: Zaraženo 67 zaposlenih i 14 pacijenata na Institutu "Dedinje" Zajebano kad uđe u bolnicu, nažalost. Spoiler Ja sam cuo (pre tri nedelje) da se znalo ko i kako je zarazen od osoblja, ali se nastavilo sa normalnim radom.
April 6, 20205 yr 23 minutes ago, zgembo said: Zaraženo 67 zaposlenih i 14 pacijenata na Institutu "Dedinje" Zajebano kad uđe u bolnicu, nažalost. To kod Bojica?