Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nisu ti javili da je alkohol dobar za koronu?
I to sto kazes :D

Ali neverovatno.. ovo valjda treba da predstavlja bolnicu.. kakvu god.. ali bolnicu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 minutes ago, Have_Fun said:

Je l' ovo stvarno ili se neko zajebava?

kako im je alkohol dospeo tamo? zar nema neko obezbedjenja ili nekoga da odrzava red i mir?

gde je ovde 2m razdvojenosti?!?

1 minute ago, mustang said:

gde je ovde 2m razdvojenosti?!?

Sta moze da im se desi, da se zaraze?

6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Sta moze da im se desi, da se zaraze?

:ph34r:

koliko sam razumela u te sale idu lakse oboleli. sto si vise izlozen to ce ti teze biti. 

a niko ne nosi ni masku ni rukavice. bas lepo. 

Edited by mustang

Info iz druge ruke, izvor: zaposleni u borskoj bolnici:

- u Boru se stvara novo žarište, prvo je bilo dvoje registrovanih, zatim 6, pa 10+. Svi su izolovani u bolnici, ali ne jure bliske kontakte, tj.ne znaju svima vektor. Strahuju da u gradu ima mnogo više zaraženi i da nemaju kontrolu.

Jedan od zaraženih je i direktor JKP 3.Oktobar, kojeg je je zarazio prijatelj policajac, koji se zarazio u Istanbulu dok je bio na nekoj sindikalno-policijskoj ekskurziji sredinom marta. Mislm da je @Dankan Ajdaho pominjao ranije tu ekskurziju.

Jel stvarno Dr rekla ovo sto prenosi Jovana Gligorijevic (da zanemarimo greske u kucanju)?

I prigodan komentar:

Edited by Nesh

Jeste.

ono ... kad se kaze da ti netko vredja inteligenciju 

Naravno da je rekla, glupaca.

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

To nije greška,na stranu što joj je glupo opravdanje.

sta nije greska ?

Vidjeh na tviteru. Hajde recite da fejk njuz

Nestorović na Hepiju: "U ovoj krizi najviše će stradati bogati, siromašni ionako nemaju šta da izgube. Mislim, samo svoj zivot".

Edited by borris_

nije

To nije greška,na stranu što joj je glupo opravdanje.
Pa kako nije greška jbt :)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

tehnicki, nije greska. stvarno ima drzava ispod milion stanovnika.

Background Picker
Customize Layout